- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.696
- 208
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.621
vallahi canım çekti tencerenin dibine de kaburga eti dizeceksin off ki ne offVay arkadaş hepsi yiyecek sarmayı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi canım çekti tencerenin dibine de kaburga eti dizeceksin off ki ne offVay arkadaş hepsi yiyecek sarmayı![]()
zalımsın kız ohaolsun olsun diyeti bozalim

Ben yine sarmanın en dibini tutmuş seviyorum daha tuzlu daha ekşili oluyor o kısımvallahi canım çekti tencerenin dibine de kaburga eti dizeceksin off ki ne off![]()
adapazari miTürkiye'de kışlık kavun nerde var bak bakem![]()
bolu muTürkiye'de kışlık kavun nerde var bak bakem![]()
cunku bvde ki konular falan gorunce oha diyesim geliyor ondanzalımsın kız oha
böyle deyince de hakaret gibi oluyor neden oha diyorum?![]()
kız bende merak ettim şimdi kış kavunu nerde varbolu mu![]()
bolu mu![]()
Nasıl bilmesiniz ?kaç yeirnde kavun heykeli var Kırkağaç :))kız bende merak ettim şimdi kış kavunu nerde var![]()
manisaNasıl bilmesiniz ?kaç yeirnde kavun heykeli var Kırkağaç :))
Derecesini düşür tabi nasıl ayarlanıyor bilmiyorim amabosey diyecem hanimlar dogalgazi aciyor musinz istanbul icin diyorum bana cok sicak geliyor aciyorum cocuklar terliyor ne yapayim bilemedim
Kurusu var yaşı kalmadı artık :))manisatuhh bana simdi orda uzumde var
gecen pazardan aldik kis uzumu manisadan diye:)Kurusu var yaşı kalmadı artık :))
Kırgız üzümü dür o :)) Kırgız üzümü oluyor bu zamandagecen pazardan aldik kis uzumu manisadan diye:)
evet oglusum uzumu cok sever uzum olsun ne olursa olsun bu kadr meyve seven bi covuk gormedimKırgız üzümü dür o :)) Kırgız üzümü oluyor bu zamanda
Bizim evde meyve ekmekten çok yeniyor 2 kilo mandalina hı 24 saatte bitiyor 3 çocuk :))evet oglusum uzumu cok sever uzum olsun ne olursa olsun bu kadr meyve seven bi covuk gormedim
afiyet olsun miniklerime yarasinn lop loo et olsunBizim evde meyve ekmekten çok yeniyor 2 kilo mandalina hı 24 saatte bitiyor 3 çocuk :))
Aksam o saatlerde benimki evine geri dondu kankaBuranın sahbisi nerde acep çocukları yatırıyor bence odadan kaçanı tuttuyor sanırım şuan![]()
Neler yapmis ya yinesarmaya gelin hanimlar:)Eki Görüntüle 2568391 Eki Görüntüle 2568391
Biz istanbulda degiliz ama 1 aydan coktur aciyoruzbosey diyecem hanimlar dogalgazi aciyor musinz istanbul icin diyorum bana cok sicak geliyor aciyorum cocuklar terliyor ne yapayim bilemedim
Bizim burda yasi var kankaKurusu var yaşı kalmadı artık :))
Gunaydin millet nihayet bu gun ev bana kaldi![]()