Konunuzdaki yorumları görünce aklıma BU HİKAYE geldi.
Konunuzdaki yorumları görünce aklıma BU HİKAYE geldi.
unu
dağınıklıktan sıkılırım rahatsız olurum ve içinde resmen boğulurum eşim bendende beter
yeneceğim birgün bu kötü huyu
evet lafta nereye nasıl temizlenir diye düşünüyorum ama iş yapmaya gelince bir yorgunluk bir isteksizlik geliyor nerdeyse bir yıldır evliyim ama hala daha adam akıllı düzen oluşturamadım eşya yerleştirme sırasında eşimle karar vermiştik sonrasında o da dağıttı bende dağıttım işin kötüsü ben yine günlük toplamaları yapsamda eşimin dağınıksın demesi ve kendi dağınıklığını kabul etmemesi.
ona niye bunu burda bırakıyorsun dediğimde akıl edememişim sen söyle diyor ee bir söyle iki söyle üç söyle bunalıyorum söylemiyorum bende
ben bu evime nasıl düzen kuracağım
temizlik için ilhamı nasıl bulacağım
bunu bir alışkanlık haline nasıl getireceğim yardım lütfen
ben çalışıyorum eşim çalışıyor hadi okullar kapandı da tatile girmeme son bir hafta kaldı
eşimde kör insafsız değil tamam yardımcı oluyor ama sıkıntı çok başka ya
akşam yatmadan önce tamam ya yarın camları sileceğim şu gardrobun düzeni hoşuma gitmiyor onu baştan yapacağım banyoların ikisini de şakıtıcağım sonra yerleri vileda ile değil bezle sileceğim balkonlardan başlarım diyorum ertesi gün dersin yorgunluğu şu bu eve gelir gelmez amaaaan yemeği yapayım yeter oluyor bir de koridordan nefret ediyorum 16 metre koridor mu olur ya full fayans evim uzunlamasına ve camlar çok fazla
şu gardrobun düzenini halletmek mesela ne kadar fonksiyonsuz bir dolap almışız ah şu evlilik heyecanımız raflı birşey alsaydım daha kolay olacaktı
cevap verenlerin hepsine teşekkür ediyorum ama ailesel demiş birisi ona katılamadım benim annemde babamda aşırı titiz insanlardı ben liseden beri evden uzaklarda okudum ve bu halimin annemden kaynaklandığını sanmıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?