W
wkend
Ziyaretçi
- Konu Sahibi wkend
slm kızlar.bebişlerimizin gelişimini paylaşalım mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kızım 27 doğumlu kilosu 8kg 70cm mamayla besleniyo ilk ek gıdasını başladım muzla kabızlık olmadı sulandırıp veriyorum çok seviyor ek gıdaya başladığım için kakası yeşil pütürlü normalmiş
mrb temmuz annelere
zaman ne çabuk geçiyor dimi
daha dün gibi 8 hf.lık hamişim diye açtığım başlık
şimdi bebişim 6,6 aylık oldu ve ek gıbalara başladık
sebze çorbasını severek yemiyor maleseff(
ama yoğurdu gece muhallebisini ve meyve püresini severek yiyo
birkaç gündür de kahvaltıya başladık
yuvarlanıp gidiyoruz işte
sizde durumlar nasıl??
Selam,
Kuzey'im 6 temmuz doğumlu, 10 kg ve 73 cm boyunda idi 6. ay kontrolumuzde :) Son derece sağlıklı ve hareketli bir bebek 2 dişimiz çıktı 3. sude yolda 10 güne kadar patlar sanırım...Ben çalışan bir anneyim, Kuzey'ime babannesi bakıyor.5 ay anne sutu aldı malesef artık alamıyor, ek gıdalardan olusan guzel bir menusu var, biberon mamasını gece bir kez veriyorum onun dışında kahvaltı, meyve puresi,çesitli corbalar, yoğurt, muhallebi, ve gece tahılından oluşuyor butun gun yedikleri...Kendi kendine tamamen donebiliyor, henuz emekleyemiyor ama surunebiliyor :) desteksiz kısa bir sure ama destekle yada mama sandalyesinde epey oturuyor, ilgi çekmek için surekli numaralar yapıyor...Kendisi hayatımın anlamı oldu, o bize allahın bir lutfu o çok guzel bir melek,Allah hepimizin meleklerini korusun...Hepinize sevgiler...
slm arkadaşlar bende temmuz 13 te doğum yapıcam inşallah 13+2 gün lük hamileyim ama hala cinsiyetini öğrenemedim siz kac haftalıkken öğrendiniz? dün muayeneye gittim doktorum 3 hafta sonra muayenen var o zaman belli olur dedi ay ben 3 hafta daha nasıl bekliycem catlıycam meraktan allah hayırlısını versin eli ayaği düzgün olsun gerisi onemli deil ama insan merak etmeden yapamıyosenağlama