Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bende henüz hiç birşey almadım. geç kaldım diyrodum ama yanlız değilmişim :)
beşik almıycam ben yiğenimin beşiği vardı pek kullanmadılar onu kullanıcaz bir süre. ama oda mavi renk nasıl renklendiririm bilmiyorum. şöyle pembeli mavili karışık bir uyku seti alayım birde çekmecelerinin kulplarını değiştirip daha kız bebeğe gidecek renkli şeyler takayım diyorum.
birde şu ana kucağını beğendim. sezeryenden sonra bir süre annemlerde kalıcam ben. orada beşik gibide kullanabilirim bir süre.
Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
bakın bakalım beğenecek misiniz?
ana kucağı çok güzelmiş canım güzel günlerde kullanın inşallah,beşiği bi şekilde renklendirirsin zaten.ben de önümüzdeki hafta sonu eşimle bi bakayım diyorum bu hafta şehir dışındaydık.park yatak ev tipi ana kucağı oto koltuğu olan ana kucağı (bebek arabasıyla birlikte satılan var ondan olabilir) yenidoğan zıbın setleri 10 lu ve 5 li takımlar,çıtçıtlı zıbınlar,battaniye bornoz setleri en acil olanlar galiba,yavaştan alırız inşallah,bu arada belin ağrıyormuş inşallah düzelir canım.
slm kıslarrr nasılsınızzz

biz alışverişe başladık vallaa duramıos artık.ankaradan görümcem geldi 1 aylık bebeği var.misafirimiz rahat etsin die hemen bir park beşik aldık kullanmaya başlandı bile:)

babamızda dün arabasıyla pusetini almış takım.hastane çıkışlarını aldık.battaniyelrini,havlusunu,bundan sonra bol çıtçıtlı badilerden alırız yazn çokkullanılır diolar.

odasına mobilya düşünüyorum düz beyaz duvar ve nevresimlerini pembe dşünüyorum.ilk 4,5 ay yatakodama park beşiği koyup onu kullanacam sonra işe başlayınca annnem bakcağı zaman ona verriz park beşiği biz mobilya odasını kullanırıs diorum.alışveriş yapma çok zevkli oluo aldıkça mutlu oluorum.

allahım herkese tattırsınnn bu duygularııı....
inşallah canım en iyisini yapmışsın güzel günlerde kullanın inşallah.
valla kızlar ben de henüz hiç bir şey almayanlardanım. kıyafet olarak çıtçıtlı badi alayım bol miktarda bir kaç tane de tulum. ilk başta çok çabuk büyüdükleri için fazla almaya gerek yok diyor tecrübeli gacılar.
ben de bir tane büyüyen beşik bir de sepet alacağım. benim oda yazın sabah güneş doğar doğmaz yatılmaz oluyor. gece bebiş yanımda olur sabaha yakın da oadasındaki beşiğe yatırırım diye düşünüyorum.. park yatak düşünüyordum ama çok terlettiğini söylemişlerdi. malum yaza denk geliyor birde benim ev sauna o yüzden ağaç düşündüm
bizim ev cok sıcak olmadığı için park yatak bize iyi gelecek o zaman.ben de çok kıyafet düşünmüyorum önce temel ihtiyaçlar.
bizikiz olunca hazırlıklar erken başladı ve tamamlandı bakalım teyzeleri beğenecekmi:) Eki Görüntüle 591323 Eki Görüntüle 591324 Eki Görüntüle 591325
canım beşikler harika olmuş güle güle kullansın bebişlerin inşallah

off kızlar badana boya ne zormuş yaaa çok yoruldum daha anca 1 odayı yerleştire bildimm iyiki şimdiden yapmışım yoksa ilerleyen zamanlarda daha zor olurdu...

$sisinbaby_MG_0544.webp
teyzeleri bizde kızımıza bu odayı yaptırmayı düşünüyoruz.sizin de fikrinizi almak istedim nasıl sizce???

Eki Görüntüle 591853
teyzeleri bizde kızımıza bu odayı yaptırmayı düşünüyoruz.sizin de fikrinizi almak istedim nasıl sizce???

canım çok güzel eğer yaptıracaksan beşiğini büyüyen karyola tarzından yaptır derim. 8 yaşına kadar kullanırsın. renk olarak beyaz benim favori rengim kız olsun erkek olsun beyaz çok yakışıyor. meleğimiz güle güle kullansın

bizikiz olunca hazırlıklar erken başladı ve tamamlandı bakalım teyzeleri beğenecekmi:) Eki Görüntüle 591323 Eki Görüntüle 591324 Eki Görüntüle 591325

canımmmmmmm çok güzel ikizlerinin bebişleriiiiiiiiiiii :46::46::46:
sağlıcakla beşiklerine yatırır sağlıcakla büyütürsün evlatlarını inş :16::16::16:

Eki Görüntüle 591853

canım oda çok güzel :16:
bende hep beyaz bi oda istiyorummmmmmmm :16::16::16:

canım çok güzel eğer yaptıracaksan beşiğini büyüyen karyola tarzından yaptır derim. 8 yaşına kadar kullanırsın. renk olarak beyaz benim favori rengim kız olsun erkek olsun beyaz çok yakışıyor. meleğimiz güle güle kullansın

canımmmmmmm çok güzel ikizlerinin bebişleriiiiiiiiiiii :46::46::46:
sağlıcakla beşiklerine yatırır sağlıcakla büyütürsün evlatlarını inş :16::16::16:

canım oda çok güzel :16:
bende hep beyaz bi oda istiyorummmmmmmm :16::16::16:

tşkler kızlarr beğenmenize çookk sevindim.çok zor karar verdim zaten bir de sizlere danısayım dedim :16::16:

ikiz olunca heyecanda iki katı masrafta iki katı oluyor galiba.... biz daha bir tane için araştırırken siz iki taneyi almışsınız bebişler güle güle sağlıkla huzurla kullansınlar çok güzeller..

Eki Görüntüle 591853

Bende ruveydaya katılıyorum kız olsun erkek olsun hep beyazdan yanayım. Bende odasını beyaz almayı düşünüyorum tıpkı seninki gibi çok beğendim ben. Senin güzel kızında güle güle kullansın sağlıkla huzurla inşallah darısı başımıza olsun..

ikiz olunca heyecanda iki katı masrafta iki katı oluyor galiba.... biz daha bir tane için araştırırken siz iki taneyi almışsınız bebişler güle güle sağlıkla huzurla kullansınlar çok güzeller..

Bende ruveydaya katılıyorum kız olsun erkek olsun hep beyazdan yanayım. Bende odasını beyaz almayı düşünüyorum tıpkı seninki gibi çok beğendim ben. Senin güzel kızında güle güle kullansın sağlıkla huzurla inşallah darısı başımıza olsun..

çok güzel şeyler var ama tabi ikiz olunca insan eşyalarla ilgili biçok hayalinden vazgeçmek zorunda kalıyor maleseff..ama tabi ikiz büyük bi ödül insanın gözü yeni mobilya falan görmüyor..ben beşikleri ve pusetleri ikizleri 4 yaşına gelen bi arkadaşımdan aldım,bebek arabasınıda onlara masraf etmedim.bi tane değilki ayıramazsın 2 şer tane alsan batarsın..ne bilim gözüm eşya falan görmüyorki ya yeterki sağlıklı gelsinler..ama sizler özendiğiniz herşeyi alın canlarım güzel günlerde kullanalım inşallah:)

günaydın kızlarrrrr :16::16::16::16::16::16::16: BU GÜNNN 2012 NİN SON GÜNÜ:26::26::26::26: 2013 İNŞŞ TÜM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR:16::16::16::16: SAĞLIK HUZUR İÇİNDE GEÇER:16::16::16::16::16: HEP BEKLEDİĞİMİZ HASRET ÇEKTİĞİMİZ MEKELERİMİZE KAVUŞTURUR:49::49::49::49: BİZLERİ HEPİMİZ 2013 DE HAMİŞ OLUR:49::49::49::49::49: SAĞLIKLA MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIZ İNŞŞŞ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MEMLEKETİMİZDE HUZUR BARIŞ İÇİNDE BİR YIL GEÇİRİR:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Eki Görüntüle 591853

CANIM HAFTA SONU BU TARZZ ÜZERİNDE TAHTALARI OLAN Bİ TAKIM SORDUM 5,500 FİYAT FERDİLER TAM BAŞLIK KISMI TAŞLIYDI ÇOK BEGENDİM RABBİM NASİP EDERSE BENDE ALICAM ALLAH İÇİNE SİNDİRSİNN

CANIMM ALDINIZMII SÜPER YAA :nazar: ÇOK GÜZELLER ALLAH İÇİNE SİNDİRSİN

çok güzel şeyler var ama tabi ikiz olunca insan eşyalarla ilgili biçok hayalinden vazgeçmek zorunda kalıyor maleseff..ama tabi ikiz büyük bi ödül insanın gözü yeni mobilya falan görmüyor..ben beşikleri ve pusetleri ikizleri 4 yaşına gelen bi arkadaşımdan aldım,bebek arabasınıda onlara masraf etmedim.bi tane değilki ayıramazsın 2 şer tane alsan batarsın..ne bilim gözüm eşya falan görmüyorki ya yeterki sağlıklı gelsinler..ama sizler özendiğiniz herşeyi alın canlarım güzel günlerde kullanalım inşallah:)

canım beşikler çok güzel, sağlıkla büyüsünler içinde. hamilelikten önce bebeğim olsun sağlıkla kucağıma alayım hiç özenip sakınmayacağım diyordum. şimdi elimiz biraz sıkışık diye hazırlıklara başlayamadım diye üzülmüyor değilim. yiğenim iki yaşında onun herşeyi duruyor gönülsüzde olsa ilk zamanlar onalrı kullanacağım gibi görünüyor.
benim kızıma kullanacağım beşikte senin oğluşunun beşiği ile aynı. pembeli mavili canlı bir uyku seti alacağım içine, birde hastane çıkışı ve anakucağı. arabasınıda artık doğumdan sonra alırım.

günaydın kızlarrrrr :16::16::16::16::16::16::16: BU GÜNNN 2012 NİN SON GÜNÜ:26::26::26::26: 2013 İNŞŞ TÜM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR:16::16::16::16: SAĞLIK HUZUR İÇİNDE GEÇER:16::16::16::16::16: HEP BEKLEDİĞİMİZ HASRET ÇEKTİĞİMİZ MEKELERİMİZE KAVUŞTURUR:49::49::49::49: BİZLERİ HEPİMİZ 2013 DE HAMİŞ OLUR:49::49::49::49::49: SAĞLIKLA MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIZ İNŞŞŞ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MEMLEKETİMİZDE HUZUR BARIŞ İÇİNDE BİR YIL GEÇİRİR:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

inşallah canım, yeni yılda herkez gönlündekine kavuşur

ayyy ay ay bebişlere eşyalar alınmış ben son ayımda almayı düşünüyom amma belli olmaz annem yatağını yapmış ablam battaniye felan almış eniştemde marangoz oda beşiği yapıyomuş arkdaşta bebeğin bu çıt çıtlı elbiselerini veriyo benden çok onlar heycanlı bakalım bana bişey kalırsa alırım yyyaaa bide biz bu bebişleri ne zaman hissetceğiz cici sen hissediyonmu ben çok hafif sol yanıma yatınca bi fıkırdama oluyo

Back
X