Temizlik

Cok şükür bi sorunum yok maddi manevi. Ama bende yapmayinca uyuyamam mesela icime dert olur sabahi edemem yapinca icim rahatlar. Bilmiyorum niye ama kursa katılıyorum hatta kendimi orguye veriyorum :) ama yinede gunde o 2 saati sabah olsun aksam olsun ayiriyorum temizlige
Çocuğunuz su an için yok sanırım. Çünkü çocuk olunca temizliğe bu kadar vakit ayırmak imkansız oluyor. Allah iyilik versin halinizden memnunsaniz sıkıntı yok demektir

Siz benim komşumu görseniz yaptıklarınızı az bulursunuz, konuda saydığınız herşeyi ama herşeyi abartısız her gün yapıyor kadın ve eteğinde 4 çocuğu var, hala iş yapıyor, sabah kalkacak yine evi tepeden tırnağa yıkayacak resmen.

Siz benim komşumu görseniz yaptıklarınızı az bulursunuz, konuda saydığınız herşeyi ama herşeyi abartısız her gün yapıyor kadın ve eteğinde 4 çocuğu var, hala iş yapıyor, sabah kalkacak yine evi tepeden tırnağa yıkayacak resmen.
Gidisat o yonde die korkuyorum:)

neden okadar yoruyorsunuz kendinizi
bende temizlik yaparım ama
bir ara üşengeçlik olur mesela 3 gündür çamaşır katlıyacam ama o ilham bi gelmedi
sıkmayın yormayın canınıza yazık
Aynen ya insanin cani istemeyince yapasi gelmiyor.Benimde 3 gundur kurutmalik ta asili;)

İyi gunler hanımlar ben her hafta koltuklarimi sandalyelerimi, camları kapıları silerim duvarlari ustten alırım nevresim degistirirm banyonun fayanslarini surterim. Hergun evi supururum silerim toz alirim lavabo yikarm 2 gune bi koltuklari cekerim altlarını almak icin halilari kaldiririm altlarini supurup silerim dolaplari cekerim ocağı buzdolabıni cekerim 3 haftada birde perdemi gunesligimi yikarim. Bahar temizliginde yapilacak bi dolap iclerimkalmis oluyor onlari da kisliklari kaldirip atlcaklari atip duzenleyerek bitirmis oldum halilarimi yikamaya gondericem ayriyeten ilave olarak ne yapmak gerekiyor yani her taraf zaten temiz oluyo duvarlar her hafta mopla silindigi icin iste olmuyo :KK70: yani bunu ayrı olarak bi "bahar"temizliginee sigdirmak gerekiyor mu her taraf zaten temiz :KK70: ek olarak neler yapiyorsunuz
Vay zalım vay. Ne güzel temizlik yapmışın

Bu kadar temizlik bence sağlıksız vücdun mikroba da ihtiyacı var bence :D

Ayy keşke yakın olsaydık, bir el atardınız bana :D ben bahar temizliğinde bile böyle değilim nerdeyse.. Bazen diyorum çok titiz bir tanıdığım var laf saymayacak olsa da gelse bi evi parlatsak... :D
Çocuk da yok ama sanıyorum.

Back
X