- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.101
Oyle canimKatlanacaz napalım saol![]()

Ee normalde ev hanimi misin canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle canimKatlanacaz napalım saol![]()
Evet ev hanımıyım. Eşimde yardımcı oluyır sağolsun çok fazla zorlanmıyorumOyle canim
Ee normalde ev hanimi misin canim?
Anndeydim canım 3 gündür ordayduk dün döndük eve :))
Teessüf ediyorum hani anka hani anka
O adamin kiymetini bil valla masallahEvet ev hanımıyım. Eşimde yardımcı oluyır sağolsun çok fazla zorlanmıyorum![]()
İyi diyelim iyi olalim kankaAnndeydim canım 3 gündür ordayduk dün döndük eve :))
Fazla kalamadim :))
İyi şükür sen nasılsın :))
Baci ben seni uyelik iptali yaptirdin saniyordumTeessüf ediyorum hani anka hani anka![]()
Bilmez olur muyumO adamin kiymetini bil valla masallah
İyi diyelim iyi olalim kankakatilcan mi bize
Baci ben seni uyelik iptali yaptirdin saniyordumgusura galma
![]()
Tilki gibi bi dolandım geldimBaci ben seni uyelik iptali yaptirdin saniyordumgusura galma
![]()
Napcan yesayı onu niye etiketliyon ondan sana iş çıkmaz sen beni etiketle beni sev
Bos ver burasi bizjm alin yazimiz galibaTilki gibi bi dolandım geldim![]()
Napcan yesayı onu niye etiketliyon ondan sana iş çıkmaz sen beni etiketle beni sev![]()
Yarışmaya katılamam kızıma wc eğitimi veriyorum amaaaaaa size son gaz destek olurummmmmm
Kaç aylık :)) Allah kolaylık versin bahane oldu bana eve kapanınca alistirdim :)) şuan 3 yaşını doldurdu ama 3 ay oldu sanırım alıştı benimkiYarışmaya katılamam kızıma wc eğitimi veriyorum amaaaaaa size son gaz destek olurummmmmm![]()
21 aylık canım biz bir hafta oldu başlayalıKaç aylık :)) Allah kolaylık versin bahane oldu bana eve kapanınca alistirdim :)) şuan 3 yaşını doldurdu ama 3 ay oldu sanırım alıştı benimki
Cisli hali fotosu atarsin sen deYarışmaya katılamam kızıma wc eğitimi veriyorum amaaaaaa size son gaz destek olurummmmmm![]()
Bu habere sevineceklerBaci bu sefer yokum![]()