Masallah. Mevlam hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah. Nerde yaptirdin asilamani arkadasim
Bale18 allah tamamina erdirsin insallah)
Acaba sizdeki sorun neydi ve yasiniz kac, ayrica doktorunuz kimdi?
s.a topik canlar nasılsınız
bende dün başladım 2. aşılamam nasip inş bu gün hem kalcadan hem göbekten ignemi yaptrdım RABBİM hepimize mis kokulu meleklerimi zi gönderiri inşş
Teşekkür ederim :) Erzurum Araştırma Hastanesinde yaptırdım
Hadiiii :) ben de arastirmada bunyamin beye yaptirdim ikinci asilamami. Degerim once 7.3 cikti sonra dustu . Bunyamin bey kimyasal gebelik dedi. Bizde de maalesef varikosel sikintisi varrr... su an degerler iyi gibi ama sanirim morfolojide hala sikinti var.
Bu arada ben 17 temmuzda asilama yaptirdim. Ama hala regl olmadim. Sen ne zaman yaptirmistin arkadasim
Çok şaşırdım dünya küçük gerçekten :) Benim aşılama tarihim 2 temmuz canım. 12. gün mü 7.3 çıktı değerin
selam kızlar ayın 1 inde kırmızılar geldi..2.gün hemen hastaneye gittim..muayane edildi tekrardan Serophene kullanmaya başladım..12sinde tekrar gideceğim hastaneye yumurta takibine..
Selamlar.hayirlisi olsun armadasim . Sen ne zMan yaptirdin asilamani
Ben daha yaptırmadım canım..devlet hastanesine gidiyorum..devlette normal yolla olmasını bekliyorlar önce 3 sefer benim 2.ci olacak..eğer olmazsa aşılama olacak..bekliyorum yani:)
ben,m rahim filmim yoktu çarşamba günü onu çektircem inşallah olumlu sonuç çıkar
Benim de yok maalesef. Haftaya gidicez doktora. Belki o zaman cektirir
canım hayırlısı olsun uzulduımSen hala denızhana mı gıdıyormusun
Asilamanin tutmamasina uzuldjm arkadasim ama bozma moralini. Insallah guzel gunler gelecek. Ilk asilaman miydi. Benim 2.asilamam . Ama tutmazsa bu -ki insallah tutar ama eger tutmazsa- bi kez daha deneyebilirim asilamayi.
Ve tup bebek tedavisi asilamadan cok daha zorlu bir surec. O yuzden o yola gireceksen de iyice kafani bosalt rahatla ve stresini at ustunden. Guclu olmamiz gerekiyor. Ee ne derler bilirsin Allah dagina gore kar verirmis. Demek ki biz bu sorunlarin ustesinden gelebilecek kadar gucluyuz....
3 gündür hastaneedeyim serumlarla.. ohss teşhisi kondu ölümden döndüm
umudum kalmadı hiç çok kötüyüm emeklerim, hayallerim, bedenim gitti
bisürü para işe gidememeler hastanede kalma ağrılarrr hepsini düşündükçe çıldırıyorum
inancımı bile yitirdim
size bol şans beni bitirdi bu aşılama artık bebek düşüncem yok
yeterkisağlığımdüzelsin
evt canm gıdıyorum bu ay ızne cıktı o yuzden gıdemedım sen ne yaptın?
oyle canm elden bır sey gelmıyor maalesef.
Rabbım dayanama gucu versın
bıraz ara vereyım dıyorum subatta bı asılama daha dusunuyorum bakalm nasıp
senın sonuclandı mı canm ben uzun zaman oldu gıremedım
kuzum mrb bu ay aşılama yaptıracaktın kaldı mı yapılmadı
canm gecen ay yaptrmstım tutmadı.
bu ay hem doktor ızne cıkmıs hem de ben bıraz ara vereyım dıyorum.
sen nasılsın canm az kalms mınıgıne kavusmaya durumun nasıl
kuzum benim Rabbim sanada tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
hayırlısı bitanem mücizenin hayırlısı ile biran önce gelsin inşallahhhhhh
iyiym şükür canım aşırı derece sıcak işteyim yoruluyorum başka sıkıntım yok şükür
Rabbim sana v tüm isteyenlere bu günleri nasip etsin
Yok canim istemefi .iste onumuzdeki hafta gidicez doktorla gorusmeye. Muhtemelen o zaman ister gerci kimyasal gebelikle sonuclandi ya bu asilama istermi bilmiyorum ama bakicaz artiksenin 2. aşılaman değilmidi bu doktor istemedimi senden
ben doktora sormuştumn aşılamadan önce rahim filmi olmucakmı diye biraz zor olduğu için ilk aşılama tutmazsa ondan sonra istiyorum rahim filmini dedi aşılama olmayınca sıra ona geldi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?