- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.701
Inadina temizlik aşkıAha da mutfagin isigi gittiama yilmak yok aspiratorun isigiyla temizlerim ben
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inadina temizlik aşkıAha da mutfagin isigi gittiama yilmak yok aspiratorun isigiyla temizlerim ben
![]()
Amma da usengec ciktiniz heeŞimdi girsem sabaha zor çıkarım![]()
yarın tüm temizlik malzemelerimle karantina bölgesi ipi çekip giricem
![]()
Gazlayin beni yoksa yarina kalacakInadina temizlik aşkı![]()
Yaparsın sen kim tutar seniGazlayin beni yoksa yarina kalacak![]()
10 dk az oldu yaYaparsın sen kim tutar seni
Haydi mutluluk haydi mutluluk haydi tam zamanı tam zamanı şimdi
Sen var ya 10 dk yapar bitirir bi kahve resmide atarsin artık![]()
Yok bacım ben almayayım yemek hazırlayacam
Hadi 30 dk olsun10 dk az oldu ya![]()
E kimle maraton yapacam ben simdiYok bacım ben almayayım yemek hazırlayacam![]()
Sevdim seniHadi 30 dk olsun![]()
geçmiş olsunGecmis olsun kankabenim oglanlar da hasta yine
2 torba ilac aldik yine
![]()
ben olsaydım tamir ederdinm :))Aha da mutfagin isigi gittiama yilmak yok aspiratorun isigiyla temizlerim ben
![]()
Kolay gelsinSevdim senisen iyi gaza getiriyon
haydin ben basladim o zaman
bitirince yazicam
![]()
Rahat rahat uyu şimdiBitirdim![]()
Aynen valla kanka gozumde cok buyutmustum daginikligi toplayinca pek bi sey yokmusRahat rahat uyu şimdi![]()
I ti hadi benimkini de eşim gelmesine yakın toplarım keyfim gelirse bir gözüm ağlamış gibi sulu sulu bakıyorumAynen valla kanka gozumde cok buyutmustum daginikligi toplayinca pek bi sey yokmus![]()
Bos ver uyu dinlen hastasin yarin yaparsinI ti hadi benimkini de eşim gelmesine yakın toplarım keyfim gelirse bir gözüm ağlamış gibi sulu sulu bakıyorum![]()
Aynen öyle şimdi alarm kurup yatmayı düşünüyorum :))Bos ver uyu dinlen hastasin yarin yaparsin![]()