- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.721
Senden hiç beklemezdim benim haylilerimde her hafta cam silen azerinn vardı![]()
Bizim evde silinir 2 hafta atlamadan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden hiç beklemezdim benim haylilerimde her hafta cam silen azerinn vardı![]()

Ojelerim once yemek topiginde simdi de burda meshur olduAynadan ziyade ojelerin yakiyor![]()
Ayyyyyy şimdi sonuncu olduğuma çok sevindimmmmGöremedim valla bişey![]()
Süslü anacim. Kariyerde yaparim cocukta diyorHeee yaaaaa maşallah 4 çocukla ve sürekli temizlik yapmana rağmen nasıl öne kullanabiliyorsunBirTutamMutluluk20
Oce surmeleri seviyorumHeee yaaaaa maşallah 4 çocukla ve sürekli temizlik yapmana rağmen nasıl öne kullanabiliyorsunBirTutamMutluluk20
Maşallah yaaBizim evde silinir 2 hafta atlamadan![]()
Karoyer yaptirmadilar anacimSüslü anacim. Kariyerde yaparim cocukta diyor![]()
Ben perşembeden beri ocak silmiyorumAyyyyyy şimdi sonuncu olduğuma çok sevindimmmm
Kız var yaaa sırf burda birinci olabilmek için bazı yerleri ellemicem pislikten koksunn![]()
Oje demek istedim.Karoyer yaptirmadilar anacim![]()
Abbboooovvvvvvvvvvv kızzzzzzzz tamam yeni fotoda ocak var sa sensinBen perşembeden beri ocak silmiyorumher gün çorba taşar yemek dökülür süt taşar anam bu hafta hiç biri olmadı bi ocağı batıramadım
![]()
Nevonun gelip anketi kaldirmasini bekliyorum canimAbbboooovvvvvvvvvvv kızzzzzzzz tamam yeni fotoda ocak var sa sensin![]()
![]()
Yeni fotolar ne zaman gelecek![]()
2 benimE kim kaldi 2 ve 3![]()
benim2 kim ben onun sadeleşmesine verdim oyumu![]()
Valla süper sadeleşmişsin. Attın dimi öncesinde olup sonrasında olmayanları
yok onlari baska bolmelere koydumValla süper sadeleşmişsin. Attın dimi öncesinde olup sonrasında olmayanları![]()
Valla süper sadeleşmişsin. Attın dimi öncesinde olup sonrasında olmayanları![]()
Hadi yayok onlari baska bolmelere koydum![]()