Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb kizlar öncelikle kendimden bahsedeyim.4 senelik evliyim aciklanamayan infertilite teşhisi kondu.bir negatif aşilamadan sonra tup bebek yaptrmaya karar verdim.şuan tedavi aşamasindayim.bu süreçte birlikte olalim iyi haberler alalim insallah...
Canim nasilsin test gunun nezmanKuzum biliyorsun ben pazartesi yaptıracağım transferi hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Mrb canim az kalmis ozman desene insallah tutar.benim daha olmadi transfer.bir embriyomu transfer edildi est gunun nemzamnMerhaba hayırlısı olsun inşallah, benim de 1 hafta önce transferim gerçekleşti, sınav sonucu bekler gibi bekliyoruz..
Nerde yaptrdin buarada canim.ilk denememiydiMerhaba hayırlısı olsun inşallah, benim de 1 hafta önce transferim gerçekleşti, sınav sonucu bekler gibi bekliyoruz..
Test gunun nezman yarin 4.gunun.bakalim ne olacak insallah pozitifi duyariz burdanKuzum biliyorsun ben pazartesi yaptıracağım transferi hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Test gunun nezman yarin 4.gunun.bakalim ne olacak insallah pozitifi duyariz burdan[/QUOTE test günüm 16 temmuz hiçbir belirtim yok göğüslerimde hafif Ağrı verdi o da kayboldu ama benim hayatım hep bir koşuşturma eşim bu pazartesi Doğu yayını çıktı gidiyor dolayısıyla çok yoğunuz tabim inşallah ol der ve olur
test günüm 16 temmuz hiçbir belirtim yok göğüslerimde hafif Ağrı verdi o da kayboldu ama benim hayatım hep bir koşuşturma eşim bu pazartesi Doğu yayını çıktı gidiyor dolayısıyla çok yoğunuz tabim inşallah ol der ve olurTest gunun nezman yarin 4.gunun.bakalim ne olacak insallah pozitifi duyariz burdan
Nerde yaptrdin buarada canim.ilk denememiydi
Opu cumartesi canim.yumurtalar gec olgunlasti biraz gecikti oyuzden.kac yumurta olusmustuMerhabalar, İstanbulda yaptırdım bahçecide. İlk deneme ve 1 embryo transfer edildi. Daha önce 1 tane de aşılama yapılmış tutmamıştı.
Opu' n yapıldı mı peki?
Kaç yumurta oldu Can'ımOpu cumartesi canim.yumurtalar gec olgunlasti biraz gecikti oyuzden.kac yumurta olusmustu
Canim sanirim senin gbi olacak.19.5 iki tane iki tane 18.5 bir 17 bir 16 bir 15.5 geride 13 falan var mis 10 kadar ama catlama ignemi bugun olcam.tahminim 6 7 toplanirKaç yumurta oldu Can'ım
bende aldım önemli değil veririz Zaman'la yarım saat dinlenip çıktım ben az Ağrı'm oldu toplama işleminden bir gğn sonra kaçı döllendi söylüyorlar toplamadan sonrada kaç tane toplandığını söylüyorlarYa bide ben 4 kiloya yakin kilo aldim 11 gun menopur 6 gun de orgarutran kullandim.daha kilo alirmiyim sinir oldum herkesmi aloyor kilo boyle
Opu cumartesi canim.yumurtalar gec olgunlasti biraz gecikti oyuzden.kac yumurta olusmustu
Benimde 7 toplandı 6 döllendi 3. Güne 3 kaldı 1 i birinci kaliteydi o transfer edildi 2 tane ikinci kalite donduruldu3 yumurtaydı toplam, 2si döllenemedi 1 tane kaldı, yumurta azlığı var bende o yüzden bu 1'i bile çok önemli. Senin kaç tane? Embronun kalitesini ( hücresini) öğrenin mutlaka ilkse özellikle.hayırlısı olsun tekrar![]()