- 12 Mart 2018
- 531
- 555
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denemedim benim de aklımda o var ama boya zarar görür mü diye tereddüt ediyorum bir de şu an elimde aseton yok gidip almak için epey yol yürümem lazım ufak bebeğim var hemen alamam.asetonla silmeyi denediniz mi?
O da evin işlerine çok ilgisiz evin perdelerini 3 günde taktı.Al bi krem rengi boya kocana boyat bence
+1Poşete cif dök sil
Denemedim benim de aklımda o var ama boya zarar görür mü diye tereddüt ediyorum bir de şu an elimde aseton yok gidip almak için epey yol yürümem lazım ufak bebeğim var hemen alamam.
YaaO da evin işlerine çok ilgisiz evin perdelerini 3 günde taktı.![]()
Aseton ise yarayabilir. Bir de ersag biobellinda gibi markaların bazı ürünleri de olabilirEki Görüntüle 2158182 gördüğünüz üzere orta sehpamda pembe leke var. Resimde silik çıktı biraz ama gerçekten çıplak gözle fena görünüyor krem rengi sehpada yamalık gibi... Çaydanlık altının boyası çıkmış. Eşim sağolsun... Isının etkisiyle iyice işlemiş sanırım ne yaptıysam çıkmadı arkadaşlar. Leke çıkarıcı, beyazlatıcı, mobilya cilası, camsil, metal temizleyici bile denedim belki çıkar diye ama çıkmadı. Yok mu bunun formülü ya gitti güzelim orta sehpamm.
Alakasız bir konu oldugunu biliyorum ama bir süre konumu taşımazsanız sevinirim. Bdv dışında olunca çok geç geliyor cevaplar.
Benimde mumluktan olmustu.sanirim rengini aliyor mobikyanin neler denedim geciremedim.sizin yine sehpaymis.ben daha 1 haftalik evliyken sifonyerim oyle oldu 3 senedirde oyle malesef kocaman lekeler varEki Görüntüle 2158182 gördüğünüz üzere orta sehpamda pembe leke var. Resimde silik çıktı biraz ama gerçekten çıplak gözle fena görünüyor krem rengi sehpada yamalık gibi... Çaydanlık altının boyası çıkmış. Eşim sağolsun... Isının etkisiyle iyice işlemiş sanırım ne yaptıysam çıkmadı arkadaşlar. Leke çıkarıcı, beyazlatıcı, mobilya cilası, camsil, metal temizleyici bile denedim belki çıkar diye ama çıkmadı. Yok mu bunun formülü ya gitti güzelim orta sehpamm.
Alakasız bir konu oldugunu biliyorum ama bir süre konumu taşımazsanız sevinirim. Bdv dışında olunca çok geç geliyor cevaplar.
Çamaşır suyunu direk dök beklet biraz sil sonra.. genelde çıkıyo..Eki Görüntüle 2158182 gördüğünüz üzere orta sehpamda pembe leke var. Resimde silik çıktı biraz ama gerçekten çıplak gözle fena görünüyor krem rengi sehpada yamalık gibi... Çaydanlık altının boyası çıkmış. Eşim sağolsun... Isının etkisiyle iyice işlemiş sanırım ne yaptıysam çıkmadı arkadaşlar. Leke çıkarıcı, beyazlatıcı, mobilya cilası, camsil, metal temizleyici bile denedim belki çıkar diye ama çıkmadı. Yok mu bunun formülü ya gitti güzelim orta sehpamm.
Aspirin deterjanı ile denediniz miEki Görüntüle 2158182 gördüğünüz üzere orta sehpamda pembe leke var. Resimde silik çıktı biraz ama gerçekten çıplak gözle fena görünüyor krem rengi sehpada yamalık gibi... Çaydanlık altının boyası çıkmış. Eşim sağolsun... Isının etkisiyle iyice işlemiş sanırım ne yaptıysam çıkmadı arkadaşlar. Leke çıkarıcı, beyazlatıcı, mobilya cilası, camsil, metal temizleyici bile denedim belki çıkar diye ama çıkmadı. Yok mu bunun formülü ya gitti güzelim orta sehpamm.
aseton denediniz mi bir nokta kadar bmlge belirleyip deneyebilirsin . pamuğa birazcık sür kenardan silmeyi deneEki Görüntüle 2158182 gördüğünüz üzere orta sehpamda pembe leke var. Resimde silik çıktı biraz ama gerçekten çıplak gözle fena görünüyor krem rengi sehpada yamalık gibi... Çaydanlık altının boyası çıkmış. Eşim sağolsun... Isının etkisiyle iyice işlemiş sanırım ne yaptıysam çıkmadı arkadaşlar. Leke çıkarıcı, beyazlatıcı, mobilya cilası, camsil, metal temizleyici bile denedim belki çıkar diye ama çıkmadı. Yok mu bunun formülü ya gitti güzelim orta sehpamm.