- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
Sen yenebildin mibırakılamıyor biliyırum aynısı bnde de var bu hastalık obsesif bozukluk bir psikaytriye gitmenizi öneririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yenebildin mibırakılamıyor biliyırum aynısı bnde de var bu hastalık obsesif bozukluk bir psikaytriye gitmenizi öneririm
Evet yaptıklarımın saçma olduğunun farkındayımBir arkadaşımda bu hastalık var. İlaç tedavisi ve + psikoterapi gerektiriyor. Uzun bir süreç ama rahatsızsanız mutlaka destek alın. Arkadaşım o kadar bunalmıştı ki depresyona girmişti.
Bu da ciddi değil miVega nın çok ciddi sorunları vardı ve sen o kıza baydın mealinde birşeyler yazmıştın. Kusura bakma ama asıl senin için geçerli bu durum.
İnan hiç bilmiyorum.Evde neye dokunsam elimi yıkama ihtiyacı duyuyorum.Benim ki çok değişik.Mesela bir sürü kedi köpek beslerim sokakta onlara karşı sorunum yok.Evde kendi köpeğim var onda da bir sorunum yok.Benim sorunum yerle ve başka insanların dokunduklarıyla.Mesela dediğim gibi köpeğim bahçeye çıkıp geliyor patilerini siliyorum sürekli.Ya da dolaptan diyelim ki cola aldım,koydum kendime,kimbilir bunu kaç kişi elledi markette diye ellerimi yıkıyorum hemen.Ayakkabımın ipini bağlasam,on kere dezenfektan sprey sıkıyorum elime.Gerçekten çok değişik bir şey.Ve benim arkadaşım okb hastasıydı,o düzeldi.Hatta onu düzeltene kadar çok uğraştım.Bir anda kendim bozuldum.Hiç yoktu böyle bir şey daha önce,yeni yeni başladı.Ellerimi bir görsen,o kadar krem sürmeme rağmen buruş buruş oldu ya :/Ben de aynı durumdayım ne yapmalı
Her konumda gelip te o üyeden bahsetme lütfen avukat mısınVega nın çok ciddi sorunları vardı ve sen o kıza baydın mealinde birşeyler yazmıştın. Kusura bakma ama asıl senin için geçerli bu durum.
Konumu saptırma lütfen geçmiş bir konuyu sürekli pişirip pişirip önüme sunmaVega nın çok ciddi sorunları vardı ve sen o kıza baydın mealinde birşeyler yazmıştın. Kusura bakma ama asıl senin için geçerli bu durum.
Baydıysam okuma geç yorum yapmak mecburimiVega nın çok ciddi sorunları vardı ve sen o kıza baydın mealinde birşeyler yazmıştın. Kusura bakma ama asıl senin için geçerli bu durum.
bukadar titizlik üstüne birde evde köpekmi besliyorsunuzAynı ben.Çaresini bulan bana da söylesin.Psikoloğa bile gittim hiçbir şey değişmedi.Ellerimi yıkamaktan yara oldu ellerim.Geçen gün marketten sipariş verdim.Eve getirdiler,poşetleri aynı şekilde yere koydular diye içim gitti :/ Köpeğim bahçeye çıkıp geliyor 50 kere patilerini siliyorum.Hayvan beni görünce kaçar oldu ya,yok mu bunun çaresi :/
Ooo çok fena okızlar moralinizi bozmak istemem ama eşimin iş yerinde ki oda arkadaşı eşinden bu sebepten ayrılıyor..
6 yıldır evlilermiş adamın canına tak etmiş her gün kapı önünde soyunuyormuş her akşam duş aldırıyormus sabah alsın istiyormus kendi harici çevresindekilere bunları yapıyormus evine misafir kabul ettiğinde tribe giriyormus misafir gidince tüm evi çamaşır suyyla yıkıyormus. yani bu tabi bizim bildiklerimiz adama ne yapıyorsa artık iş boşanmaya gelmiş...
küçük bir kızı var ve aynı annesi gibi olmuş.. elinde bez sürekli bi yerleri siliyormuş yavrucuk :/
bu bi hastalık tedavisi var mı bilmiyorum ama insanların hayatını kararttığı kesin..
kadın doktora da gitmiş ilaçta kullanmış ama yok kendine engel olamıyormuş.. doktor kendine hobi bul evden uzaklaş işe gir çalış falan demiş kadın çalışmamış ve bi çok öneriye kulak vermemiş ve sonuç maalesef kötü..
dilerim sizinki bu boyuta gelmez yazımı da lütfen yanlış anlamayın.
Ben kimseye karışmam benim el yıkama bi de ev temizliğikızlar moralinizi bozmak istemem ama eşimin iş yerinde ki oda arkadaşı eşinden bu sebepten ayrılıyor..
6 yıldır evlilermiş adamın canına tak etmiş her gün kapı önünde soyunuyormuş her akşam duş aldırıyormus sabah alsın istiyormus kendi harici çevresindekilere bunları yapıyormus evine misafir kabul ettiğinde tribe giriyormus misafir gidince tüm evi çamaşır suyyla yıkıyormus. yani bu tabi bizim bildiklerimiz adama ne yapıyorsa artık iş boşanmaya gelmiş...
küçük bir kızı var ve aynı annesi gibi olmuş.. elinde bez sürekli bi yerleri siliyormuş yavrucuk :/
bu bi hastalık tedavisi var mı bilmiyorum ama insanların hayatını kararttığı kesin..
kadın doktora da gitmiş ilaçta kullanmış ama yok kendine engel olamıyormuş.. doktor kendine hobi bul evden uzaklaş işe gir çalış falan demiş kadın çalışmamış ve bi çok öneriye kulak vermemiş ve sonuç maalesef kötü..
dilerim sizinki bu boyuta gelmez yazımı da lütfen yanlış anlamayın.
Çok yıpratıyorBen onceden boyke temizlik hastalarininin sikayet etmesini anlamazdim ne guzel titizsin iste der hatta caktirmadan bunlar kendini ovuyor derdim taki basima gelene kadar ... evde kumanda bile kullanmak istemiyorum teevizyon izlemek istedigim zaman islak mendille iyice silip temizliyorum bekarim evlide degilim annemler benden bikmis durumda temizlik yuzunden evde kavga edip duruyorum abim evin klorak kokusundan bikti artik sakayla karisik bir sise domestos ic icinde temizlensin diyor :) bide bu temizlik takintisi ustune simetri takintisida basladi o hepsinden fena...
Ooo çok fena o
Sanırım benim henüz başlangıç yenmeye çalışacağım
Aynı ben.Çaresini bulan bana da söylesin.Psikoloğa bile gittim hiçbir şey değişmedi.Ellerimi yıkamaktan yara oldu ellerim.Geçen gün marketten sipariş verdim.Eve getirdiler,poşetleri aynı şekilde yere koydular diye içim gitti :/ Köpeğim bahçeye çıkıp geliyor 50 kere patilerini siliyorum.Hayvan beni görünce kaçar oldu ya,yok mu bunun çaresi :/