- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.041
ediyor arada canim evde olunca ama bagzende bebekler hastalinca cok laf yapiyorHimm. Zor deģilmi ya 4 dene.
Esin yardim ediyor mu bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ediyor arada canim evde olunca ama bagzende bebekler hastalinca cok laf yapiyorHimm. Zor deģilmi ya 4 dene.
Esin yardim ediyor mu bari
1de canimResimleri göremiyom kızlar nerdeler hani
Birinci sayfada canimResimleri göremiyom kızlar nerdeler hani
Ben 80 e az kaldı :/Kaç kilosun minnoşum maaşallah seni diyet gruplarına transfer edek![]()
Gittim bişey çıkmadı önceden de gelmiştim kutular çıkıyor sadeceBirinci sayfada canim
Aasagiya doğru in yazılardan sonraGittim bişey çıkmadı önceden de gelmiştim kutular çıkıyor sadece
4 ve 13 u beğendim kızlar isim yok demiAasagiya doğru in yazılardan sonra
Enaaaaam genç yaşında kurtul yüklerinden bacım boyum uzun de bariBen 80 e az kaldı :/
isim yok canim4 ve 13 u beğendim kızlar isim yok demi
2 metreden 45 cm kısaEnaaaaam genç yaşında kurtul yüklerinden bacım boyum uzun de bari![]()
AhahahahahahahaBiz yeşil çay içiyoruz![]()
Değil bebekim :))Baci 3 senin mi![]()
Değil bebekim :))
3 numara soslu makarna yemiş sanırımMutfak tezgahını senin tezgaha benzettim, dü bakayım başka kimlerde vardı belki aklıma gelir![]()
3 numara soslu makarna yemiş sanırım ☺
Kırmızı saplı tencereEvet, spagetti galiba
Beni bulabildin mi? Yemek yarışmasını takip eden 10 kişiden 9 u tahmin edebilir diye düşünüyorum beni![]()