- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.238
- 333
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Ek olarak bana gelebilirsiniz. :) oy okurken yoruldum. Canınızın kıymetini bilin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım:/ üzülüyorum hatta cevremdekilerde kızıyor gittigim her evi de inceliyorum elimde olmadan hatta yakinimsa hic cekinmeden aliyorum elime supurgeyiNurtopu gibi okbniz var sanırım. :/
Daha da bahar temizliği diyorsunuz, allasen her hafta, her gün derken siz haftada kaç saatinizi temizliğe ayırıyorsunuz çok merak ettim.
Gidiyorum diyorum ya eve kacta gelirsem o saatte de olsa yine yapiyorumBence kursa falan gidin.
Bi sag bi sol yapaa yapaHerkul musun kiz sen ocakla buzdolabini surekli cekip arkasini nasil temizliyorsun.Valla fitik geliyorum demez aniden tik bi atar yuruyemez hale gelirsin.
Gidiyorum diyorum ya eve kacta gelirsem o saatte de olsa yine yapiyorum
Valla bende de tam tersiBende biraz takıntı boyutlu sanırım: / gunde bi sabah bi aksam ev supurdugumu de bilirim elimde bezle geziyorum surekli. Mesela o gun biyere gittim gelir gelmez saat 6 7 hatta 10 olsun temizlige kalkarım engel olamıyorum pekkendime iste simdi boyleherkeste almış başını gidiyor bahar temizliğibende rahatsiz hissediyorum herkes yapiyor bende yapsam diye
![]()
Bi sagdan bi soldan atar bacim bak dikkat etBi sag bi sol yapaa yapa![]()
Sanırım:/ üzülüyorum hatta cevremdekilerde kızıyor gittigim her evi de inceliyorum elimde olmadan hatta yakinimsa hic cekinmeden aliyorum elime supurgeyiyaptığım her isi de inceliyorum elimi suruyordm evin bi odasindan baslayip hooop kapıya kadar bakiyordum elimde toz varmi eger varsa tekrar siliyordum şükür o huyumdan kurtuldum
![]()
Engel konulacak bi durumdaİyi bari, gayret ederseniz gelişme olacak.
Siz bu temizlik işine sınır getirin, yazık günah ya ömrünüz çamaşır suyu cif kokuları altında parke duvar siler, koltuk çekerken akıp gidiyor. Annemin bir komşusu vardı rahmetli, kadın da obsesif cleaner dı ve baya ileriydi, çocuklarını çamaşır suyuyla yıkardı, kendi çamaşır suyu, vernel, bulaşık deterjanını karıştırır duş alırdı. Bak gidişat buralara uyarayım.
Başka işiniz yok galibaİyi gunler hanımlar ben her hafta koltuklarimi sandalyelerimi, camları kapıları silerim duvarlari ustten alırım nevresim degistirirm banyonun fayanslarini surterim. Hergun evi supururum silerim toz alirim lavabo yikarm 2 gune bi koltuklari cekerim altlarını almak icin halilari kaldiririm altlarini supurup silerim dolaplari cekerim ocağı buzdolabıni cekerim 3 haftada birde perdemi gunesligimi yikarim. Bahar temizliginde yapilacak bi dolap iclerimkalmis oluyor onlari da kisliklari kaldirip atlcaklari atip duzenleyerek bitirmis oldum halilarimi yikamaya gondericem ayriyeten ilave olarak ne yapmak gerekiyor yani her taraf zaten temiz oluyo duvarlar her hafta mopla silindigi icin iste olmuyoyani bunu ayrı olarak bi "bahar"temizliginee sigdirmak gerekiyor mu her taraf zaten temiz
ek olarak neler yapiyorsunuz
Cok şükür bi sorunum yok maddi manevi. Ama bende yapmayinca uyuyamam mesela icime dert olur sabahi edemem yapinca icim rahatlar. Bilmiyorum niye ama kursa katılıyorum hatta kendimi orguye veriyorum :) ama yinede gunde o 2 saati sabah olsun aksam olsun ayiriyorum temizligeBenim annem derz aralarini diş fırçası ile silerdi karbonatlı sirkeli su ile. Ha bide dolabı açar ütüsü bozulan ya da bozulmuş muş gibi olan giysileri yeniden ütülerdi seninkilere ek olarak. Şimdi eski sağlığı olmadığı için sadece her hafta halı siliyor toz alıyor nevresim değişiyor koltuk siliyor bide lavabo ovuyor:) yaşadığı zor hayatı doldurmak istediği için yapardı ona terapi gibi geldiği için. biz de hiç ses cikarmayiz yapınca mutlu oluyor çünkü :) Allah'tan ben ona cekmemisim bu konuda :)
Yaşamak, baharın tadını çıkarmak, dinlenmek gerekiyor.ayriyeten ilave olarak ne yapmak gerekiyor