Temkinli olmak adına ne yapmalı?

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
Merhaba kk.

Kısaca, idare tarafından tasvip edilen bir hoca olduğumu ve olumlu konuşulduğumu öğrendim aynı zamanda o kadroda olan ama nedense iyi hissetmediğim bir bayan hoca var , bu hanım gruplaşmalar yarattı şimdi de bunu büyüterek paylaşımları ile hoş olmayan şekilde benle beraber 1 kişiyi hariç tutarak sürekli sosyal etkinlik düzenliyor dikkatli olup işimize sıkıntı yaratması olası mı sizce ne yapıyır neden yapıyor olabilir bu hanımefendi hoca ? Tehlike midir sizce ne gibi bir sıkıntı getirebilir başımıza temkinli olalım istedim .

Son düzenleme:
Peki siz gerçekten dediği gibi misiniz ?
Yani size neden taktı ki ?
Kusura bakmayın ama ne dediğinizi anlayadım bile
İsabetli bir karar vermiş gibi..

ben de tam olarak anlayamadım durumu.

Kısaca, idare tarafından tasvip edilen bir hoca olduğumu ve olumlu konuşulduğumu öğrendim aynı zamanda o kadroda olan ama nedense iyi hissetmediğim bir bayan hoca var , bu hanım gruplaşmalar yarattı şimdi de bunu büyüterek paylaşımları ile hoş olmayan şekilde benle beraber 1 kişiyi hariç tutarak sürekli sosyal etkinlik düzenliyor dikkatli olup işimize sıkıntı yaratması olası mı sizce ne yapıyır neden yapıyor olabilir bu hanımefendi demek istedim

Öğrenciler beni seviyordu çok ilgiliydim.Ponçik hocam diye severlerdi beni.Köpek gibi çalışırdım tenefüslerde bile çocukların sorularını çözerdim.İdare hocam sizden hiç şikayetimiz yok herkes hakkında çok şey duyduk sizden duymadık derdi.Öğretmenler odasında idareye yakın grupla aram soğuktu bir iki arkadaş takılırdık sadece.İdareye yakın grubun hiç sevmediği kişi de bizleydi kadını dışlamışlardı.Sonuç 7 aydır işsizim

Verilmek istenen mesajlar:

1)Hiçbir zaman övgü dolu sözlere inanma.Aaa benden çok memnunlar deyip kendini daha çok gazlayıp fazla emek sarf ediliyor sonuç bir hiç

2)Özellikle müdüre yakın olanlar sana taktıysa direkt mimlisin.10 şeyi iyi yap 1 şeyi yapma kötü olursun

3)Özel sektörde hiçbir kurumu benimseme kurumun çıkarından önce kendi çıkarını düşün ve hep başka yerlere başvur.

Temkinli olun tabiki. O sosyal etkinliklere bir şekilde katılmaya çalışın, katılmaya çalışmanız da hiçbir mahzur olmaz eğer okulla ilgili etkinliklerse. Arkanızdan konuşulmasını bir nebze engellemiş olursunuz ve diğer öğretmenlerle de yakınlık kurarsınız.

Gruplaşmaya da izin vermeyin. Sizin istediğiniz bir gruplaşma değilse, size karşı oluşan grupla da iletişiminizi devam ettirin, mecburen taraf olmak zorunda bırakılmayın.

Hayır öyle değil ev toplanması kadının çocuğu var her gün nasıl oluyorsa yapıyor bunu üstelik hocalarla yapamasa bu kez saçma komşuculuklarla yapıyor foto atıyor canım ciğerim diye ardından bir foto daha atarlı giderli sözler garip ürkütücü yani

Öyle ama branşımı biliyorsun özelden hocam, burası da küçük saatleri vs iyi oğluma zaman ayırabilmek için. Yani çok seçeneğim yok doğrusu da.

Öyle ama branşımı biliyorsun özelden hocam, burası da küçük saatleri vs iyi oğluma zaman ayırabilmek için. Yani çok seçeneğim yok doğrusu da.
Evet biliyorum ama belli olmaz sen yine de hep bak zor ama imkansız değil.Temkinli ol cidden.Ben bu yıl gördüm gerçekten insanların içyüzlerini.

Evet biliyorum ama belli olmaz sen yine de hep bak zor ama imkansız değil.Temkinli ol cidden.Ben bu yıl gördüm gerçekten insanların içyüzlerini.

Öyle hocam her kurumda var bu ve genellikle gerçekten de en çok çalışan adamlar göze batar ama çıtayı yükselttiklerinden ama bir şekilde kendilerini yetersiz gördüklerinden olur çok görmüşlüğğm vardır en iyisi tepkiyi belli mi etmeli çok gülen bir insanım genellikle mesela gülmeyi kesmeli ya da ne bileyim daha mı soğuk olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…