- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.081
Aa firtina mi var orda?bizim burda da acaip sis varGunaydin. Dunden beri dinmeyen bir firtinali bi geceden ve hala devam eden firtinali birgünden:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa firtina mi var orda?bizim burda da acaip sis varGunaydin. Dunden beri dinmeyen bir firtinali bi geceden ve hala devam eden firtinali birgünden:)
Abla unu az gelmistir buyuk ihtimalBen de geçen hafta okul için kurabiye yapmıştım, o da böyle yayıldı. Yaygın baygın gönderdim mecbur..Niye öyle oldu anlamadım![]()
Gecmis ne alaka kizGeçmişi okuyup öyle oy vereyim![]()
Hamarat öğrencimKirimden utanırım kızhem ben mutfağımı çoktan temizledim
Valla yerden yere çaldı herseyAa firtina mi var orda?bizim burda da acaip sis var![]()
Kim kimmiş anlamaya çalışayımGecmis ne alaka kiz![]()
Youtube de bi ebe vardi ikizlere hamile guzel bi bayan masallah ne kadsr citı pıti hamileydi ikizlere bide:))Daha cok yemesen de daha cok kılo alıyorsun![]()
![]()
Demek o ojeli parmak senindiSen benim cami gormedin herhal![]()
bende doğurduktan sonra igne ipliğine dönüşenlere aşiri kıskaniyorum.Youtube de bi ebe vardi ikizlere hamile guzel bi bayan masallah ne kadsr citı pıti hamileydi ikizlere bide:))
Doğurunca.minnacik birsey kaldi kadin.
Usenmemis ne de guzel yazmisVerdim oylarımı
1 no çakalllll dağınık gözüksün diye herşeyin kapağını açmış
2 nolu buzdolabı üzülme kız benim de arada oluyo öyle
3 dostlar temizlikte görsün deyip ölesine katılmış
4 cinayet mi intihar mı gibi olmuş,çaydanlığın açısı yanlış
5 eline sağlık emme şimdi daha çok göze batmış o lekeler.git bi kilo fuga al kazı doldur oraları
6 numara tatmin oldu mu merak ediyorum
7 kendi halinde masum
8 niye katılmış çözemedim,iki kap eksiltmiş yerine sepet koymuş, hadi oynasın napalım
9 o da masum
10 kız anam yağmurlu havada su verme sen bana
11 bacım malzemeyi ziyan zebil etmişsinhiç olmuş mu o,ne bileyim kürdanla gir,çubuk pamukla gir yani
12 başarılı
13 o tost makinası deneyde mi kullanılıyoişşallah halka hizmet vermiyondur
silikonlar kararmış bacım bi onlara da el at
14 mis olmuş![]()
Valla bende anlamadim.bende doğurduktan sonra igne ipliğine dönüşenlere aşiri kıskaniyorum.3 senedir gitmedi kilolar
![]()