Temizlik öncesi ve sonrası (resimli)

Açılışı bugün ben yapayım bari bugün azıcık iş yaptım fotoğraflı bir öncesi sonrası gelsin bakalım.
Salonum öncesi
IMG_6749.webp

Bugün sabahtan okula gidip geldiğim için ne olur olmaz deyip arkamı biraz toplayıp çıkmıştım inanın bu salondha kötü günler de gördü
Buda sonrası
IMG_6761.webp
IMG_6762.webp

YATAK ODASI ÖNCESİ gerçekten feci dağınık bıraktım çıktım
IMG_6748.webp

BUDA SONRASI
IMG_6756.webp
IMG_6757.webp

ÇOCUKLARIN ODASI ÖNCESİ
IMG_6750.webp

SONRASI
IMG_6759.webp

KIZIMIN ODASI
IMG_6758.webp

önccesi sonrasına gerek kalmadı kızımda zaten topluydu ben sadece süpürdüm toz aldım

VE MUTFAK dediğim gibi sabahtan dışarı çıktığım acele acele toplayıp çıkmıştım bu mutfağın daha feci durumları da var inanun bir gün onlarıda çekerim
ÖNCESİ
IMG_6746.webp

SONRASI
IMG_6764.webp

IMG_6765.webp

benden bu kadar sizlerden de resim gelsin hanımlar

Açılışı bugün ben yapayım bari bugün azıcık iş yaptım fotoğraflı bir öncesi sonrası gelsin bakalım.
Salonum öncesi
Eki Görüntüle 1692974

Bugün sabahtan okula gidip geldiğim için ne olur olmaz deyip arkamı biraz toplayıp çıkmıştım inanın bu salondha kötü günler de gördü
Buda sonrası
Eki Görüntüle 1692982 Eki Görüntüle 1692983

YATAK ODASI ÖNCESİ gerçekten feci dağınık bıraktım çıktımEki Görüntüle 1692992

BUDA SONRASI
Eki Görüntüle 1692997 Eki Görüntüle 1693000
ÇOCUKLARIN ODASI ÖNCESİ
Eki Görüntüle 1693002
SONRASI
Eki Görüntüle 1693005
KIZIMIN ODASI
Eki Görüntüle 1693009
önccesi sonrasına gerek kalmadı kızımda zaten topluydu ben sadece süpürdüm toz aldım

VE MUTFAK dediğim gibi sabahtan dışarı çıktığım acele acele toplayıp çıkmıştım bu mutfağın daha feci durumları da var inanun bir gün onlarıda çekerim
ÖNCESİ
Eki Görüntüle 1693018
SONRASI
Eki Görüntüle 1693022
Eki Görüntüle 1693032
benden bu kadar sizlerden de resim gelsin hanımlar
çok güzel olmuş her yer.
kızın çok düzenli,maaşALLAH.
battaniyesi benim kızmınkinden.
mutfağını çok beğendim.

Bugun bitiremedi yarın sabh aöz size tüm odaların öncesi sonrası geliyor inanın bu topik böyle dağınıklık görmedi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 237
  • image.webp
    image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 191
çok güzel olmuş her yer.
kızın çok düzenli,maaşALLAH.
battaniyesi benim kızmınkinden.
mutfağını çok beğendim.
teşekkür ederim canım.kızım ve oğlum bu sene daha iyiler allah bozmasın kendi kitaplarını ve kıyafetlerini dağıtmıyorlar artık topluyorlar banada az iş kalıyo.Battaniyenimizin aynı çıkması güzel bi tesadüf olmuş
YUMURCAK YUMURCAK her yer cok güzel olmuş
O duzenli kizdan ben de istiyorum :)))
ah ben sizin kadar olamam nerdeee bakmayın çocuklar büyüdüde artık evim daha düzenli eskiye göre yoksa işim eskiden hiç bitmezdi hep topla hep topla

Anaaaaam ne kadar güzel bir topik bu böyle :KK76:
Benim cocuk olmadigi icin ve daginikliliga cok tahammülüm olmadigi icin genelde evim hep toplu olur ama muhakkak canimin hic is yapmak istemedigi zamanlarda oluyo o zaman daginik ve düzenli oldugu zamanlarin fotolarini atmak isterm :KK49:
Bekleriz canım.ooo cocuk olmadan benimde yerinden oynamazdi esyalar şimdi herşey havada

Back
X