Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

çok saol canım evet Allah kısmet ederse başlıyorum inşallahhh..güzel haberleri vermek karşılıklı olur inşallah hepimiz çok mutlu olalım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin MEVLAM hepimize
hadi bakalım tatlım hayırlı olsun inşallah herşey güzel geçer ve bebeğine kavuşursun:16::16::16::16::16::16::16:

aminnnnnnnnnnnnnnn :16::16::16:
nezaman transferin olacak canım :34:

bilmiyorum ki rahim kalınlaşmasına bağlı adetin 18.gününden sonra bikaç gün içinde tabi bebişlerim bozulmazsa çözülürken bozulabiliyo kaliteli embriyolar ama belli olmaz Rabbim kısmet ettiyse olcak transferim ben olumsuz düşünmüyorum çok güzel olcak herşey bu sefer kavuşacağım inşallah inanıyorum inanmak istiyorum çokkk hemde

bilmiyorum ki rahim kalınlaşmasına bağlı adetin 18.gününden sonra bikaç gün içinde tabi bebişlerim bozulmazsa çözülürken bozulabiliyo kaliteli embriyolar ama belli olmaz Rabbim kısmet ettiyse olcak transferim ben olumsuz düşünmüyorum çok güzel olcak herşey bu sefer kavuşacağım inşallah inanıyorum inanmak istiyorum çokkk hemde

canım allahın izniyle bişeycik olmaz bebişlerine :16:
dondurulmuşlarla bebilerine kavuşanlar çok var...
sende onlardan olursun inş 49:
sen böyle pozitif ol gerisi gelir canım :34:

çok saol bitanem inşallah güzel geçecek veeeee kavuşacağım sonrada siz sırasıyla sıra kimdeyse hepimizin başına inşallahhhh bu mutlulukkk
inşallah tatlım benim temmuz ilk haftası sanırım adetim nezaman gelirse başlicaz çok heycanlıyım ve korkuyorum :18:​hayırlısı bakalım

canım allahın izniyle bişeycik olmaz bebişlerine :16:
dondurulmuşlarla bebilerine kavuşanlar çok var...
sende onlardan olursun inş 49:
sen böyle pozitif ol gerisi gelir canım :34:

1 hafta kadar erken oldum adet sanırsam göbişimde sabırsızlandı bebişleri istiyoo....evet canım pozitif olacağım söz verdim kendime söyledim belkide ilk hamileliğimde çok stres ve çok karamsarlık yaptım değerlerim çok yüksek olmasına rağmen ya kaybedersem diye diye kaybettim bu sefer öle olmayacak pozitif düşünce pozitifliği getirsin demi ama inşallahh içim içime sığmıyo nasıl mutluyum nasıl geçecek günler bilmiyorum

inşallah tatlım benim temmuz ilk haftası sanırım adetim nezaman gelirse başlicaz çok heycanlıyım ve korkuyorum :18:​hayırlısı bakalım

hayırlısı canım hiç korkma herşey çok güzel olacak misss kokacak cennet kokacak evimiz inşallah hep bebekli evlere özenmişimdir bebek kokusuna bayılırım bütün evi sarar o koku müthiş bişe Rabbim bizede nasip eder inşallahhhh

hayırlısı canım hiç korkma herşey çok güzel olacak misss kokacak cennet kokacak evimiz inşallah hep bebekli evlere özenmişimdir bebek kokusuna bayılırım bütün evi sarar o koku müthiş bişe Rabbim bizede nasip eder inşallahhhh
,nşallah tatlım bugüzel duana aminnnnnnnnnn diyorum:54:

1 hafta kadar erken oldum adet sanırsam göbişimde sabırsızlandı bebişleri istiyoo....evet canım pozitif olacağım söz verdim kendime söyledim belkide ilk hamileliğimde çok stres ve çok karamsarlık yaptım değerlerim çok yüksek olmasına rağmen ya kaybedersem diye diye kaybettim bu sefer öle olmayacak pozitif düşünce pozitifliği getirsin demi ama inşallahh içim içime sığmıyo nasıl mutluyum nasıl geçecek günler bilmiyorum

sözünü tutacaksın biliyorum...
hep böyle ol canım pozitif olmak çok önemli...
inş bu defa bebişleri annesini hiç bırakmayacak :49:
bizde çok zor aşamalardan geçtik neler çektik neler...
öyle bi hasretle bekliyorum ki bebişimi, ona kavuşmak :49: onu kucağıma almak nasip olur inş :emir_bebek::emir_bebek:
tedaviyede az kaldı heyecanla bekliyorum :16::16::16:

bende başlığı görünçe geldim hayırlısı olsun canım inşAllah bu defa başarılı olur ve bebişine kavuşursun.bizde önümüzdeki hafta 2. denemeyi yapıyoruz Allah umduğumuz kapılardan boş cevirmesin.:49::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba bende temmuz başında tedaviye başlayacağım. rapor alıyrouz bizde.

rapor almak için 3 senelik evli olmak,39 yaşını aşmamak, 950 gün sigorta primi ödenmek gibi şartları var. bunlar uygunsa adetin 2. günü bir ssk tüp bebek merkezine nüfus kayıt örneği ile birlikte başvuruyorsun. eşinden ve senden kan tahlilleri, sperm testi, rahim filmi istiyorlar. yaklaşık 2 ay sürüyor rapor alınması.

İlk denemeyi Mayıs'ta yaptırdık olmadı dondurulmusla 1 ay ara verdikten sonra Temmuz'da bidaha deniycem ins son denemem olur:)heycanla Temmuz gelsin istiyorum:) ama daha cok var sanki:)

selam arkadaşlar ben de okul öncesi öğetmeniyim...
tüm öğretmenler gibi bizde yaz tatilini fırsat bilerek temmuz reglimle tedaviye başlıycaz umut tüp bebekte dr ulun uluğ...
bu ilk denememiz olacak...
inş merkezde drumuzda vesile olur kavuşuuz bebişimize :16:
inş bu topikte tek tek hepimizin hamiş haberini alırız kızlarrrrr :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Arkadaşlar merhaba ben de sizler gibi gün sayıyorum 2 temmuz gibi adet olucam, geçen ay doktor bu ay başlayamayız dedi doğum kontrol hapı verdi 6 tane hapım kaldı bakalım bu ay başlayabilcek miyim. her ay başlayanları takip ediyorum burdan kimi zaman duygulanıyorum umutlanıyorum ama kimi zaman da korkuyorum tedaviden ya herşeyden hayırlısı yumcam gözümü sıkacam dişimi sonu güzel çünkü başka da şansım yok bebeğim olabilmesi için herkese bol sanş ve umut dolu günler diliyorum....

OOOOOOOOO bizim topiğin güzelleride burdaymışşşşşşşşşşş:16::16:
ee tabii o kadar tedaviye başlayacak varkiiiiiiii
bende bunlardan biriyimmmmmmmmm
hepimizinnnn tedavileriiiiii hayırlı olsunnnnnnnnnnn
Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

OOOOOOOOO bizim topiğin güzelleride burdaymışşşşşşşşşşş:16::16:
ee tabii o kadar tedaviye başlayacak varkiiiiiiii
bende bunlardan biriyimmmmmmmmm
hepimizinnnn tedavileriiiiii hayırlı olsunnnnnnnnnnn
Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

burdayız tabi bitanem sen geç bile kaldın :9::9::9:
kız azıcık tut kendinide beraber başlayalım tedaviye :1:
canım dediğin gibi bizim topikten çoğu bu yaz tedaviye başlayacağı için burada toplandık işte :16:
inş bu topikteki tüm arkadaşlar ve ben tedavilerimiz sonunda hamiş kalırızda hamiş patlaması yaşatırız :52::52::52::52::52:

burdayız tabi bitanem sen geç bile kaldın :9::9::9:
kız azıcık tut kendinide beraber başlayalım tedaviye :1:
canım dediğin gibi bizim topikten çoğu bu yaz tedaviye başlayacağı için burada toplandık işte :16:
inş bu topikteki tüm arkadaşlar ve ben tedavilerimiz sonunda hamiş kalırızda hamiş patlaması yaşatırız :52::52::52::52::52:

Canım daha önceden de gelicektimm ama biraz daha beklemek istedimm bişeyler kesinleşsinn
ama dayanamadımm geldimmmmmm yine
yaaaaaaaa benim elimde olsada tutsam kızzzzzzzzzz keşkee :1::1:
iyi yapmışsınız cnmmm
inşallah cnmcımm tedavide olann tümm arkadaşlarımızın tedavileri sonundaa hamiş olurlarrrrrrrrrrr
hepimizzzzzzzzz bu yaz hamişşşşşş olalımmmm:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Canım daha önceden de gelicektimm ama biraz daha beklemek istedimm bişeyler kesinleşsinn
ama dayanamadımm geldimmmmmm yine
yaaaaaaaa benim elimde olsada tutsam kızzzzzzzzzz keşkee :1::1:
iyi yapmışsınız cnmmm
inşallah cnmcımm tedavide olann tümm arkadaşlarımızın tedavileri sonundaa hamiş olurlarrrrrrrrrrr
hepimizzzzzzzzz bu yaz hamişşşşşş olalımmmm:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

canım daha ne kesinleşecek allahın izniyle haftaya başlıyacaksın tedaviye :16::16::16:
gerçi 1 hafta kadar gecikse süper olacak ya :9::9::9:
hayırlısı tatlım valla ben hala umutsuz değilim bi süpriz yaparız belki aynı anda başlarız tedaviye :40:

canım daha ne kesinleşecek allahın izniyle haftaya başlıyacaksın tedaviye :16::16::16:
gerçi 1 hafta kadar gecikse süper olacak ya :9::9::9:
hayırlısı tatlım valla ben hala umutsuz değilim bi süpriz yaparız belki aynı anda başlarız tedaviye :40:[/QUOT

Ne bilim cnm ya bizim durumlarr biraz farklıyaa tese filann ne olur olmaz diyee yazmak istemedimm...
Hmm 1 hafta hemdeeeeeeeee :44:
Bakalımm tatlımm allah büyük ne zaman ne olacağıı belli olmaz tabiiiiiiiii:29:

Ne bilim cnm ya bizim durumlarr biraz farklıyaa tese filann ne olur olmaz diyee yazmak istemedimm...
Hmm 1 hafta hemdeeeeeeeee :44:
Bakalımm tatlımm allah büyük ne zaman ne olacağıı belli olmaz tabiiiiiiiii:29:

allahın izniyle m.tese sonucunda halaylarımızı çekicez bitanem :16:
sen hamiş ol da benim için en önemlisi bu canım benim :70:
günlerimiz tutmasada ben gelirim senin ziyaretine ozaman...

allahın izniyle m.tese sonucunda halaylarımızı çekicez bitanem :16:
sen hamiş ol da benim için en önemlisi bu canım benim :70:
günlerimiz tutmasada ben gelirim senin ziyaretine ozaman...

İnşallah bitanemmmmmmmm
senii seviyorumm sen ve diğer arkadaşlarımı tanıdığımm için çook mutluyumm
bu tedavi aşamalarındaa birbirimizee destek ve moral vermemizz çok güzel
benim ilk tedavilerde bna böle moral ve destek verecek kimsem yoktuu:5:
herşeyi tek başına yaşadım işteeee
ama şimdii sizlerin duaları sayesindee allahında izniylee inşş güzel şeylerr olucakkk
günlerimiz tutmasada gönüllerimz bir tatlımm biz bi şekilde buluşuruz yineeee:1:

İnşallah bitanemmmmmmmm
senii seviyorumm sen ve diğer arkadaşlarımı tanıdığımm için çook mutluyumm
bu tedavi aşamalarındaa birbirimizee destek ve moral vermemizz çok güzel
benim ilk tedavilerde bna böle moral ve destek verecek kimsem yoktuu:5:
herşeyi tek başına yaşadım işteeee
ama şimdii sizlerin duaları sayesindee allahında izniylee inşş güzel şeylerr olucakkk
günlerimiz tutmasada gönüllerimz bir tatlımm biz bi şekilde buluşuruz yineeee:1:

aman da aman benim arkadaşım çok mu duygulanmış kıyamam ben sana :70:
canımın içi iyi ki katıldın sende aramıza...
bak aylardır beraberiz kardeş gibi olduk artık...
nerdeyse her gün telde konuşuyoruz hatta bazen günde bikaç kere :9::9::9:
sadece forumda değil her yerde buluyoruz birbirimizi...
şimdi her anında yanındayız...
allahın izniyle tedavi sıranda da öyle olacak...
biz her şartta buluşuruz tatlım kocişler bile alıştı artık sürekli konuşmamıza baksana :1:

aman da aman benim arkadaşım çok mu duygulanmış kıyamam ben sana :70:
canımın içi iyi ki katıldın sende aramıza...
bak aylardır beraberiz kardeş gibi olduk artık...
nerdeyse her gün telde konuşuyoruz hatta bazen günde bikaç kere :9::9::9:
sadece forumda değil her yerde buluyoruz birbirimizi...
şimdi her anında yanındayız...
allahın izniyle tedavi sıranda da öyle olacak...
biz her şartta buluşuruz tatlım kocişler bile alıştı artık sürekli konuşmamıza baksana :1:

Evt cnm ya kardeş gibi oldukkk
hergün konuşuyoruz nerdeysee nasıl bi alışkanlıkk yaptıysanızzz duramıyorumm konuşmadann
özelliklee sen arayncaa daha mutlu oluyorumm cnm zaten en sık seninle konuşuyoruzz:1::1: bide cervan var tatlımıda unutmayayımm :16:
evt koçişlerde alıştıı artıkk valla bizimkisi sormuuyoo artıkk :9::9:

Evt cnm ya kardeş gibi oldukkk
hergün konuşuyoruz nerdeysee nasıl bi alışkanlıkk yaptıysanızzz duramıyorumm konuşmadann
özelliklee sen arayncaa daha mutlu oluyorumm cnm zaten en sık seninle konuşuyoruzz:1::1: bide cervan var tatlımıda unutmayayımm :16:
evt koçişlerde alıştıı artıkk valla bizimkisi sormuuyoo artıkk :9::9:

bende bende :9::9::9:
canım benimmmmmmmmmm tatlı arkadaşım bende seninle konuşunca çok mutlu oluyorum :70:
ben topikteki nerdeyse biçoğuyla telde konuşuyorum :1:
ama en sık sen ve cervanla oluyor tabi :70::70:
eseslim çok yoğun eskisi gibi hergün konuşamıyoruz bebekimle :59:
öyle dostluklar kurduk ki burda alatılamaz bile :16::16::16:
inş bundan sonraki sohbetlerimiz bebişlerimiz üzerine olur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tatlım adet belirtilerin senin önceden oluyor mu var mı şimdiden bi belirti :34:

Back
X