- Konu Sahibi misssunshine86
-
ya çok karşılaşılan bir durum bu galıba aynısı 2 kez benımde basıma gelmıstı evde tadılat yapılmıs 1 hafta onceden temızlıkcıyıde ayarlamısım ve o gun bekle bekle gelmedı sagolsun ablamla bırlıkte gırıstık yaptık bızde.galıba aynı gun 2 kısı cagırmak lazım hangısı once gelırse dıgerıne kusura bakma bugun vazgectım temızlıkten demek lazım.Emın ol köye falan gıtmemıstır cunku kesın daha hatırlı daha sık gıttıgı bır evden cagırmıslardır.
e vallahi ıkı kere evi kaldırdım halıları yıkamadan getırttım kahvaltı hazırladım :) beklıyorum temızlıkcı ablamız gelıcek dıye çay ıcer bırer bardak baslarız dedım 2 seferdede 2 farklı temızlıkcı ektı benı ve gelmedı.gelecek ay 2 kısı çağırıcam erken gelen temızlıge kalır geç gelenenede bır bahane bulurum artık hastalandım,köye gittim,çocugun okulundan çağırdılar .....aynı güne 2 temizlikçi çağırmak iyi fikir
acil değil yani gidişi, ben bu durumda başkasıyla çalışırıdsanırımArkadaşlar merhaba. çalışan bir bayanım. birkaç aydır sıkıştığım zaman evime çağırdığım bir yardımcı ablamız vardı. 2 gün önce telefon edip ne zaman müsait olduğunu sordum ve bugüne tamamen boş olduğunu söyledi. Dipköşe temizlik istediğim için özellikle onun boş gününe göre kendimi ayarlayıp bugün iş yerimden izin alıp evde kaldım. ben de mutfağı düzenlerim ütümü yaparım tozları fln alırım 2miz işleri bitirirz diye düşündüm. ama sabah 9.00 da mesaj.. bugün gelemeyecekmiş . ben de aradım. Aniden köye gitmeleri gerekmiş, birkaç gün kalacaklarmış işte yeni belli olmuş vs vs. Ve ben bu kadını 3 arkadaşıma daha göndermiştim, ufak tefek elimden ne geliyorsa yardımımı esirgememiştim. İnanılmaz içime oturdu. Kaç gün öncesinden bana söz verip böyle eften püften birşeyden dolayı beni ekmesi sinirime çok dokundu.. Siz olsanız ne tepki verirdiniz? Ben yine neyse artık fln diye kapattım telefonu. Yapım gereği kırıcı da olamıyorum ki
Yok canım ben eskişehirdeyim :) ama sanırım herkeste var bu sorun :)Siz izmirde misniz? Dün dolmusta biri bağıra bağıra telefonla konusuyordu anlattığı konuda tam olaral buydu konustuğu arkadasının adıd merveydi
ay en çok buna gelecek cevabı merak ettimSiz izmirde misniz? Dün dolmusta biri bağıra bağıra telefonla konusuyordu anlattığı konuda tam olaral buydu konustuğu arkadasının adıd merveydi
Yok canım ben eskişehirdeyim :) ama sanırım herkeste var bu sorun :)
bızım iş yerıne gelıyordu bırı 1-2 kez gelemedıgı oldu akrabasını yollamıstı.valla memnunsan temızlıgınden yıne çağır derım. bu zamanda ıyı elemanı bırakmıyacaksınArkadaşlar merhaba. çalışan bir bayanım. birkaç aydır sıkıştığım zaman evime çağırdığım bir yardımcı ablamız vardı. 2 gün önce telefon edip ne zaman müsait olduğunu sordum ve bugüne tamamen boş olduğunu söyledi. Dipköşe temizlik istediğim için özellikle onun boş gününe göre kendimi ayarlayıp bugün iş yerimden izin alıp evde kaldım. ben de mutfağı düzenlerim ütümü yaparım tozları fln alırım 2miz işleri bitirirz diye düşündüm. ama sabah 9.00 da mesaj.. bugün gelemeyecekmiş . ben de aradım. Aniden köye gitmeleri gerekmiş, birkaç gün kalacaklarmış işte yeni belli olmuş vs vs. Ve ben bu kadını 3 arkadaşıma daha göndermiştim, ufak tefek elimden ne geliyorsa yardımımı esirgememiştim. İnanılmaz içime oturdu. Kaç gün öncesinden bana söz verip böyle eften püften birşeyden dolayı beni ekmesi sinirime çok dokundu.. Siz olsanız ne tepki verirdiniz? Ben yine neyse artık fln diye kapattım telefonu. Yapım gereği kırıcı da olamıyorum ki
ya çok önemli bir işi çıktıysa.Bence haksızlık edıyorsunuz he bır kaç kez yapar o başkaKusura bakmasın ama benimle birlikte, önerdiğim herkesin de işini keserdim.
Terbiyesizmiş. İş ahlakı YOKMUŞ!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?