Yarın yaptırsammı diye düşünüyorum 11. gün oluyor 11. günde sonuç alan çok olmuş. benimde negatif gibi bi his var içimde bu kararsızlıktan bi an önce kurtulmak istiyorum
Bn 2. Gun başladım 4 gun Kullandım iğne yi
Bn 2. Gun başladım 4 gun Kullandım iğne yi
Liste içinde Teşekkürler bu arada
rica ederim, hoşgeldin tekrar. o zmn bugün 6. gün mi yani, erken değil mi? :44: hangi şehirdesin? nerde oluyor tedavin özel mi devlet mi?
Kız sen ne tatlı şeysin, seviyorum kız senioğluşun var Allah'tan, için sızladı belki ama bizimki bi başka, seninki bi başka Bu arada değerin kaç çıktı halemoon'cuğum :26:
Evet 6. Gunumde kontrole çağırdı 4 gunluk igne verdi.istanbulda oturuyorum ozele gidiyorum doktorumda iyi ama bilemedim simdi sabah belli olur artık
Canım teşekkür ederim bende seni seviyom buarada ben adet oldum yarın doktorumu arayıp yeni bir yol çizecem kendime değerim 0,98 canım bir bile değil yaaaa... :):)
Merhaba arkadaşlar
Bende bu ay aşılama yaptıracağım bu gun 4. Gunum iğne vurulalı
Sanırım temuz 24,25 gıbı aşılama olacagım.ancak benım anlamadığım bşr konu var benım doktorum 13 tane iğne verd bana ama bakıyorum çoğu kişi 4 tane falan vuruluto garip değilmi?birde benım kalçadan vuruluyo çıpu kişide göbekten vuruluyo.benı aydınlatırmısunız kalça ile göbekten vurulmamın farkı varmı.
öncelikle topiğimize hoşgeldin ccilemm, kaçıncı denemen, bir sorun var mıydı seninle ilgili ?:26: soruyorum çünkü her dr her hastaya her ilacı aynı şekilde vermiyor. Bunun belirleyicisi hem dr hem hasta yani. Tabii ilacın markasına göre de değişiyor olabilir etki ve dozajı. sen ne kullanıyorsun ve kaç doz?
öncelikle topiğimize hoşgeldin ccilemm, kaçıncı denemen, bir sorun var mıydı seninle ilgili ?:26: soruyorum çünkü her dr her hastaya her ilacı aynı şekilde vermiyor. Bunun belirleyicisi hem dr hem hasta yani. Tabii ilacın markasına göre de değişiyor olabilir etki ve dozajı. sen ne kullanıyorsun ve kaç doz?
4 yıllık evlıyım ve 2 yıla yakın bebek istiyoruz.ilk aşılamam olucak kısmetse süleymanıye kadın doğumda tedavı göruyorum adetın 2.gunu gıttım fostımon 75 ıu verdi 13 adet ve ovitrelle verdı 1 adet coraspin verdi 1 kutu hergun kalçadan vurul 18 temmuzda gel takıbe bakalım dedi.
Slm arkadaslar... Ben yeni katildim kadinlar kulubune... Buay asilama olacak ve daha hicbir fikrim yokneler onerirsnz bana yardimci olurmusunz?
4 yıllık evlıyım ve 2 yıla yakın bebek istiyoruz.ilk aşılamam olucak kısmetse süleymanıye kadın doğumda tedavı göruyorum adetın 2.gunu gıttım fostımon 75 ıu verdi 13 adet ve ovitrelle verdı 1 adet coraspin verdi 1 kutu hergun kalçadan vurul 18 temmuzda gel takıbe bakalım dedi.
Bu arada bende ve eşımde bır problem yok ben 29 eşım 27 yaşında
Slm arkadaslar... Ben yeni katildim kadinlar kulubune... Buay asilama olacak ve daha hicbir fikrim yokneler onerirsnz bana yardimci olurmusunz?
İlk asilaman olcak... Doktorum regl olunca gel dedi bugun gidicez daha... Yani bugun start verioruz Allahin izniyle) izmirdeyim
Hosbulduk buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?