Temizlik

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.475
Kızlar merhaba, evinize temizlik için gelen bayanlara günlük ne kadar veriyorsunuz? Ve hangi işleri yapıyorlar? Ayda 1 kere geliyorlar mı? Evim çok küçük 80-85 metrekare,haftada 2 gün makine yapar silerim toz alırım ama ince işleri sürekli biriktiriyorum,sonradan yapması zor oluyor.Çalıştığım için yetişemiyorum. Ütü,cam,halı silme,mutfak banyo fayanslarını silme,dolapların üstünü,kapıları,yatak ve koltuk altlarını silse sadece :KK43: Ayy ütüyle cam silse o bile yeter. İstanbulda ücretler nedir?

Kızlar merhaba, evinize temizlik için gelen bayanlara günlük ne kadar veriyorsunuz? Ve hangi işleri yapıyorlar? Ayda 1 kere geliyorlar mı? Evim çok küçük 80-85 metrekare,haftada 2 gün makine yapar silerim toz alırım ama ince işleri sürekli biriktiriyorum,sonradan yapması zor oluyor.Çalıştığım için yetişemiyorum. Ütü,cam,halı silme,mutfak banyo fayanslarını silme,dolapların üstünü,kapıları,yatak ve koltuk altlarını silse sadece :KK43: Ayy ütüyle cam silse o bile yeter. İstanbulda ücretler nedir?

Şehire göre değişiyor. Bana haftada bir yarım gün geliyor aylık 250 lira veriyorum. Tam gün ücretleri 100-120 lira arası izmirde. Ayda bir alacaksan şirket dene bence. Hem fiyatları daha uygun hem ekip olarak geldikleri için kısa zamanda çok iş yapıyorlar.

Bende İstanbuldayım 130tl veriyorum. Ütü yaparsa cam silmiyor, cam silerse ütü yaptırmıyorum.
Kapı dolap her geldiğinde silmiyor,koltuklarla dönüşümlü siliyor kendi ayarliyor onu, 15günde bir geliyor. Evim 4+1 bu arada. Büyük camlar, cam balkon var ve haliyle cam silmek baya zamanıni alıyor.
Sizin eviniz küçük ama her geldiğinde yazdığınız işleri yapsa , 120-150 tl arasi isteyecektir diye düşünüyorum.

bana göre halılarını yıkamaya ver zira güzel silmiyorlar
cam kapı fayans ve ütü genel temizlik vs de 130 tl ye yaptırırsın

ütü başlı başına bir tam günü alan bir iş ücreti ayrıdır..
işaretlediğim yere bakınca başka ne kaldı diye sormak istiyorum size:KK70:
halı silme de nerdeyse bir tam günü alır hiç olmadı yarım gün..yani evinizin metrekaresini baz aldığımda ütü ve halı için bir gün cam rutin temizlik fayanslar için bir tam gün daha almanız gerekirki..80*2 den 160 lira eder..en azından bursa fiyatı.

Şehire göre değişiyor. Bana haftada bir yarım gün geliyor aylık 250 lira veriyorum. Tam gün ücretleri 100-120 lira arası izmirde. Ayda bir alacaksan şirket dene bence. Hem fiyatları daha uygun hem ekip olarak geldikleri için kısa zamanda çok iş yapıyorlar.
100-120 ise iyi bence. Şirket düşünmemiştim hiç,tavsiye edilen bir kaç tanıdığım var. Hatta ilk işyerindeki ablaya teklif edeceğim bakalım.Peki şirketten ekip olarak gelince de tek fiyat mı veriliyor? Yarım günde hangi işler yapılıyor,yazabilir misiniz rica etsem

bizim burada günlük 80 den baslıyor .

2 haftaya bir alıyorum bir sefer cam koltuk halı silerse diğer sefer silmiyor o zmanda mutfak dolapları ütü ekstra işleri yapıyor ben ayda 200 tl veriyorum

anlaşmanıza bağlı olarak sabah 9 ve akşam 5 arası çalışırlar. temizlik ve cam - kapı ayrı gidilir genelde. temizlikte klasik yer süpürme silme toz alma. ortalığı toplarlama wc banyo temizliği yapılır. cam ve kapı silme için ayrı gidilir. günlük olarak 100 - 150 arası değişiyor burada. ve eğer iş az ise ütü yapılır ama iş çoksa ütüye de ayrı gidilir...

Uff aklıma düşürdün..:KK47: bende şu banyo wc fayansları silmeyi hiç sevmiyorum.. duşa kabinde ayrı bir dert

Ben ayda bir alıyordum (alıyordum diyorum çünkü çok baştan savma yapmaya başladığı için birkaç aydır kendim yapıyorum) 120 tl veriyordum. Ama temizlik şirketlerini bende araştırmaya başladım. Hattab bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim. Kapsamlı temizlik yapıyorlar mı, kaç kişi geliyor temizlik için ve ücretleri ne kadar?

ütü başlı başına bir tam günü alan bir iş ücreti ayrıdır..
işaretlediğim yere bakınca başka ne kaldı diye sormak istiyorum size:KK70:
halı silme de nerdeyse bir tam günü alır hiç olmadı yarım gün..yani evinizin metrekaresini baz aldığımda ütü ve halı için bir gün cam rutin temizlik fayanslar için bir tam gün daha almanız gerekirki..80*2 den 160 lira eder..en azından bursa fiyatı.
Bunlar dışında iş kalmıyor mu sizce:KK45: Genel temizlik yapmayacak yani rutin yapılan evi süpürmeyi silmeyi toz almayı yapmayacak. Halı silme de sadece salonumdaki 4 metrekare halıyı silecek,ufak kızım olduğu için çok çabuk kirleniyor

Bunlar dışında iş kalmıyor mu sizce:KK45: Genel temizlik yapmayacak yani rutin yapılan evi süpürmeyi silmeyi toz almayı yapmayacak. Halı silme de sadece salonumdaki 4 metrekare halıyı silecek,ufak kızım olduğu için çok çabuk kirleniyor
tek halıysa kolay komple evdeki halılar hakikaten sağlam temizlenecekse çok vakit alıyor halılarınız için evde fırça bulundurun bazen oturduğunuz yerde fırçayı suya sokup sokup halıya sürtün en azından kıl tüy yün olayından kurtulursunuz..ama zaten eve gelen kadınlar genelde öncelikle rutin işe girişirler ..en azından bana gelenler cam kapı sildilerse banyolara geçmeden süpürgeye toza geçiyorlar en son banyoyu yıkayıpğ çıkıyolar..ilk önce de balkonumu yıkıyorlar ...benim evde 90 m2

Benim evim 140 metrekare ayda bir alıyorum temizlikçi hanımları genelde iki kişi geliyorlar 140-150 veriyorum camları siliyorlar yerleri silip süpürüp toz filan alıyorlar dip köşe bütün eşyaları çekip ,evi toparlıyorlar, koltukları da siliyorlar istesem halı da sileceklerdi ama ben gerek görmedim yıkamaya vereceğim diye bir de banyoları ve mutfağın temizliyorlar bir dahakine cam sildirmek yerine mesela bütün mutfak dolaplarını boşaltıp temizleyip tekrardan yerleştirecekler.

Ben halıları yıkamaya gönderiyorum, sildirmiyorum. Kadını mutfağa sokmuyorum bir de hiç, mutfağa kimseyi sokmuyorum ben gerçi. Kendim temizliyorum.
Bunların dışında camları ve koltukları sildiriyorum, kaloriferler, kapılar, yerler, banyo ovalanması falan derken tam gün için ayda bir 150 tl.

4+1 200 m2 evime 2 haftada bir geliyor. Tabi bitmiyor işler. Bir gelişinde cam silerse, diğerinde mutfak dolap içleri üstleri detaylı temizlik vs, bir diğer gelişinde duvar silme gibi ağır işlerden biri.
Her gelişte de silme süpürme, nevresimleri değiştirme, toz alma, banyolar, vs.
120 TL artı yol parası 10 TL
Ankara'dayım.

4+1 200 m2 evime 2 haftada bir geliyor. Tabi bitmiyor işler. Bir gelişinde cam silerse, diğerinde mutfak dolap içleri üstleri detaylı temizlik vs, bir diğer gelişinde duvar silme gibi ağır işlerden biri.
Her gelişte de silme süpürme, nevresimleri değiştirme, toz alma, banyolar, vs.
120 TL artı yol parası 10 TL
Ankara'dayım.
Eviniz çok büyükmüş, 120 çok iyi

Ben ayda bir alıyordum (alıyordum diyorum çünkü çok baştan savma yapmaya başladığı için birkaç aydır kendim yapıyorum) 120 tl veriyordum. Ama temizlik şirketlerini bende araştırmaya başladım. Hattab bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim. Kapsamlı temizlik yapıyorlar mı, kaç kişi geliyor temizlik için ve ücretleri ne kadar?
Bir kaç kişi gelmesi çok iyi dimi? Ben de yeni öğrendim onu:KK45:

100-120 ise iyi bence. Şirket düşünmemiştim hiç,tavsiye edilen bir kaç tanıdığım var. Hatta ilk işyerindeki ablaya teklif edeceğim bakalım.Peki şirketten ekip olarak gelince de tek fiyat mı veriliyor? Yarım günde hangi işler yapılıyor,yazabilir misiniz rica etsem

Ben ayda bir aldığım zamanlar şirket çağırıyordum. 80 liraydı o zaman. 3 kişi geliyor 1 erkek 2 kadın. Erkek olan halı koltuk siliyor evi süpürüyor. Hatunlar banyo mutfak camlar ve kapılara girişiyorlar. Ben de perdeleri yıkayıp adama astırıyordum. Sadece dolap içlerine girmiyorlar. Ben halı koltuk sildirmediğim zaman hatunun birine ütü yaptırıyorum adam da camları falan siliyor o sırada. 3 saatte evin altından girip üstünden çıkıyorlar. Deterjanlarını, bezlerini, süpürgelerini falan da yanlarında getiriyorlar senin evinden hiç bişey kullanmıyorlar. Hatta bana gelen yıkama makinasıyla gelip halıları koltukları onunla yıkıyordu.

X