Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Merhaba kızlar :D
Benim ilk denemem olacak ve ilk yolaçıkışım
temmuza kaldı hayallerim sizin gibi
Hayırlısı diyerek başlıyorum bakalım hayata
Bana yer varmı aranızda?[/QUOT

olmaz mı canım ne demek...sen de hoşgeldin aramıza.senin de tedavin şimdiden hayırlı olsun.RABBİMİN izniyle sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız ve bu günlerimizi gülümseyerek hatırlayacağız.

arkadaşlar,2012 tedavi listesi forumda düzenlendiği için ben liste düzenlemesi yapmayı düşünmüyorum.ama hepimiz tedavi öncesi neler yaptığımız nasıl beslendiğimiz hakkında görüş beyan ederlerse birbirimiz için daha faydalı oluruz kanaatindeyim.unutmayalım ki yanlız değiliz...:29:

merhaba s_eyancığım ben ilk denememde tüp bebek raporu çıkarmıştım üniversite hastanesinden.rapor için nüfus cüzdanı fotokopisi, 3 fotoğraf,evlilik cüzdanının ilk iki sayfasının fotokopisi,sigortanın yatırıldığını ispatlayacak maaş bordrosu gerekli.bunları evden(boludan) ayrılmadan hazırlarsan rapor çıkaracağın zaman sıkıntı çekmezsin.tüp bebek raporu ilaçların belli bir kısmının devlet tarafından karşılanmasını sağlıyor.malum bayağı bir para döküyoruz bu işe.hiç yoktan iyidir diye çıkartmıştık biz.raporu düşünürsen üniversiteden bir kadın doğum uzmanı bul birkaç günde çıkarırlar raporunu(biz özeline gitmiştik önce biraz hızlanmıştı rapor işimiz)
umarım yararlı olabilmişimdir,aklına takılan birşeyler olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum.sen yine de araştırmanı yap,merkezinle görüş kararınızı ona göre verin derim ben.
şimdiden tedavin hayırlı olsun canım

sağol canım inşallah hayırlı olur da genelde belgeler de evlilik süresi 3 yıl diyor benim evliliğim daha 3 yıl olmadı ki daha o nasıl olacakki gidip görüşmek en iyisi sanırım
tekrardan teşekkür ederim

merhaba benimde daha önce tüp bebek ve aşılama denemem oldu. Aşılama tutmadı. Tüp bebek tuttu fakat bebeğim 16 haftalık iken karnımda öldü yaşasaydı bu ay doğum olacaktı. Üzüntümü nasıl anlatsam bilemiyorum ki çok zor arkadaşlar allah inşallah isteyen herkezi bebek sahibi etsin. Temmuz da belki bizde tekrar tüp bebek tedavisine başlıyabiliriz cerrah paşaya gidiyoruz. Tahlil yaptılar sonuçlarını bekliyoruz.

Son düzenleme:
ben de öğretmenim yaz tatilinde tüp bebek tedavisine başlıcaz. eşinizin sperm değerleri nedir yazar mısınız.hepimize hayırlı olur inşallh

merhaba benimde daha önce tüp bebek ve aşılama denemem oldu. Aşılama tutmadı. Tüp bebek tuttu fakat bebeğim 16 haftalık iken karnımda öldü yaşasaydı bu ay doğum olacaktı. Üzüntümü nasıl anlatsam bilemiyorum ki çok zor arkadaşlar allah inşallah isteyen herkezi bebek sahibi etsin. Temmuz da belki bizde tekrar tüp bebek tedavisine başlıyabiliriz cerrah paşaya gidiyoruz. Tahlil yaptılar sonuçlarını bekliyoruz.

ilknuray22 ,canım merhaba sen geçen sene temmuz gibi yaptırmıştın sanki tüp bebek denemeni.yazışmalardan hatırlıyor gibiyim seni.öncelikle bebeğini kaybettiğin ben de çok üzüldüm ama biliyorsun ki herşey kader kısmet...peki ölüm sebebi için doktorun birşey söylemedi mi?genelde bu tür durumlar için kromozom bozukluğu diyorlar.bir araştırma yapıldı mı?aynı sıkıntıyla karşılaşmaman için nasıl bir yol izlenmeliymiş?daha önceki denemen de mi cerrah paşada idi?
umarım bu kez isteğine kavuşur bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım.

ben de öğretmenim yaz tatilinde tüp bebek tedavisine başlıcaz. eşinizin sperm değerleri nedir yazar mısınız.hepimize hayırlı olur inşallh

bu sene spremiyogram yaptırmadık henüz hocam geçen sene 5 milyon üzerieri idi hatta böyle olduğu için tüp bebek raporu değil de aşılama raporu çıkarmıştık.

Merhaba arkadaslar bende 5 yıllık evliyim, temmuzdaki regliyi bekliyorum, aşılamayla başlayacağız hepimiz için hayırlısı olsun, aşılamadan pek ümitli değiliim bizim sperm sayımız 3milyon ama Allahtan ümit kesilmez , inşallah bu günden 1 sene sonra bu mesajlarımızı kucagımızda bebişlerimizle okuruz

Merhaba arkadaşlar temmuz başında günümü bekliyorum ve kısmetse hemen tedavime başlayacağım.Geçen temmuz döneminde ilk denememi yapmıştım olumsuz sonuçlandı.Rabbim bu kez benim ve tüm bekleyenlerin ümitlerimizi boşa çıkarmasın inş.burada her anımı paylaşınca stresim sıkıntım hafifliyor.Sizlerin de paylaşımlarınızı bekliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.öncelikle size yazmak istememin amacı size umut olmak.2 yıllık evliyim.çocuk sahibi olamıyorduk.eşimin sperm sayısı düşük oldugu için.6 ay önce tüp bebek yaptırdık.malesef kimyasal gebelik oluştu.çok stresli bir dönem geçirdim.sizleri çok iyi anlıyorum.hem maddi hem manevi olarak çöküntü yaşadım.en son eşimin sperm sayısı 2 milyon küsür idi.şu an 5 haftalık hamileyim arkadaşlar kendiliğnden oldu.çok şaşkınım hala inanamıyorum.inşallah RABBİM her isteyene tez zamanda verir.çok dua ettik.ALLAHA her an yalvardım.sizlerde umudunuzu kaybetmeyin sürekli dua edin sevdiklerinizden dua isteyin emin olun ki ALLAH veriyor.biraz sabır ve dua arkadaşlar...

ilknuray22 ,canım merhaba sen geçen sene temmuz gibi yaptırmıştın sanki tüp bebek denemeni.yazışmalardan hatırlıyor gibiyim seni.öncelikle bebeğini kaybettiğin ben de çok üzüldüm ama biliyorsun ki herşey kader kısmet...peki ölüm sebebi için doktorun birşey söylemedi mi?genelde bu tür durumlar için kromozom bozukluğu diyorlar.bir araştırma yapıldı mı?aynı sıkıntıyla karşılaşmaman için nasıl bir yol izlenmeliymiş?daha önceki denemen de mi cerrah paşada idi?
umarım bu kez isteğine kavuşur bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım.

Merhaba benim ilk denemem istanbul cerrahi hastanesinde oldu. Bunun sebebini araştırmak için çok para istediler bende üniversite hastanesine gittim onlarda herşeyi sil baştan aldılar. Yani herşeye yeniden başladım diyebilirim. Şuan cerrah paşa araştırıyor. Sana bir sorum olacak rapor çıkartmak için tahlil yapılıyormu ne gibi aşamalardan geçiyoruz. Bana yardımcı olursan çok sevinirim. İyi akşamlar..

Son düzenleme:
s_eyancığım merkezinle fiyat konusunu görüştünüz mü?raporun olmadan ne kadara yaptıracakmışsın?

yok canım ya aslında biz daha dün öğrendik tüp bebek yaptırmamız gerektiğini doktorda ankaraya yollayacam sizi kararınızı verin sonra görüşelim dedi öyle yani bilmiyorum daha gitmedik yani biz temmuz ağustos düşünüyoruz dünden beri

Merhaba benim ilk denemem istanbul cerrahi hastanesinde oldu. Bunun sebebini araştırmak için çok para istediler bende üniversite hastanesine gittim onlarda herşeyi sil baştan aldılar. Yani herşeye yeniden başladım diyebilirim. Şuan cerrah paşa araştırıyor. Sana bir sorum olacak rapor çıkartmak için tahlil yapılıyormu ne gibi aşamalardan geçiyoruz. Bana yardımcı olursan çok sevinirim. İyi akşamlar..

eşinden spermiyogram isteniyor senden kan tahlili ile hormaonlar araştırılıyor yoksa hsg(rahim filmi)isteniyorjinekolojik muayene oluyorsun.aşılama yaptırıp yaptırmadığına bakılıyor ki zaten devlet bunu kayıt altına alıyor yani kaç tane yaptırdığın belli oluyor.belgeleri zaten yukarıda yazmıştım.

yok canım ya aslında biz daha dün öğrendik tüp bebek yaptırmamız gerektiğini doktorda ankaraya yollayacam sizi kararınızı verin sonra görüşelim dedi öyle yani bilmiyorum daha gitmedik yani biz temmuz ağustos düşünüyoruz dünden beri

psikolojik ve beden sağlığı olarak ne zaman iyiysen o zaman geciktirmeden başla derim ben arkadaşım.hayırlısı olsun sıkıntı yapmamaya çalış.

kızlar merhaba bende temmuz adetiyla başlicam bu benim 3. denemem olacak herkeze başarılar diliyorum bu zorlu süreçte allah yardımcımız olsun:34::34::34::34::34:

arkadaşlar rapor için gerekli belgeler arasında çalışıyorsanız görev yeri belgesi de alınması gerekiyor.unutmuşum da ekleme yapayım dedim.

kızlar merhaba bende temmuz adetiyla başlicam bu benim 3. denemem olacak herkeze başarılar diliyorum bu zorlu süreçte allah yardımcımız olsun:34::34::34::34::34:

amin canım.gerçekten zor bir süreç hepsini geçtim transferden sonraki 12 gün bekleyiş geçmek bilmiyor.ya sabırrrrr.

psikolojik ve beden sağlığı olarak ne zaman iyiysen o zaman geciktirmeden başla derim ben arkadaşım.hayırlısı olsun sıkıntı yapmamaya çalış.
teşekkür ediyorum canım bir kere gidip konuşup ankaraya ondan sonra net kararı veririz yaz aylarını iyi değerlendirmek lazım :)

teşekkür ediyorum canım bir kere gidip konuşup ankaraya ondan sonra net kararı veririz yaz aylarını iyi değerlendirmek lazım :)

Back
X