Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bahar ne diyorsun ismi neydi,oley oley oley.....
çokkkk sevindiiiiimmmmmmmmmmmmm.......:46::46::46::46::46::46::46:

mercan canım arkadaşımın ismi sperm sayı azlığı vardı onlarda da...
ilk denemesinde memorialde tedavi gördü ve şimdi hamişşşşşşşşşşşşşşş :62::62::62:

Günaydın dostlar, bende xbettyx nin sonucunu merakla bekliyordum, bahçeci olduğunu duyunca daha bi meraklandım. İnşallah haberler çook güzel hayırlı olur.

Kanbarcım dün 41 yasine başladım, 4 tane okuyabildim. amacım test gününe kadar bitirmekti yani cumartesiye kadar ama biraz zor gibi duruyor..

ahunisa.. bitirirsin canım...hiç merak etme...
7 günde 6'şar taneden ilk gün 4 okuduğuna göre...
2 fazla okursun bir gün olur biter canım benim..
meryem suresinin hikayesi çok anlamlı,direkt bebek isteyenlerin duası mutlaka oku bitir canım benim,bak göreceksin mucizesini lütfen oku...

kızlarrr nasılsınızz..
ben 3 guen gerıde bırakmak uzereyım:))
belırtı aramıyorum zaten..suan hersey yolunda cok rahatım sakınım cok sukur:))
:16::16::16::16:

iyi gidiyor arada kasık ağrılarım oluyor canım onun dışında bişe yok allahım kısmet ederse 1 hafta sonra kese görmeye gidecez.sen nasılsın canım

ne güzel çok sevindim,ne mutlu sana,hamilesin ....
bende c.tesi adet söktğrğcüm bitti,yarına kadar olmam lazım...
2.gün doktor gel dedi adet olunca.iple çekiyorum inan.
ama benim dondurulmuş transferi olduğu için,adettten itibaren kaçıncı gün transferim gerçekleşir bilmiyorum inan..
bol dua okuyorum..
41 yasini 3 günde bitirdim...
41 meryemi bitiricem 7 günde...
sonra 7 günde 4444 salatı tefriciye bitanem..
Allah'a sığınıyorum...

kızlarrr nasılsınızz..
ben 3 guen gerıde bırakmak uzereyım:))
belırtı aramıyorum zaten..suan hersey yolunda cok rahatım sakınım cok sukur:))
:16::16::16::16:

gamzelim ben senden çok umutluyum,hadi hayırlısıyla alıcaz müjdeni bitanem...

mercan canım arkadaşımın ismi sperm sayı azlığı vardı onlarda da...
ilk denemesinde memorialde tedavi gördü ve şimdi hamişşşşşşşşşşşşşşş :62::62::62:

Baharım ne güzel,ne mutlu,darısı başımıza olacak inşallah...
İNANÇ,POZİTİF DÜŞÜNCE...
HEPİMİZ İNANALIM ANNE OLACAĞIMIZA...
BEN RÜYAMDA HEP MERT DİYE BİR OĞLUM OLMUŞ ONU GÖRÜYORUM....

kızlar size bugün bahsettiğim arkadaşım mercan sonucunu almış arkadaşım hamişşş :46::46::46:
mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim darısı bizim başımıza :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Amin canim cok sevindim bu guzel haberlerin sonu gelmesin insallah arkadasimizin gozu aydin.
Canım mrb.ya bendede oluyor kasık ağrıları yüz üstü yatamıyorum.sürekli değil ağrılar ama allahım korusun yavrularımızı da bizleride.ben çalışmaya başladım mecburen.ama masa başı işim
Canim ben de tehlikeli olur diye hic yuzustu yatmiyorum surekli sirt ustu yatinca da belim agriyor.bi arkadasim bebrk sagdan beslenirmis sola yat demisti onu yapiyorum iyi geliyor agri cogunlukla sagda oldugu icin.bazen de sirt ustu.ne guzel isin masa basi.ben ogretmenim tatildeyim ama bu yil calismayi dusunmuyorum rahat bir hamilelik gecirmek icin
denizfenerim bu uğurlu ticler'ı yapmama sen yardımcı olmuştun,asla unutamam...
sana uğur getirdi,bana da getirecek inşallah...
olumlu düşüncelerin ve inancın için Allah razı olsun senden...bana iyi moral oldu bugün canım benim..
Allah senden de razi olsun canim alt tarafi kucuk bi yardim.ama insallah sana da ugur getirecek,insallah bu moralin hep devam eder.

Günaydın dostlar, bende xbettyx nin sonucunu merakla bekliyordum, bahçeci olduğunu duyunca daha bi meraklandım. İnşallah haberler çook güzel hayırlı olur.

Kanbarcım dün 41 yasine başladım, 4 tane okuyabildim. amacım test gününe kadar bitirmekti yani cumartesiye kadar ama biraz zor gibi duruyor..

Ahunisam senin sonuç 4 Ağustos.
bugün ayın 2'si
kaldı 2 gün canım benim...
4 tane okudun kaldı 37 meryem suresi...
bu 2 gün hiçbirşey yapma bitanem ne olursun beni dinle...
meryem bebek duası hadi bitanem...
bugün 15 tane oku,yarın 12 tane oku da bitsin canım,hadi alalaım 4 ağustosta gönül rahatlığıyla hamile haberini...

hilalim senin nasıl geçiyor...
Sen ne zaman duyacaksın bebeğinin kalp atışlarını?
Bu arada senin ki tek mi,ikiz mi belli mi canım benim?

kanatçım belli değil valla arkadaşlar çok zorluyor gidelim doktora diye ama istemiyorum..5 yıl bekledim diyorum bu heyecanla 2 hafta daha beklerim..bu sabah çok bulantım oldu onun dışında iyiyim canım...bu arada okudum gerçekten 34 bedenmisin yuhh diyorum sana :) bende öyleyim ama yaşa göre daşşş gibisin arkadaşımm..

Merhaba kızlar bende kadınlar bende başka bir topikte annelik için çabalayanlardanım yaşım 25 tüm tahlillerim temiz rahim filmimde temiz çıktı yalnız eşiminb sperm sayısında düşüklük var bu nedenle bebiş için bekliyoruz bende önümüzdeki aylarda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum
size bi sorum olacak kızlar kadında problem yokken tüp bebeğin ilk sefede tutma olasılığı kaçtır deneyimlerinize göre bana bi yön verir misiniz ona göre kendimi hazırlayacağım olmasza tutmazsa naparım diye çekincelerim var :45:

Amin canim cok sevindim bu guzel haberlerin sonu gelmesin insallah arkadasimizin gozu aydin.

Canim ben de tehlikeli olur diye hic yuzustu yatmiyorum surekli sirt ustu yatinca da belim agriyor.bi arkadasim bebrk sagdan beslenirmis sola yat demisti onu yapiyorum iyi geliyor agri cogunlukla sagda oldugu icin.bazen de sirt ustu.ne guzel isin masa basi.ben ogretmenim tatildeyim ama bu yil calismayi dusunmuyorum rahat bir hamilelik gecirmek icin

Allah senden de razi olsun canim alt tarafi kucuk bi yardim.ama insallah sana da ugur getirecek,insallah bu moralin hep devam eder.

hamile olduğum güne kadar hep pozitif olacağım,yavrumu kucağıma alana kadar denizfenerim ...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kanatçım belli değil valla arkadaşlar çok zorluyor gidelim doktora diye ama istemiyorum..5 yıl bekledim diyorum bu heyecanla 2 hafta daha beklerim..bu sabah çok bulantım oldu onun dışında iyiyim canım...bu arada okudum gerçekten 34 bedenmisin yuhh diyorum sana :) bende öyleyim ama yaşa göre daşşş gibisin arkadaşımm..

sağol canım benim,sanırım genetik...
bizim ailenin kadınları hep böyle canım,
zaten doktorum Erbil Bey de eşime aynen böyle demişti..,
yaşını söylemese eşin taş çatlasa 30 derdim,maaşallah taş gibisin demişti...
maşallah,maşallah,ama şişi göbeğim vs.kilo olarak sadece 1 kilo alsamda görüntü olarak göbiş şişti,şiştim aslında ...
hilalcim çok merak ediyorum bence de bekle canım...
inşallah Allah gönlüne gör versin canım...
ben gönlündekini biliyorum,olacak inşallah..
ilk ikizi patlatacaksın burada...:emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba kızlar bende kadınlar bende başka bir topikte annelik için çabalayanlardanım yaşım 25 tüm tahlillerim temiz rahim filmimde temiz çıktı yalnız eşiminb sperm sayısında düşüklük var bu nedenle bebiş için bekliyoruz bende önümüzdeki aylarda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum
size bi sorum olacak kızlar kadında problem yokken tüp bebeğin ilk sefede tutma olasılığı kaçtır deneyimlerinize göre bana bi yön verir misiniz ona göre kendimi hazırlayacağım olmasza tutmazsa naparım diye çekincelerim var :45:

canım benim anne-baba adayının durumu ne olursa olsun bu durum esasında tamamaen ALLAH'A KALMIŞ...
O YÜZDEN BİZ HEP DUA EDİP,aLLAH'A SIĞINIYORUZ BU TOPİKTE...
Ama her tüp bebek merkezi anne-baba yaşı ve durumuna göre bir % verirler...
doğru merkezi seçersin inşalah,sana da söyleyeceklersir başarı % ni canım ...

gunaydin dostlariiiim!!!!!
Nasilsiniz bakiiiim?ben iyiyim intrrnetten surekli hamilelikle
ilgili konular okuyorum moral oluyor iyi geliyor.
Kanbar tatlim sana da gececek hamislik inaniyorum
hil bur muayenen ne zaman nasil gidiyor agri sizi varmi?
Bende arada kasik agrisi batmalar oluyor bol bol dinleniyorum
kendimi yormuyorum.

bel ağrısı ve bulantı dışında sıkıntım yok canım ben 11 ağustosta gitcem sanırım ama daha hastanedende çağırmadılar canım ..arada batma oluyo bendede.

canım benim anne-baba adayının durumu ne olursa olsun bu durum esasında tamamaen allah'a kalmış...
O yüzden biz hep dua edip,allah'a sığınıyoruz bu topikte...
Ama her tüp bebek merkezi anne-baba yaşı ve durumuna göre bir % verirler...
Doğru merkezi seçersin inşalah,sana da söyleyeceklersir başarı % ni canım ...

cevabın için çok teşekkür ederim canım evet rabbim veren o herkes öle diyor bol bol dua edin
ben istanbulda erdem hastenesinde yaptırıcam orayla ilgili bilgisi olan var ise benmle paylaşırsada çok sevinirim

Baharım ne güzel,ne mutlu,darısı başımıza olacak inşallah...
İNANÇ,POZİTİF DÜŞÜNCE...
HEPİMİZ İNANALIM ANNE OLACAĞIMIZA...
BEN RÜYAMDA HEP MERT DİYE BİR OĞLUM OLMUŞ ONU GÖRÜYORUM....

canım benim rabbim rüyalarını hayallerini gerçekleştirsin inş :16:
herşey o güzel gönlünden getiği gibi olsun :16::16::16:

Son düzenleme:
cevabın için çok teşekkür ederim canım evet rabbim veren o herkes öle diyor bol bol dua edin
ben istanbulda erdem hastenesinde yaptırıcam orayla ilgili bilgisi olan var ise benmle paylaşırsada çok sevinirim

Canım bizim topikte Erdem hastanesi yok.ne kadar maliyet verdiler sana..
bizim topiğin geneli memorial,fulya bahçeci,umut tüp bebek ağırlıklı...
geri sayfalara bakarsan topiğimizi görürsün canım...
başarı oranı yüksek merkezi seçmeni öneririm,sanırım istanbul fuya da erdem hastanesi...
bahçeci fulyaya gidip-gelirken görmüştüm...

Back
X