Temizlik

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
İyi gunler hanımlar ben her hafta koltuklarimi sandalyelerimi, camları kapıları silerim duvarlari ustten alırım nevresim degistirirm banyonun fayanslarini surterim. Hergun evi supururum silerim toz alirim lavabo yikarm 2 gune bi koltuklari cekerim altlarını almak icin halilari kaldiririm altlarini supurup silerim dolaplari cekerim ocağı buzdolabıni cekerim 3 haftada birde perdemi gunesligimi yikarim. Bahar temizliginde yapilacak bi dolap iclerimkalmis oluyor onlari da kisliklari kaldirip atlcaklari atip duzenleyerek bitirmis oldum halilarimi yikamaya gondericem ayriyeten ilave olarak ne yapmak gerekiyor yani her taraf zaten temiz oluyo duvarlar her hafta mopla silindigi icin iste olmuyo :D yani bunu ayrı olarak bi "bahar"temizliginee sigdirmak gerekiyor mu her taraf zaten temiz :D ek olarak neler yapiyorsunuz

İyi gunler hanımlar ben her hafta koltuklarimi sandalyelerimi, camları kapıları silerim duvarlari ustten alırım nevresim degistirirm banyonun fayanslarini surterim. Hergun evi supururum silerim toz alirim lavabo yikarm 2 gune bi koltuklari cekerim altlarını almak icin halilari kaldiririm altlarini supurup silerim dolaplari cekerim ocağı buzdolabıni cekerim 3 haftada birde perdemi gunesligimi yikarim. Bahar temizliginde yapilacak bi dolap iclerimkalmis oluyor onlari da kisliklari kaldirip atlcaklari atip duzenleyerek bitirmis oldum halilarimi yikamaya gondericem ayriyeten ilave olarak ne yapmak gerekiyor yani her taraf zaten temiz oluyo duvarlar her hafta mopla silindigi icin iste olmuyo :KK70: yani bunu ayrı olarak bi "bahar"temizliginee sigdirmak gerekiyor mu her taraf zaten temiz :KK70: ek olarak neler yapiyorsunuz

okurken bile terledim. bismillahirrahmanirrahim.
kuzum başka işin mi yok. temizlik temizlik ne bu :silah:

ben titiz insnalara hep şunu diyorum

"b.kunuzun içinde öleceksiniz " :deli:

biraz rahat olun gözünüzü seveyim

Valla ben 1 hafta ya bir yapiyorum dediklerinizi.Halilarin altlari guneslik perde falan 1 ya da 2 ayda bir.Calisiyorum bu kadarini bile cok bile yapiyorum.Hergun ev supurmek ne kaliyor o zaman ne supuruyorsunuz hergun toz mu oluyor?Sizinki takinti galiba.

ay siz daha ne yapılırı bırakın da bu kadar is nasıl yapılır onu bir yaziverin:KK70:
her gün aynı şeyleri yapmak için nasıl bir motivasyon lazim:KK64:
ben bakınca gözüme silinmesi
supürülmesi gerektiği gozukuyorsa yapıyorum bir rutine koymak çok yorucu.
ömrumden çalıyorum:confused:

Bende biraz takıntı boyutlu sanırım: / gunde bi sabah bi aksam ev supurdugumu de bilirim elimde bezle geziyorum surekli. Mesela o gun biyere gittim gelir gelmez saat 6 7 hatta 10 olsun temizlige kalkarım engel olamıyorum pekkendime iste simdi boyleherkeste almış başını gidiyor bahar temizliği:D bende rahatsiz hissediyorum herkes yapiyor bende yapsam diye :D

Bende biraz takıntı boyutlu sanırım: / gunde bi sabah bi aksam ev supurdugumu de bilirim elimde bezle geziyorum surekli. Mesela o gun biyere gittim gelir gelmez saat 6 7 hatta 10 olsun temizlige kalkarım engel olamıyorum pekkendime iste simdi boyleherkeste almış başını gidiyor bahar temizliği:KK70: bende rahatsiz hissediyorum herkes yapiyor bende yapsam diye :KK70:

:olamaz:

Bende biraz takıntı boyutlu sanırım: / gunde bi sabah bi aksam ev supurdugumu de bilirim elimde bezle geziyorum surekli. Mesela o gun biyere gittim gelir gelmez saat 6 7 hatta 10 olsun temizlige kalkarım engel olamıyorum pekkendime iste simdi boyleherkeste almış başını gidiyor bahar temizliği:KK70: bende rahatsiz hissediyorum herkes yapiyor bende yapsam diye :KK70:
gördüğünüz üzere herkes yapmıyor:KK70:
içiniz rahat olsun yaptığınızın yarısının çeyreğini yapanlar var:KK53:
pislik içinde yuzmuyoruz çok şükür:KK48:
bir kahve yapın
uzatın ayaklarınızı açın bir film.
:kahve:
ama o sırada parkelerde toz var mi
ekrandaki leke mi diye bakmak yok:KK31:
azcik rahatlık görün o sırada belki biraz bahar temizliği için eviniz kirlenir:KK45:

Back
X