- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.521
Evet canim en pasakli benimbirinci senmisin kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim en pasakli benimbirinci senmisin kız![]()
Gunaydin kizlar❤
AksamAnka ile ozelden maraton yaptik:)bu sayede mutfagi tertemiz biraktim bu gece:)
Vayy anka demek maraton yapıyorsun da yazmıyorsunEline sağlık topikleri mi karıştırdın kuzu![]()
Aniden oldu aslinda:)ben ona evin durumu nedir dedim o da foto atti sonra ben de o zaman ben de foto atayim dedim:)hadi o zaman toplayalim da bi de temiz halini atalim dedik:)iste boyle :)Vayy anka demek maraton yapıyorsun da yazmıyorsun![]()
Ben devamlı maratondayım kimi bulursam peşine takılıyorumVayy anka demek maraton yapıyorsun da yazmıyorsun![]()
Aktif olsan benim sayfada, sürekli maraton yapmak isteyen arkadaş var, yaparsınız beraberBen devamlı maratondayım kimi bulursam peşine takılıyorumyine de yarım saatten fazla istediğim gibi tutamıyorum evi
![]()
Gunaydin canim:)Aktif olsan benim sayfada, sürekli maraton yapmak isteyen arkadaş var, yaparsınız berabero da üç çocuklu sen bir fazla, işiniz zor
![]()
Günaydın canım nasılsınGunaydin canim:)
Simdilik ara verdik canimyeni yarışma varmi yoksa aksiya mi aldi azerin?
Tesekkur ederim canim:)yorgunum valla:)Günaydın canım nasılsın![]()
InşallahHerkese iyi yillar arkadaslar❤bu sene tum insanlik icin en guzel sene olsun insallah.hastaliklar,mutsuzluklar,kavgalar,kotu olaylar hepsi 2019 da kalsin 2020ye sadece saglik,huzur,mutluluk,guzel gunler goturelim❤nice senelere kk ahalisi❤
Harfiyen katılıyor, herkesin yeni yılını kutluyorum...Herkese iyi yillar arkadaslar❤bu sene tum insanlik icin en guzel sene olsun insallah.hastaliklar,mutsuzluklar,kavgalar,kotu olaylar hepsi 2019 da kalsin 2020ye sadece saglik,huzur,mutluluk,guzel gunler goturelim❤nice senelere kk ahalisi❤
ay geçmiş olsun mutlu yıllar kızlaryeni yila boyle girdi m mutlu noeĺer;(Eki Görüntüle 2571327
Wayyy naptin kizzyeni yila boyle girdi m mutlu noeĺer;(Eki Görüntüle 2571327
dustum banyodaWayyy naptin kizz