Temizlik öncesi ve sonrası (resimli)

ONCESİ
D8ONVo.jpg

SONRASI
qmAoqZ.jpg

bgvzgj.jpg

Haklisin canim yaa, bende bazen böyle resimlere bakinca bi silkelenip kalkip bi bakiyorum eve. Bi temizlik yapma istahi geliyor. :KK48:

canım benim bişey sorcam sana hergünmü böyle dağılıyor ya
yok canim ya her gun boyle olursa cildiririm ben:KK57:ama evde cocuk olunca bi de benim kiz gibi olunca cogu zaman dagitiyo ben de topluyorum:KK69:daha cok temizlik yapacagim gunun aksami boyle oluyo kendimi temizlige sarj ediyorum:KK53:bi de temiz evi dip kose temizlemeyi sevmiyorum ben aksamdan saliyorum ki sabaha zevkli olsun:KK70:
Merhaba! Hani burda daginiklikmi varkiiii??? Benim evin kapisindan icerye gececek yer bulamiyom ben bazen. :-) Gercekten cok guzel bir topik.
bizim kapinin onu ancak bu kadar kirleniyor sukur:KK70:bi de orasini cekemicem:KK20:

yok canim ya her gun boyle olursa cildiririm ben:KK57:ama evde cocuk olunca bi de benim kiz gibi olunca cogu zaman dagitiyo ben de topluyorum:KK69:daha cok temizlik yapacagim gunun aksami boyle oluyo kendimi temizlige sarj ediyorum:KK53:bi de temiz evi dip kose temizlemeyi sevmiyorum ben aksamdan saliyorum ki sabaha zevkli olsun:KK70:

bizim kapinin onu ancak bu kadar kirleniyor sukur:KK70:bi de orasini cekemicem:KK20:
ayyy ilahi azerin akşamdan saliyorum ki sabaha zevkli olsun çok komiksin yahuuu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK53::KK53::KK53::KK36::KK36::KK36::KK70::p:KK70::KK70:

Anaaam sonrası fotolatını koymamışım gerçekten. Gören de bemim ev hep böyle dağınık sanıcak:KK37: oysa hiç öyle değil .hemen yüklüyorum sonrası fotolarını:eek:

Back
X