- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nana komsunun cocuk odasini odunc alsana yarisma icinIyiyim çok şükür miniğim, lise arkadaşıma geldim kahve kek börek kilo alıyoruz işte, sen nasılsın![]()
Dur sen dur akşama misafirlige gidecem onlarda bizim gibi obur neler Atacam sanaAyip valla gunahhhhh oteki dunyada nabcan![]()
Senin korktuğn başina gelicek bak.bende 4. Korkusu varya her dogurani dördüncü doğuruyor sanıyorum![]()
Cocuk odasi olursa kimler katilacak?![]()

Amovv kiz madem gidecen niye tırtıkladin tatlilariDur sen dur akşama misafirlige gidecem onlarda bizim gibi obur neler Atacam sana![]()
![]()
Adam söyleyip duruyor zaten guldur güldür demi sana telefon alacam diyen karakter gibiSenin korktuğn başina gelicek bak.
Cok korku iyi değil
Hamileolduğumu bilmiyordum diye tlc de yayin varya
Kadim 5 tane cocuğu var esi ķíisırlaştirmaya ameliyati oluyor gene 6 nci habersiz gelmiş yaniiii korkunun ecele faydasi yok:))
Gel bir cöpcüklesin bu zayıf peri yanaklarınıÇookkk![]()
Afiyet olsun ben de aynısını yaptım bugün önce kalburabastı yedim sonra pişi ile çay keyfi yaptım![]()
Bebe anneannesine cekerse zor katilirsinÇocuk doğurup gelene kadar beklerseniz ben de katilirim![]()
Burcu kimIçimden "lannn burcu sen misin" diyesim geldi![]()
Amannn ne olacak biseycik olmaz akşam yemegi yemem olur biter ..hayır bir de o arkadaşlarla öyle yiyoruz kızAmovv kiz madem gidecen niye tırtıkladin tatlilari
Ben misafirlige gitcegim gün ać duruyom
Dusundumde.... neyse![]()

Canim sende doģuramayangillerdenmi yoksa doģurmakistemeyengillerdenmisinIçimden "lannn burcu sen misin" diyesim geldi![]()
Aksam eve donunce kapidan gecemiceksiniz kankaAmannn ne olacak biseycik olmaz akşam yemegi yemem olur biter ..hayır bir de o arkadaşlarla öyle yiyoruz kız
Ya tost yapıyoruz ya çiğ köfte aloyruz ya börek yiyoriz çok fena![]()
He tatlilar yi yi yiAmannn ne olacak biseycik olmaz akşam yemegi yemem olur biter ..hayır bir de o arkadaşlarla öyle yiyoruz kız
Ya tost yapıyoruz ya çiğ köfte aloyruz ya börek yiyoriz çok fena![]()

O neydi giiiCanim sende doģuramayangillerdenmi yoksa doģurmakistemeyengillerdenmisin
Evlimydin onu da bilmiyorum ben hos ):))
İtekleriz birbirimiz i sıkıntı yok onların apartmanda asansör var inmek zor olmuyorAksam eve donunce kapidan gecemiceksiniz kanka![]()
Lopcuk lopcuk yağ olurHe tatlilar yi yi yi
Ustune pişi yi yi yi
Sora aksam yememmm
Ne olcak canimm amannn alt tarafi kilocuk olur![]()
Bak buna yemek için yasamak denirLopcuk lopcuk yağ olur![]()