kimse yok mu yaaa kullanan veya kullandığını bildiği biri((
benim ablam kullanıyor çok memnun ayrıca gebze poli spotçular çarşısında gördüm haftasonu 700 tl
sağolun kızlar libelle siparişini verdim geldi.dün evi çektim.yatakları koltukları filan.allahım sadece koltuklardan çıkan pisliği bir görseniz.çok kötüydü.bide titiz bi insanım ben çocuğum yok çalışmıyorum da.sürekli temizlik yaparım.her hafta bir gün büyük temizlik yaparım.diğer günlerde büyüğe yakın olur temizliğim.ama bu başka bişey.kendimi temiz zannediyordum.asıl temizliği yapınca anladım.
şimdi sadece makineden dolayı biraz düşüncelerim var.kullanılan malzemesi biraz adi gibi geldi bana.sanki hemen kırılacakmıs gibi.o yüzden baya titiz kullanmaya çalışıyorum.
bide birşey soracağım.şimdi ben bunu kullandım ilkte çok kirli bi suyla karsılastım.belki birkaç ay yine öyle olacak merak ettiğim uzun süreli kullanımda da aynı şekilde pislik çıkıyormu evden.sonuçta tozu içine çekiyor diye aldık.
canım bu poli spotçular çarşısında ankastre ürünler varmı dikkatini çektimi fiyatlar nasıl gerçekten uygun bir yermi?
ayy canım bende ankastre için gittim ama bişey yok maalesef sadece mobilyalar güzel.ankastre var ama inox yani gri olanlar onlarda abuk sabuk markalar boşuna gitme ankastre için ama buzdolabı falan var baya.mobilya fiyatları uygun.
silverline da kampanya var yada ıcf diye bi marka onların fiyatları daha uygun ama ıcf her yerde yok izmitte 1 yerde bulabildim ama nette var baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?