Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Kızlar biz eşimle bir karar vermek üzereyiz, bu konuda sürekli düşünüyoruz. Konumuz oğlumuza bir kardeş fikri. Düşündükte bir kardeş şart, fakat ameliyatlı doğumdan sonra hemen hamile kalmak doğrumu. Ben 32 yaşındayım eğer bir kardeş istiyorsak çok beklemek istemiyorum eve kapanmışken ikisi bir arada çıksın diyorum, oğlum büyüdükten sonra rahatlamışken tekrar eve kapanamam. Ayrıca oğlum artık sütümle doymuyor sanırım ek gıdaya başlayanlar bu konuda neler düşünüyor. Benim oğlum henüz 4,5 aylık.

canımcım kendiniz bilirsiniz ama bence bebeğin 1 yaşına gelene kadar bekleyin. Ameliyatlısın seni zorlayabilir. bizde bebeğimiz 1 yaşına gelince 2.yi düşünüyoruz malum yaş gidiyor.

Son düzenleme:
Kızlar biz eşimle bir karar vermek üzereyiz, bu konuda sürekli düşünüyoruz. Konumuz oğlumuza bir kardeş fikri. Düşündükte bir kardeş şart, fakat ameliyatlı doğumdan sonra hemen hamile kalmak doğrumu. Ben 32 yaşındayım eğer bir kardeş istiyorsak çok beklemek istemiyorum eve kapanmışken ikisi bir arada çıksın diyorum, oğlum büyüdükten sonra rahatlamışken tekrar eve kapanamam. Ayrıca oğlum artık sütümle doymuyor sanırım ek gıdaya başlayanlar bu konuda neler düşünüyor. Benim oğlum henüz 4,5 aylık.

hamilelikten sonra kadının hırmonal ve duygusal olarak ve tabiki hücresel olarak kendini toplaması 2 yıl diyor uzmanlar neticede bedeninde 1 bebek büyüdü bence çok erken canım.

Canim tedavimi dusunuyorsun tekrar yoksa dogal yolla mi bekliyorsun?bizde korunmuyoruz adet de olmadim daha.ihtimal vermiyorum ama artik tedavi de istemiyorum mevlam lutfederse insallah,ben de 32 yasindayim ama bu bebislerin tadini cikarsak biraz buyuseler diye de dusunuyorum onlari ihmal etmemek ve toparlanmak icin.
Selammmm kızlarrrrrr bende uzun zamandır yazamadım buraya İstanbul dışındaydım biraz tatil yaptık..:16:
tatilden önceki kontrolde bebişimizin cinsiyetinide öğrendik.:52:
kızımmmm olucak inşallahhhhhh teyzeleriiii :8:
çok şükür herşey yolunda şimdiye kadar bugün 19+4 olduk.:nazar::nazar::emir_bebek:
16 eylülde detaylı ultrasona giricem ,inşallah onuda atlatırım güzelce:26:
sizler nasılsınızzzz hu huu ses verinnnnnnn:1::1: benim tatlı yiğenlerimm nasıllarrrrr :54::54:
Prensesin hayirli olsun flzask..
merhaba canım, bende uzun zamandır yazamıyorum. kızım 4,5 aylık oldu. bizde ek gıdaya geçmek istiyoruz yavaş yavaş ama ben sadece yoğurt ve meyve sularını tattırıyorum. sen çok fazla şey vermeye başlamışsın.
Canim sutumu sagiyorum biberon almadigi icin doke saca kasikla veriyorum doymadigini dusundugum icin her gun duzenli olmasa da veriyorum yada uyutup emziriyorum.buyudukce uyku duzeni de degisti uzun araliklarla daha uzin sureli uyuyor,mecbur kaldim yani en cok da kasik mamasi veriyorum bunlarin hepsine kendi sutumu katiyorum artik.

OYA .sende hos geldin elif hanim kac aylik oldu canim bizimki 5 aylik oldu. denizfeneri bak ne güzel hala emziriyorsun onu yapmayanlarda var önemli olan ilk 6 ay sonra vermesende olur cok sükür onuda atlaticas biz neler atlatmadikki;)ne güzel ek gidalarada baslamissin biz daha baslamadik iki gün önce pirinc unuylan muhallebi yaptim zar zor yuttu bugün kontrol vardi dr artik basla dedi ilk önerdiyi seyde spaghetti oldu soslu saka yapiyor sandim.
sende bebisi saglikla büyüt
..[/QUOTE]

Sagolasin canim biz 10 unda 7.ayimiza girecegiz insallah ne cabuk gecti zaman bir senenin yarisini devirmisoz farketmeden cok sukur azimliyim canim sutum oldugu muddetce verecegim insallah sagip,manuel kullaniyordum kollarim kopuyor bide elif hanimi tasimaktan kucak istiyor elektrikli alicam.ek gida olayi cok eglenceli ne yersem agzima bakiyor ondan istiyor emmede olmasa da ek gidada iyi sayiliriz ama yogurt sevmiyor,insallah senin bebisin de alisacak tatlim rabbim hepsine saglik afiyet versin

Kızlar hepinize ayrı ayrı katılıyorum fakat bizim yaşar aldı başını gidiyor. Ben 32 eşim 38 oldu. Zaten ilk bebekte çok geç kaldık. Aslında 1. bebeğin hamilelik ve doğum sıkıntılarından sonra kesinlikle 2. yi istemiyorum diyordum ama oğulcuğuma bunu yapamam bu hayatta yapayalnız kalmasın dedik, canından kanından biri olsun faydası var zararı yok dedik. Yaşlarda devam ederken çok geç kalmayalım diyoruz. Şimdiki düşüncemiz oğlumuz sütten kesilene kadar korunmak, sonra yine 1 yıl doğal yoldan beklemek olmadı en son ihtimal yine tedavi. Benim gönlümde çok tedaviden yana değil, inşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla bir kardeş ikram eder bize ve isteyen herkese :D

tebrik ederim canımm prenses geliyor demek sağlıkla gelsin kuzun:nazar::16:

Sağol canımm evtt prenses geliyor inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
amin cnm hepimiizin yavruları sağlıkla vaktinde gelsin inş.:26:
senin nasıl gidiyo hamişlik.:49::49:

amin canım.

ben iyiyim canım..geçen hafta kanama yaşadık rapor aldım evdeyim..onun dışında iyiyiz
bebek te iyi çok şükür..:emir_bebek:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız.
biz iyiyiz elhamdülillah. ahunisa hakkında ne hayırlıysa o olsun. inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olur.
ben 2. yi düşünmüyorum. eşimle aramız iyi değil. tekrar tedavi düşünmüyorum. doğal yoldan olacak bir hayatımızda yok.
yaş 37 zaten rezervlerde az.

Kızlar hepinize ayrı ayrı katılıyorum fakat bizim yaşar aldı başını gidiyor. Ben 32 eşim 38 oldu. Zaten ilk bebekte çok geç kaldık. Aslında 1. bebeğin hamilelik ve doğum sıkıntılarından sonra kesinlikle 2. yi istemiyorum diyordum ama oğulcuğuma bunu yapamam bu hayatta yapayalnız kalmasın dedik, canından kanından biri olsun faydası var zararı yok dedik. Yaşlarda devam ederken çok geç kalmayalım diyoruz. Şimdiki düşüncemiz oğlumuz sütten kesilene kadar korunmak, sonra yine 1 yıl doğal yoldan beklemek olmadı en son ihtimal yine tedavi. Benim gönlümde çok tedaviden yana değil, inşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla bir kardeş ikram eder bize ve isteyen herkese :D

bizim planımızda sizinki gibi canım...sezeryanla doğum yaptığım için mecburi bir sene korunma şartım var sonra 1-2 sene beklemeyi düşünüyoruz belki kendiliğinden gelir gelmezse tekrar tüp düşünüyorum yaşım daha küçük ama hazır bu maratona alışmışken peş peşe gelip büyüseler iyi olur:emir_bebek::emir_bebek:

selam canlar 3 haftadır foruma girememiştim nihayet katıldım aranıza :16:
çok şükür iyiyim 15+0 olduk bugün :49:
en son 23 ağustosta kontrolümüz vardı 2 li testimiz yapıldı çok şükür test sonucu temiz çıktı :16:
drum erken olduğu için cinsiyet tahmininde bulunmak istemedi...
ama gelişimi çok iyi herşey yolunda dedi :nazar:
bizim miniğin keyfi yerindeydi bacakları kaldırmış yatıyordu öyle hiç kıpırdamadı :1:
biliyorsunuz en son tayinimin balıkesir merkeze çıktığını yazmıştım...
biz 4,5 senedir balıkesirin yakın bi ilçesindeydik...
neyse evimizi tutmuştuk zaten...
sözde kayınvalidem gelicekti taşınma sırasında yardım için ama bazı sorunlar oldu kaldım bi başıma :19:
kontrolden hemen sonra hilburumun sayesinde :70: bi yardımcıyla tanıştım ve evimizi taşınmadan önce temizlettik...
evimide komşularımdan birine toplattırdım saolsun 1 günde topladı...
taşındıktan sonra yine hilbur sayesinde tanıştığım arkadaş 2 gün geldi ve evimi yerleştirdi...
çok şükür böylelikle sorunu çözmüş olduk ama yinede ortada dolanırken yoruldum hala kızgınım bu yönden kayınvalideme :63:
yeni okulumda başladım göreve...
2. dönem doğum izninde olacağım için bana 6 yaş grubunu verdiler sabahçıyım rahatım bu yönden...
küçük yaş olsaydı çok daha zor olacaktı benim için...
okuldaki ortamda güzel öğrencilerimlede uyum sağladık umarım huzurlu bi dönem geçiririm :16:
onun dışında eşim bayramdan sonra tekrar tomografi çektirip kontrole gitmişti izmire druna...
dru amerikadan getirilecek ilacı istemeden bi kere daha heyete gir 2 tomografi sonucunu karşılaştırıp tekrar karar verelim durumuna dedi...
bu çarşamba eşim tekrar ege üniversitesinde heyete girecek...
inş 2 test sonucu arasında iyi yönde fark vardır ve tedaviye gerek kalmaz nolur dualarınızı eksik etmeyin :16:
onun haricinde bebişimle iyiyiz :16:
evde durmaya alıştığımız için şimdi biraz yoruluyoruz ama bu tempoyada alışırız diye düşünüyorum...
23 eylülde kontrolümüz var tekrar...
ayda bir oluyor kontroller ilk defa bu bir ay geçmek bilmedi :31:
ozaman 16+2 olucaz inş bebişimden iyi haberler alırız ve öğreniriz cinsiyetinide :52:
bizden son haberler bunlar canlar...
internetimizde sorun vardı bağlanamamıştı bi türlü çok şükür bugün bağlandı koştum bende hemen yanınıza :1:
bundan sonra burdayım bu kadar ara vermem :34:
hepinizi kocamannnnnnn öpüyoruzzzzzz bebişimle :54::54::54:

canım arkadaşım ıyı olmanıza cok sevındım maşallah sıze. bır suredır uzak kaldım sızlerden malum kayınvalıdeler 1,5 aydır bendeydı sızlerı cok ama cok ozledım artık bende aranızdayım.tayının cıkmıs cok sevındım rabbım herdaım hayırlarla karşılaştırsın senı ama mınıklerınden ayrılmak zor gelcektırrrrrrr neyse yenı mınıklerın olacak senı ve yıgenımı kocaman opuyorummmmmmmmmmm ALLAHA emanet olun

canım bende taşınma telaşından ve sonrasında netin bağlanamamasından uzak kaldım sizlerden :70:
ama artık burdayım herzaman haberlerşiriz uygun olduğunda telden de konuşuruz :34:
rabbim seninde yüzünü güldürsün en kısa zamanda inş :16:
öpüyoruz seni teyzesi :54:

aynen baharım topik çok sessizleşti. bazen kendim yazıp kendim okuyorum. şikayetlerinin olmamasına sevindim canım.
kilo alımı sonraları oluyor (belki sen çok almazsın.) ve sonra kalıcı oluyor şekil ben
daha hiç veremedim. birde süt için yiyorum. çocuk doyacak diye dana gibi oldum. ( eğer inek olsadım sahibim beni kasaba satardı :27::27:)
tayinin çıkmış yeni evinde mutlu günler seni bekliyor.
benim de tayinim çıktı hem de eve çok yakın bir okula
bu da Abdullah'ımın şansı artık. kara kara düşünüyordum ne yapacağım diye.

canım verirsin kiloları yavaş yavaş yeter ki iyi olun siz :16:
senin tayininde hayırlı olsun canım çok sevindim :46:
bebişler uğurlu geldi bize...

evi taşırken yorma kendini, yardım edecek kimse var mı?

canım neyazıkki yardım edecek kimsem yoktu ama yardımcı tuttuk hallettik işlerimizi...
nede olsa insan yoruluyor yine çok şükür o sürecide atlattım...
ama insanın böyle zamanlarda yanında birinin olmamasının ne zor olduğunu bi kere daha anlamış oldum :19:

Baharcım senin mesajlarını görünce sürekli yüreğim kabarıyor çok hoşuma gidiyor canım benim. Bu arada 11+6 günlük iken benim bebeğim bayaa bildiğin kolları bacakları ile oynuyordu ultrasonda görünce çok şaşırmıştım çünkü ben hissetmiyordum. Doktora bu gerçekten benim görüntülerimmi benden önceki kişinin görüntülerinde takılmış olmasın falan demiştim gülmüştük doktorla inanamamıştım. Bebişler ilk ay 2. ay ve 3. aylık dönemde büyük evreler geçiriyorlar. Örneğin ilk ay gidiyorsun bir nokta ve sadece kalp atışı görüyorsun, ikinci ay ise fasulye şeklini aldığını görüyorsun 3. ay bi gidiyorsun bildiğin bebek olmuş şok oluyorsun :D Canım benim kucağına aldığın günleri bekliyorum dört gözle..

Ruvoşcum ve oyacım benim bebeğimde 2. ay aşısında ateşlendi ve ağrısı oldu. Bütün gün ve gece ağlamıştı. 4. ay aşısı 2. ay olduğu aşıların 2. si idi. Tecrübeli olduğum için bu defa eve gelir gelmez fitil verdim. Ne ateş ne ağrı ne huysuzluk oldu çok şükür.

Benim oğlumuşda kendi etrafında dönüyor, yere yorgan serdim onun üzerinde istediği gibi debelenip duruyo. Eğer yanında biri varsa ve onunla ilgilenmiyorsa o kişiye sürekli bağırıyor ve şımarıklıklar yapıyor. Geçen gün onu yere bıraktım etrafına barikatları kurdum ve içeriye gittim 5 dakika sonra geri geldiğimde çocuğu yorganın üzerinde göremedim ve kalbim yerinden fırladı bi baktım ki koltuğun altına girmiş yaramaz evlat. Nasıl girdin sen oraya diye bi söylendim beni ve söylendiğimi görünce bi heyecan yaptı balık gibi kıpır kıpır oldu. :D Allahım esirgesin cümlemizinkini.

Birde oğlum artık insan seçiyor yabancılardan çekiniyor öyle bakıyor ve surat asıyor ama beni ve babasını gördüğü zaman sanki horon tepiyor :D

Kızlar bu arada sürekli bi şeyler sormak için buraya girmek istiyorum ama fırsat bulamıyorum mesela geçen ay sling alacaktım bebeği taşımak için size soracaktım soramadım ama aldım iyi almışım yarım saatten fazla yolda yürüyorum ne kollarım sırtım omzum ağrıyor nede bebeğim rahatsız oluyor öyle kullanışlı bi şey ki hepinize tavsiye ediyorum. Kangurudan daha kullanışlı ve ucuz. :D

canım çok şükür 2 li testimizi atlattık...
çok merak ediyordum bebişimi gerçekten dediğin gibi çok değişmiş buldum resmen bebiş olmuştu :16:
kalp atışı için gittiğimizden şekilsizken şimdi herşeyi belliydi...
ama bizim minnak hiç keyfini bozmadı rahatı yerindeydi kıpırdasın diye bekledim ama yok :1:
inş bu gittiğimizde kıpır kıpır olur :16:
maşallah senin tatlı oğluşuna da :nazar:
her ay nasılda değişiyordur değil mi ??
inş bizde görürüz o günleri hayırlısıyla :16:

Merhaba arkadaslar nasilsiniz temmuzdan beri yazamadim kusura bakmayin memleket bayram derken internette de sorun var cepten yaziyorum ne guzel gelismeler olmus BAHAR AYSUNAY VE OZNEHAYAT o kadar mutlu oldum ki hayirli ugurlu olsun rabbim tamamina erdirsin insallah,baharim yanlis okumadiysam seninki kendiliginden olmus ne buyuk bir mucize bu,rabbim evladina kavustursun esine de sifa versin tayinin de hayirli olsun tasinirken kendine dikkat et.
biz de iyiyiz cok sukur elif hanim buyuyor tek sorunumuz emmeyi iyice azaltti sadece uykuda aliyor gunlerim uyutup emzirmekle gecti dr kilosu iyi oldugu icin ek gida onermedi ama ben basladim yavas yavas verince istahla yiyor emmesi az oldugu icin dayanamiyorum yogurt meyve suyu kahvaltida peynir yumurta sarisi pekmez kasik mamasi.simdilik bunlar biberon ve emzik de almiyor malesef dusunun halimi.yinede cok sukur rabbim beterinden korusun,hepinizi opuyorum bebislerinizi saglikla buyutun

canım çok saol evet mucizemiz doğal yoldan hiç ummadığımız bi anda geldi :16:
rabbim mutluluğumuzu daim eder inş :16:
taşınma telaşını atlattık okulda uyum sürecinide atlattık bu hafta...
haftaya tam anlamıyla başlıyor maraton inş rahat bi süreç geçiririm...
maşallah ek gınaya başlamışsın sağlıcakla büyüsün prensesin :nazar:
bizde seni öpüyoruz canım görüşmek üzere :54:

[table="width: 940, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ-EŞİN YAŞI[/td]
[td]EVLİLİK SÜRESİ[/td]
[td]İNFERTİLİTE NEDENİ[/td]
[td]TOPLAM TÜP BEBEK DENEME SAYISI[/td]
[td]ÖNCEKİ DENEME YAPTIĞI MERKEZLER[/td]
[td]EN SON TEDAVİ GÖRDÜĞÜ MERKEZ[/td]
[td]SON DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aaumut[/td]
[td]32-37[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi[/td]
[td]Şuan kızının :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ahunisa [/td]
[td]31-38[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve hareketsizliği [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Bahçeci fulya tüp bebek merkezi[/td]
[td]Şuan oğlu "emre"nin :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Albilda[/td]
[td]30-33 [/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Sebepsiz infertilite [/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Medicana hastanesi [/td]
[td]Şuan kızı "ada" :8: ve oğlu "ege"nin :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Artvinim08_16[/td]
[td]33[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve düşük morfoloji[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Bursa jinemed[/td]
[td]Bursa jinemed[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aruna [/td]
[td]35-35[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Morfoloji ve sperm hareketsizliği [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Asel_k[/td]
[td]30-38[/td]
[td]12 yıl[/td]
[td]Pko ve sperm sayı azlığı[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]İvi tüp bebek merkezi[/td]
[td]Yeditepe [/td]
[td]Neyazıkki bebeğimizin kalbi durdu... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Autumn [/td]
[td]32-32[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Endometriozis[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Acıbadem kadıköy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aysunayy [/td]
[td]30-31[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve hızı[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Gürgan klinik[/td]
[td]Memorial[/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar:
(temmuz 2012'de negatif temmuz 2013'de pozitif) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ay_3582 [/td]
[td]30-31[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Sperm hareketsizliği düşük morfoloji ve kan pıhtılaşması[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Acıbadem maslak[/td]
[td]Acıbadem maslak[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayşegül52[/td]
[td]28-28[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Sperm kalite düşüklüğü[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Anatolia tüp bebek merkezi[/td]
[td]Memorial[/td]
bebişimiz kız :8:
(temmuz 2012'de negatif ocak 2013'de pozitif) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bahar85[/td]
[td]26-27[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
(temmuz 2012'de negatif temmuz 2013'de bebişimiz doğal yoldan geldi)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Barbaros33[/td]
[td]27-28[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Sperm kanalı tıkanıklığı[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Şuan oğlunun :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bluepink [/td]
[td]28-33[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Pko [/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Bursa art[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Casmiyn [/td]
[td]35-36[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Sebepsiz infertilite[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Bahçeci
Medikana beylikdüzü[/td]
[td]Jhone hopkins gebze[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cceyy [/td]
[td]40-41[/td]
[td]4,5 yıl[/td]
[td]Yumurta rezerv azlığı ve Sperm sayı azlığı ve hareketsizliği [/td]
[td]6 kere[/td]
[td]Memorial [/td]
[td]Memorial [/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cici35 [/td]
[td]27-27[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Pko [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Kahraman kolday (smyrna art) [/td]
[td]Şuan oğlu "aras"ın :55: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cydkrbs [/td]
[td]26-32[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Smyrna art tüp bebek merkezi[/td]
[td]Smyrna art tüp bebek merkezi [/td]
[td]Şuan kızı "hanzade"nin :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Denizfenerim [/td]
[td]31-32[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve endometriozis [/td]
[td]6 kere[/td]
[td]Ankara fatih üniversitesi hastanesi (ilk 4 deneme)
Memorial
[/td]
[td]Memorial [/td]
[td]Şuan kızı "elif"in :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Diardi [/td]
[td]31-35[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Tüp tıkalı[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Acıbadem maslak hastanesi[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eedaaa [/td]
[td]31-36[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Tüpler tıkalı [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Kayseri tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Efil79[/td]
[td]33-36[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Yumurta rezervi[/td]
[td](tedavi iptal)
1 kere[/td]
[td]Özel ege tüp bebek merkezi[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ela2010 [/td]
[td]30-36[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]İstanbul cerrahi hastanesi[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Encan [/td]
[td]31-34[/td]
[td]15 yıl[/td]
[td]Endometriozis[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Konya devlet hastanesi
Ankalife tüp bebek merkezi
[/td]
[td]Antalya tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eslemsena [/td]
[td]25-30[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td](tedavi iptal)
1 kere[/td]
[td]Gürgan klinik[/td]
[td]Gürgan klinik[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ferayyy [/td]
[td]26[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Morfoloji[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Brüksel tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Flzask2003[/td]
[td]28-38[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]3 kere
(1 iptal)
[/td]
[td]Marmara üniversitesi (ilk 2 deneme)
Umut tüp bebek merkezi[/td]
(temmuz 2012'de negatif mayıs 2013'de pozitif) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fiyonk_makarna[/td]
[td]33-42[/td]
[td]10 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi [/td]
[td]Sonuç negatif...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gamzelim.66 [/td]
[td]27-28[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Erkek faktörü[/td]
[td]5 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi (ilk 4 deneme)
Asm[/td]
[td] [/td]
bebişimiz erkek :55:
(temmuz 2012'de negatif şubat 2013'de bebişimiz doğal yoldan geldi)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gelsene [/td]
[td]27-27[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Sperm morfoloji[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Ankara centrum [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gizems [/td]
[td]29-34[/td]
[td][/td]
[td]Endometriozis [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Bahçeci [/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Glyylçn [/td]
[td]31-32[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve düşük morfoloji [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Şuan kızının :8: annesi :nazar:
(temmuz 2012'de negatif ekim 2012'de pozitif) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gulza [/td]
[td]33-34[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Ege üniversitesi tüp bebek merkezi[/td]
[td]Centrum klinik tüp bebek merkezi [/td]
(temmuz 2012'de negatif eylül 2013'de pozitif) …[/td]
[/tr]
[tr]
[td]H_derya[/td]
[td]25-26[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Pko [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Elazığ ufuk jinerfertil [/td]
[td]Şuan kızı "yaren nisa"nın :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hasretim01[/td]
[td]23-23[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Yurt dışında[/td]
[td]Gelişim tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hil_bur [/td]
[td]28-32[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Tüpler tıkalı[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Memorial [/td]
[td]Memorial [/td]
[td]Şuan kızı "derin lal" :8: ve oğlu "deniz burak"ın :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]İpt [/td]
[td]30-32[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İronik [/td]
[td]32-32[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Tüpler tıkalı[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Konya euro fertil tüp bebek merkezi[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Jasminecourt [/td]
[td]33-34[/td]
[td]3,5 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve morfoloji bozukluğu [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Memorial ataşehir[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kanbar[/td]
[td]42[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Fulya bahçeci tüp bebek merkezi [/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kardelen31 [/td]
[td]31-31[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Neyazkki bebeğimizin kalbi durdu... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Makay [/td]
[td]32-34[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Endometrioma ve fsh yüksekliği[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Sevgi hastanesi[/td]
[td]Tedavi iptal oldu…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mefer [/td]
[td]28-34[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Endometriozis [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Acıbadem maslak[/td]
[td]Şuan bebişinin annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mersin [/td]
[td]31-29[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Gürgan klinik[/td]
[td]Şuan kızı "melek naz"ın :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Meyda [/td]
[td]29-34[/td]
[td]1,5 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve hareketsizliği[/td]
[td](tedavi iptal)
1 kere[/td]
[td]Konya eurofertil tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minikgelin[/td]
[td]28-30[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Malatya doğu fertil tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Miragexmirage[/td]
[td]30-31[/td]
[td]2,5 yıl[/td]
[td]Morfoloji [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Maya tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mucizem41[/td]
[td]26-32[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Pko [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Asm [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ogrtmn [/td]
[td]32-36[/td]
[td]11 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Mersin tüp bebek merkezi[/td]
[td][/td]
[td]Şuan oğlunun :55: annesi :nazar:
(temmuz 2012'de negatif aralık 2012'de bebişimiz doğal yoldan geldi) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oya81[/td]
[td]31-32[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Almanya’da[/td]
[td]Almanya’da[/td]
[td]Şuan oğlu "asil"in :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ozne_hayat[/td]
[td]29[/td]
[td][/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Çorlu-reyap hastanesi[/td]
[td]Amerikan hastanesi[/td]
bebişlerimiz ikiz ve ikisi de kız :8::8:
[/tr]
[tr]
[td]Pembetavsan[/td]
[td]30[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Erkek infertilitesi[/td]
[td]2 kere[/td]
(temmuz 2012'de negatif şubat 2013'de pozitif) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pimpirik81[/td]
[td]31-33[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Endometriyoz [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Ankara başkent hastanesi[/td]
[td]Şuan kızlarının :8::8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pinpol [/td]
[td]28-33[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve kromozom bozukluğu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Genart tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Reyhan01[/td]
[td]31-32[/td]
[td]2,5 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Ankara tıp fakültesi[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ruveyda12[/td]
[td]36-35[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Yumurta rezerv azlığı ve sperm sayı azlığı[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Medikal park[/td]
[td]Şuan oğlu "abdullah"ın :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sanayine[/td]
[td]25-26[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Batı bahat hastanesi[/td]
[td]Şuan oğlu "selim"in :55: annesi :nazar:
(temmuz 2012'de negatif eylül 2012'de pozitif) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]S_eyan [/td]
[td]26-27[/td]
[td]2,5 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Selda0003[/td]
[td]30-37[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Sperm hareket yavaşlığı[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Su4184[/td]
[td]28-28[/td]
[td]3,5 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Şuan kızının :8: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Telkadayif [/td]
[td]31-44[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Şuan bebişinin annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tly53 [/td]
[td]31-35[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Azosperm[/td]
[td]4 kere[/td]
[td]Bursa art[/td]
[td]Bursa art[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umutege16 [/td]
[td]25-33[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Brüksel tüp bebek merkezi [/td]
[td]Memorial [/td]
[td]Şuan oğlu "kaan"ın :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zg86 [/td]
[td]26-28[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]İrenbe tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zidda [/td]
[td]30-30[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Tüplerin bağlanması[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Ankara tüp bebek[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zynpo [/td]
[td]33-31[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Endometriozis[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Bursa jinemed[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Xbettyx [/td]
[td]34-34[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Sperm hareketsizliği ve morfoloji[/td]
[td]6 kere[/td]
[td]Ankara hacettepe (ilk 2 deneme)
Ankara centrum
Ankara maya tüp bebek merkezi (4.-5. deneme)[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[/table]

çok güzeel haberler var topikimizde :D Allahı kucağımıza almayıda nasip kısmet etsin kızlar
Hamişlerin duası kabul olurmuş tüm kalbimle şu listede negatif yazan arkadaşlarımda biran önce mucizelerini yaşamasına yardım etsin allahım sana açılan elleri boş çevirmessin sen nasip et yarap

selam arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı prensssssss geliyooooooooo :55::52:
hep içimizden kız geçiyordu inş üzmemişizdir prensimi...
çok şükür gelişimi çok iyi dedi dr :16:
bugün 16+2 ydik 153 gr olmuş miniğimmmmm :46:
bidahaki kontrolümüz bayram sonunda...
darısı kalan arkadaşların başına inş :16::16::16:

[table="width: 940, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ-EŞİN YAŞI[/td]
[td]EVLİLİK SÜRESİ[/td]
[td]İNFERTİLİTE NEDENİ[/td]
[td]TOPLAM TÜP BEBEK DENEME SAYISI[/td]
[td]ÖNCEKİ DENEME YAPTIĞI MERKEZLER[/td]
[td]EN SON TEDAVİ GÖRDÜĞÜ MERKEZ[/td]
[td]SON DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aaumut[/td]
[td]32-37[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ahunisa [/td]
[td]31-38[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Şuan oğlu "emre"nin :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Albilda[/td]
[td]30-33 [/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Şuan kızı "ada" :8: ve oğlu "ege"nin :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Artvinim08_16[/td]
[td]33[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Bursa jinemed[/td]
[td]Bursa jinemed[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aruna [/td]
[td]35-35[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Morfoloji ve sperm hareketsizliği [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Asel_k[/td]
[td]30-38[/td]
[td]12 yıl[/td]
[td]Pko ve sperm sayı azlığı[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Yeditepe [/td]
[td]Neyazıkki bebeğimizin kalbi durdu... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Autumn [/td]
[td]32-32[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Endometriozis[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aysunayy [/td]
[td]30-31[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve hızı[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Gürgan klinik[/td]
[td]Memorial[/td]
(temmuz 2012'de negatif temmuz 2013'de pozitif) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ay_3582 [/td]
[td]30-31[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Sperm hareketsizliği düşük morfoloji ve kan pıhtılaşması[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Acıbadem maslak[/td]
[td]Acıbadem maslak[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayşegül52[/td]
[td]28-28[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Sperm kalite düşüklüğü[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Memorial[/td]
(temmuz 2012'de negatif ocak 2013'de pozitif) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bahar85[/td]
[td]26-27[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
(temmuz 2012'de negatif temmuz 2013'de bebişimiz doğal yoldan geldi)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Barbaros33[/td]
[td]27-28[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Sperm kanalı tıkanıklığı[/td]
[td]3 kere[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bluepink [/td]
[td]28-33[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Pko [/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Bursa art[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Casmiyn [/td]
[td]35-36[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Bahçeci
Medikana beylikdüzü[/td]
[td]Jhone hopkins gebze[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cceyy [/td]
[td]40-41[/td]
[td]4,5 yıl[/td]
[td]Yumurta rezerv azlığı ve Sperm sayı azlığı ve hareketsizliği [/td]
[td]6 kere[/td]
[td]Memorial [/td]
[td]Memorial [/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cici35 [/td]
[td]27-27[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Pko [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Kahraman kolday (smyrna art) [/td]
[td]Şuan oğlu "aras"ın :55: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cydkrbs [/td]
[td]26-32[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Smyrna art tüp bebek merkezi[/td]
[td]Smyrna art tüp bebek merkezi [/td]
[td]Şuan kızı "hanzade"nin :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Denizfenerim [/td]
[td]31-32[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve endometriozis [/td]
[td]6 kere[/td]
[td]Ankara fatih üniversitesi hastanesi (ilk 4 deneme)
Memorial
[/td]
[td]Memorial [/td]
[td]Şuan kızı "elif"in :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Diardi [/td]
[td]31-35[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Tüp tıkalı[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eedaaa [/td]
[td]31-36[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Tüpler tıkalı [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Kayseri tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Efil79[/td]
[td]33-36[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Yumurta rezervi[/td]
[td](tedavi iptal)
1 kere[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ela2010 [/td]
[td]30-36[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Encan [/td]
[td]31-34[/td]
[td]15 yıl[/td]
[td]Endometriozis[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Konya devlet hastanesi
Ankalife tüp bebek merkezi
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eslemsena [/td]
[td]25-30[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td](tedavi iptal)
1 kere[/td]
[td]Gürgan klinik[/td]
[td]Gürgan klinik[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ferayyy [/td]
[td]26[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Morfoloji[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Brüksel tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Flzask2003[/td]
[td]28-38[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]3 kere
(1 iptal)
[/td]
[td]Marmara üniversitesi (ilk 2 deneme)
Umut tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fiyonk_makarna[/td]
[td]33-42[/td]
[td]10 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gamzelim.66 [/td]
[td]27-28[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Erkek faktörü[/td]
[td]5 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi (ilk 4 deneme)
Asm[/td]
[td] [/td]
(temmuz 2012'de negatif şubat 2013'de bebişimiz doğal yoldan geldi)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gelsene [/td]
[td]27-27[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Sperm morfoloji[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Ankara centrum [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gizems [/td]
[td]29-34[/td]
[td][/td]
[td]Endometriozis [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Bahçeci [/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Glyylçn [/td]
[td]31-32[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve düşük morfoloji [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Şuan kızının :8: annesi :nazar:
(temmuz 2012'de negatif ekim 2012'de pozitif) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gulza [/td]
[td]33-34[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Ege üniversitesi tüp bebek merkezi[/td]
[td]Centrum klinik tüp bebek merkezi [/td]
(temmuz 2012'de negatif eylül 2013'de pozitif) …[/td]
[/tr]
[tr]
[td]H_derya[/td]
[td]25-26[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Pko [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Elazığ ufuk jinerfertil [/td]
[td]Şuan kızı "yaren nisa"nın :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hasretim01[/td]
[td]23-23[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Yurt dışında[/td]
[td]Gelişim tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hil_bur [/td]
[td]28-32[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Tüpler tıkalı[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Memorial [/td]
[td]Memorial [/td]
[td]Şuan kızı "derin lal" :8: ve oğlu "deniz burak"ın :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]İpt [/td]
[td]30-32[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İronik [/td]
[td]32-32[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Tüpler tıkalı[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Konya euro fertil tüp bebek merkezi[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Jasminecourt [/td]
[td]33-34[/td]
[td]3,5 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve morfoloji bozukluğu [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Memorial ataşehir[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kanbar[/td]
[td]42[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kardelen31 [/td]
[td]31-31[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Neyazkki bebeğimizin kalbi durdu... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Makay [/td]
[td]32-34[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Endometrioma ve fsh yüksekliği[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Sevgi hastanesi[/td]
[td]Tedavi iptal oldu…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mefer [/td]
[td]28-34[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Endometriozis [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Acıbadem maslak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mersin [/td]
[td]31-29[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Gürgan klinik[/td]
[td]Şuan kızı "melek naz"ın :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Meyda [/td]
[td]29-34[/td]
[td]1,5 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve hareketsizliği[/td]
[td](tedavi iptal)
1 kere[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minikgelin[/td]
[td]28-30[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]2 kere[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Miragexmirage[/td]
[td]30-31[/td]
[td]2,5 yıl[/td]
[td]Morfoloji [/td]
[td]2 kere[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mucizem41[/td]
[td]26-32[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Pko [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Asm [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ogrtmn [/td]
[td]32-36[/td]
[td]11 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Mersin tüp bebek merkezi[/td]
[td][/td]
[td]Şuan oğlunun :55: annesi :nazar:
(temmuz 2012'de negatif aralık 2012'de bebişimiz doğal yoldan geldi) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oya81[/td]
[td]31-32[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Almanya’da[/td]
[td]Almanya’da[/td]
[td]Şuan oğlu "asil"in :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ozne_hayat[/td]
[td]29[/td]
[td][/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Çorlu-reyap hastanesi[/td]
[td]Amerikan hastanesi[/td]
bebişlerimiz ikiz ve ikisi de kız :8::8:
[/tr]
[tr]
[td]Pembetavsan[/td]
[td]30[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Erkek infertilitesi[/td]
[td]2 kere[/td]
(temmuz 2012'de negatif şubat 2013'de pozitif) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pimpirik81[/td]
[td]31-33[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Endometriyoz [/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Şuan kızlarının :8::8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pinpol [/td]
[td]28-33[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Sperm sayı azlığı ve kromozom bozukluğu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Genart tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Reyhan01[/td]
[td]31-32[/td]
[td]2,5 yıl[/td]
[td]Azosperm [/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Ankara tıp fakültesi[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ruveyda12[/td]
[td]36-35[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Yumurta rezerv azlığı ve sperm sayı azlığı[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Medikal park[/td]
[td]Şuan oğlu "abdullah"ın :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sanayine[/td]
[td]25-26[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Şuan oğlu "selim"in :55: annesi :nazar:
(temmuz 2012'de negatif eylül 2012'de pozitif) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]S_eyan [/td]
[td]26-27[/td]
[td]2,5 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Selda0003[/td]
[td]30-37[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Sperm hareket yavaşlığı[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Su4184[/td]
[td]28-28[/td]
[td]3,5 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Şuan kızının :8: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Telkadayif [/td]
[td]31-44[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tly53 [/td]
[td]31-35[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Azosperm[/td]
[td]4 kere[/td]
[td]Bursa art[/td]
[td]Bursa art[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umutege16 [/td]
[td]25-33[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Brüksel tüp bebek merkezi [/td]
[td]Memorial [/td]
[td]Şuan oğlu "kaan"ın :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zg86 [/td]
[td]26-28[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]İrenbe tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zidda [/td]
[td]30-30[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Tüplerin bağlanması[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Ankara tüp bebek[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zynpo [/td]
[td]33-31[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Endometriozis[/td]
[td]1 kere[/td]
[td][/td]
[td]Bursa jinemed[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Xbettyx [/td]
[td]34-34[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Sperm hareketsizliği ve morfoloji[/td]
[td]6 kere[/td]
[td]Ankara hacettepe (ilk 2 deneme)
Ankara centrum
Ankara maya tüp bebek merkezi (4.-5. deneme)[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[/table]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım hayırlı olsun paşalar geliyor maşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallah canım sağlıkla büyüyün inşallah.

Prensin olacak demek hayirli ugurlu olsun ben de sana hep kiz yakistiriyordum nedense,saglikli hayirli olsun da bizim olsun insallah kizlarina agabeylik yapar biliyormusun hala inanamiyorum mucizene rabbim nelere kadir insallah dogum haberlerini de alicaz bitanem

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım hayırlı olsun paşalar geliyor maşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

saol canım darısı en kısa zamanda senin başına inş :16::16::16:

maşallah canım sağlıkla büyüyün inşallah.

amin canım çok saol :70:

Prensin olacak demek hayirli ugurlu olsun ben de sana hep kiz yakistiriyordum nedense,saglikli hayirli olsun da bizim olsun insallah kizlarina agabeylik yapar biliyormusun hala inanamiyorum mucizene rabbim nelere kadir insallah dogum haberlerini de alicaz bitanem

canım bende hep kız geçiriyordum içimden ama nasibimde oğluşum varmış :16:
inş dediğin gibi oğlum kız kardeşine abilik yapar ilerde :16::16::16:
canım inan ben bile inanamıyorum bazen :16:
o ekranda bebişimi her defasında daha da büyümüş görünce şükürler ediyorum rabbime :16:
inş dileyen herkese nasip olur bu mutluluk :16:

Back
X