- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.861
Etme anam etme sonu hayra çıkmıyorMerak ediyorum dolaplar kimin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etme anam etme sonu hayra çıkmıyorMerak ediyorum dolaplar kimin![]()
Tamam sormayayim yoksa kimse paylaşmaz dahaEtme anam etme sonu hayra çıkmıyor![]()
![]()
![]()
Ha oyleyse yine sıkıştırırım ben seniYok kız ne bıkcam sayende temizlik yapıyodum asıl ben mahcup oluyom sana foto atamayınca![]()
10.numara dolabi almis o sekilde temizlemeden vermisler10 numara o buzdolabını öyle nasıl kullanmış![]()
ciddrn mi10.numara dolabi almis o sekilde temizlemeden vermisler
o zamn kadincagizin gunahini aldik
Öğrenci mi acep sirke ile dezenfekte etsin içine bişey koymadan10.numara dolabi almis o sekilde temizlemeden vermisler
Ay iyi bari, Elektirik kesilmiş buzlar çözülüp içine mi akmış, temizlemeden önce içini bilinçli mi kirletmiş diye düşünürken, satın alınmış çıktı10.numara dolabi almis o sekilde temizlemeden vermisler

Elektrik kesildi mi Co k kötü oluyor eşimden duydum da eve giremedim kusacaktim dediAy iyi bari, Elektirik kesilmiş buzlar çözülüp içine mi akmış, temizlemeden önce içini bilinçli mi kirletmiş diye düşünürken, satın alınmış çıktı![]()

Bizim suçumuz yok, gördüğümüzü söyledik :) Sonuçta yiyecek saklanan yer olunca bir şok etkisi yarattıo zamn kadincagizin gunahini aldik
Çok pis o koku ya, Komşumun başına gelmişti, ev çok uzun süre hayvan ölüsü var gibi koktu. Geçti mi sizin evden koku?Elektrik kesildi mi Co k kötü oluyor eşimden duydum da eve giremedim kusacaktim dedi
Sigorta değiştirmeye girmiş eve dolabı balkona çıkartmışlar![]()
aynenBizim suçumuz yok, gördüğümüzü söyledik :) Sonuçta yiyecek saklanan yer olunca bir şok etkisi yarattı
yeminle bir manisaya gelecem senin yanina o kadar merak ediyorum ki1numaranin dağınık hali benim toplu halim![]()