Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar öneriden sonra sehpan delinmiştir diye düşünüyorum,küçük bir saksı yerleştir delik yere,menekşe dikersin:)
Bulaşık teliyle ovalarsam sehpada boya kalmaz ki kökünden boyayı kavlatır çizer .Cif poşet
Bulaşık makine parlatıcısı
Aseton
Bir sprey şişesinin içine bir miktar sirke ve bulaşık deterjanı , üzerine su doldurup fıs fıs yapmayı deneyin.
Hiçbiri olmuyorsa beyaz kalıp sabunu lekeye sürün, bulaşık teli ile iyice ovalayın.
Bu yöntemlerden biri mutlaka işe yarar :) bunlar bütün kir pas leke herşeye deva yöntemlerdir.
İyi ya,herkes çiziklere odaklanır,renk dikkat çekmezBulaşık teliyle ovalarsam sehpada boya kalmaz ki kökünden boyayı kavlatır çizer .sehpanın dokusuna daha fazla zarar gelmeden boyamayı planlıyorum.
Canım ısıyla işlediği için bi nevi fırınlama etkisi olmuş. Isıyla çıkarmaya çalış baktın olmuyo sprey mobilya boyasıyla boyarsın.Eki Görüntüle 2158182 gördüğünüz üzere orta sehpamda pembe leke var. Resimde silik çıktı biraz ama gerçekten çıplak gözle fena görünüyor krem rengi sehpada yamalık gibi... Çaydanlık altının boyası çıkmış. Eşim sağolsun... Isının etkisiyle iyice işlemiş sanırım ne yaptıysam çıkmadı arkadaşlar. Leke çıkarıcı, beyazlatıcı, mobilya cilası, camsil, metal temizleyici bile denedim belki çıkar diye ama çıkmadı. Yok mu bunun formülü ya gitti güzelim orta sehpamm.
Alakasız bir konu oldugunu biliyorum ama bir süre konumu taşımazsanız sevinirim. Bdv dışında olunca çok geç geliyor cevaplar.