- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.801
Bi kac duzen fotosu

ne kadar da duzenli gozukuyor dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bu mesaj nasil gozunden kacmisİyi akşamlar![]()
Tesekkur ederiz nevo
Daha 1 gun olmadi alirsinAaaa hiç oy alamamışım![]()
Olsun canım benim nasılsın :))Aa bu mesaj nasil gozunden kacmisiyi aksamlar kanka
![]()
Valla kanka oglanlarin dun gece atesi cikti bu gun krese yollamadim buyuk ihtimal yarin da gondermeyecegim 10 gundur evdelerOlsun canım benim nasılsın :))
Baya şanssizlik olmusMisafirim vardı bugün öyle kötü bir kek yaptin mi çıkartmak zorunda kaldı elektrikler gitti geldi çok kötü oldu
Şükür hamur olmadı![]()
Aynen oylar cok yakinOylama çok eşit gidiyor bakalım bildirim ile hangi si ucacak![]()
Hemde ne şansızlık 5 de söyledi müsaitmjsin de demedi çok samimiyiz geliyoruz biz sana dedi 7 ye kadar 3 çeşit çıkarttın başka biseu yapamadım elektrik 4-5 kez gitti geldiBaya şanssizlik olmus![]()
Çok geçmiş olsun enfeksiyon mu kaptıkar kiValla kanka oglanlarin dun gece atesi cikti bu gun krese yollamadim buyuk ihtimal yarin da gondermeyecegim 10 gundur evdeler![]()
Her zamanki gibi grip oksuruk ve atesHemde ne şansızlık 5 de söyledi müsaitmjsin de demedi çok samimiyiz geliyoruz biz sana dedi 7 ye kadar 3 çeşit çıkarttın başka biseu yapamadım elektrik 4-5 kez gitti geldi
Çok geçmiş olsun enfeksiyon mu kaptıkar ki![]()
Cok geçmiş olsun kanka yaHer zamanki gibi grip oksuruk ve atesbi de ateslendiler mi 3 gun suruyor
biri cok agir geciriyor hastaligi nefes darligi oluyor hemen
Okadarda duramam kiz herhaldeHayır yapmıcaksın o bebe ortaya cıkana kadar. Hos cıkınca da cok şaapma![]()
![]()
![]()
kootu kuzum;(
Sogani soyup mu koyayimCok geçmiş olsun kanka ya
Odalarına soğan koysana daha rahat nefes alırlar ama sabah bayağı kötü kokuyor oda![]()
Soğanı dörde bölüp koyuyorsun
Aa niye kikootu kuzum;(