inşallah çok çok ve kaliteli kaliteli yumoşlarımız olacak,embriyolarımız da en kaliteli şekilde bölünecek ve en kalitelisi transfer edilecek.
tedavin hayırlı olsun canım biz hep olumlu düşüneceğiz ki sonuç olumlu olsun,transferimiz yapıldıktan sonra elimiz karnımzda bebişimizle konuşacağız,onu ne kadar çok sevdiğimizi,ne kadar çok şevkle ve uzun zamandır beklediğimizi ve bizi bırakmaması gerektiğini anlatacağız ona,tüm duygularımızı paylaşacağız onunla...
ben ilk denememde bunu yapmadım ama bu kez yapacağım ben ona sımsıkı sarılacağım ki bebeğim de bana sımsıkı tutnsun onu ne kadar çok sevdiğimi anlatacağım ki o da beni bırakmasın...
Canim sanada cok tesekkur ediyorum. Ilk deneyimin icin uzuldum ama ikincisine pozitif olarak baslayacak olmana cook sevindim. Yakin birzamanda tup bebekle ikizlerine hamile kalan bir arkadasimin bana tavsiyesi bu surec icinde yapabilecegim tekseyin pozitif dusunmek olduguydu. iyi dusunelim iyi olsun insallah.
yakin zamanda pozitif dusunceyle okudugum bir kitaptada ruhun hucreler arasinda yerlestigini ve biz nekadar pozitif olursak hucrelerimizde okadar pozitif calisicagina inaniyolardi..
ben bugun sizden duydugum iki kelimeyle bile mutlu oldum Allah hepinizden razi olsun. Insallah hepimiz yakin zamanda pozitif dusuncelerimizle pozitif sonuclarimizi birbirimizle paylasicaz.
Umarim yarin sizinle guzel haberlerimi paylasicam. Allah hepimiizin yardimcisi olsun. bu surecte sabirlar versin bize