Temizlikten iyi anlayanlar yardım.

Elmaemma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
1.786
1.988
133
IMG_20180618_133509.webp
gördüğünüz üzere orta sehpamda pembe leke var. Resimde silik çıktı biraz ama gerçekten çıplak gözle fena görünüyor krem rengi sehpada yamalık gibi... Çaydanlık altının boyası çıkmış. Eşim sağolsun... Isının etkisiyle iyice işlemiş sanırım ne yaptıysam çıkmadı arkadaşlar. Leke çıkarıcı, beyazlatıcı, mobilya cilası, camsil, metal temizleyici bile denedim belki çıkar diye ama çıkmadı. Yok mu bunun formülü ya gitti güzelim orta sehpamm. :(
Alakasız bir konu oldugunu biliyorum ama bir süre konumu taşımazsanız sevinirim. Bdv dışında olunca çok geç geliyor cevaplar.

Üstüne güzel bir örtü örtün uzun yıllar kullanırsınız
Tam da örtünün ulaşmadığı yere koymuş çaydanlık altıyla çaydanlığı. Örtü zarar görmesin diye. Öyle bir yerde ki kapanması için tam kapatmam lazım öyle de masa gibi olur estetik durmaz.

Eki Görüntüle 2158182 gördüğünüz üzere orta sehpamda pembe leke var. Resimde silik çıktı biraz ama gerçekten çıplak gözle fena görünüyor krem rengi sehpada yamalık gibi... Çaydanlık altının boyası çıkmış. Eşim sağolsun... Isının etkisiyle iyice işlemiş sanırım ne yaptıysam çıkmadı arkadaşlar. Leke çıkarıcı, beyazlatıcı, mobilya cilası, camsil, metal temizleyici bile denedim belki çıkar diye ama çıkmadı. Yok mu bunun formülü ya gitti güzelim orta sehpamm. :KK43:
Alakasız bir konu oldugunu biliyorum ama bir süre konumu taşımazsanız sevinirim. Bdv dışında olunca çok geç geliyor cevaplar.

asetonla silmeyi denediniz mi?

cifle kenardan azıcık dene tahrip etmezse siz boya kaliteside önemli burda azıcık dene bi çıkıcakmı gör

Bulaşık makinası deterjanı deneyin. Şu 3 ü % i bir arada olanlar varya. Sivri birşeyle delip akıtıp silin bakalım .Halımda ki çay lekesini onla çıkardım.

lekeli bölgeye kolanya damlat kuru bir bezle hafif sil ama kolanyanın ıslaklığını alma sadece beyaz olan bölgeye kolanyayı yaymak için sil .Sonra eline bir çakmak al kolanyayı yak 2-3 sn bekle sonra elindeki kuru bezle ateşi söndür. Kahverengi mobilyalarda işe yarıyor fakat beyaz mobilyada yarar mı bilemedim

Back
X