Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hastalık yüzünden hayatım mahvoldu.benim gibi olan varmı burdan birbirimize yardımcı olalım kızlar...
sizinki yine iyi ama bendeki çok farklı.ben ailemle yaşıyorum benim düzenime uymuyorlar ve bu düzene uymadıkları sürece iş yapamıyorum...çok değişik...nasıl anlatsam bilemem..
evet anlatamadıgın ıcın anlayamadım bende dogrusu.. benım yengem vardıı 2 saat tuvalette otururdu cıkınca aksama kadarda dırseklerıne kdr kollarını ellerını yıkardı sona banyoya gırerdı... senınkıde mı bole acaba ?
yok böle değil benimki.benimde düzene karşı aşırı hassasiyet var kuralcılık var.herşeyin öyle çok mükemmel olmasını istiyorum ki ümütsizlik oluyor. iş yapma isteği olmuyor.yani öle içime işlemişki mükemmel olmıycak diye hiçbir şey yapasım gelmiyor.başa çıkamıyacağımı düşünüyorum öle de oluyor.ailem düzensiz bende mükemmel olmasını isteyince çok kötüğ oluyor.çok kavga anlaşmazlık çıkıyor.herşeyi olduğu gibi kabul edemiyorum bir türlü 10 senedir antidepresan kullanıyorum ama düşüncelerimde bir değişme olmuyor.terapi lazım oda çok pahalı..![]()
buyuk bı problem ınsanı sinir krizine sokar![]()
allah kimseye vermesin çok zor...sosyal hayatım sıfır.bu dünyada işe yarar hiçbişey yapamadım.hep detaylarla uğraştım durdum...
sizinki yine iyi ama bendeki çok farklı.ben ailemle yaşıyorum benim düzenime uymuyorlar ve bu düzene uymadıkları sürece iş yapamıyorum...çok değişik...nasıl anlatsam bilemem..
Acaba aynı şeylerimi yaşıyoruz...
Bende bir gün evi toplar siler süpürürüm,akşam dağılır,dağınıklıkları toplarım,yine dağılır,(bir kız kardeşim var maşallah,okuldan geldiği hemen anlaşılır)
Sonra eeeeee derim,sürekli sürekli bunları yapmak zorunda mıyım der,salarım sonrada kendimi,hiç birşey yapmak gelmez içimden.Tabii bu kez de iş yapmıyor olurum,senin evine kirden girilmez der annem :) Oysa ki böyle değilim işte de,anlayamıyorlar ki beni...
evet canım çok benziyorsun..aman ilerletme takmamaya çalış sonra benim gibi olursun mazallah...