• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Shahida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
2.241
950
123
Mrb kizlar öncelikle kendimden bahsedeyim.4 senelik evliyim aciklanamayan infertilite teşhisi kondu.bir negatif aşilamadan sonra tup bebek yaptrmaya karar verdim.şuan tedavi aşamasindayim.bu süreçte birlikte olalim iyi haberler alalim insallah...

Kuzum biliyorsun ben pazartesi yaptıracağım transferi hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Mrb kizlar öncelikle kendimden bahsedeyim.4 senelik evliyim aciklanamayan infertilite teşhisi kondu.bir negatif aşilamadan sonra tup bebek yaptrmaya karar verdim.şuan tedavi aşamasindayim.bu süreçte birlikte olalim iyi haberler alalim insallah...

Merhaba hayırlısı olsun inşallah, benim de 1 hafta önce transferim gerçekleşti, sınav sonucu bekler gibi bekliyoruz..

Yumiti 3.gun embriyosu transfer edildiya sana.onu neye gore yapiyorlar gununu yani

Test gunun nezman yarin 4.gunun.bakalim ne olacak insallah pozitifi duyariz burdan[/QUOTE test günüm 16 temmuz hiçbir belirtim yok göğüslerimde hafif Ağrı verdi o da kayboldu ama benim hayatım hep bir koşuşturma eşim bu pazartesi Doğu yayını çıktı gidiyor dolayısıyla çok yoğunuz tabim inşallah ol der ve olur

Test gunun nezman yarin 4.gunun.bakalim ne olacak insallah pozitifi duyariz burdan
test günüm 16 temmuz hiçbir belirtim yok göğüslerimde hafif Ağrı verdi o da kayboldu ama benim hayatım hep bir koşuşturma eşim bu pazartesi Doğu yayını çıktı gidiyor dolayısıyla çok yoğunuz tabim inşallah ol der ve olur

Nerde yaptrdin buarada canim.ilk denememiydi

Merhabalar, İstanbulda yaptırdım bahçecide. İlk deneme ve 1 embryo transfer edildi. Daha önce 1 tane de aşılama yapılmış tutmamıştı.
Opu' n yapıldı mı peki?

Merhabalar, İstanbulda yaptırdım bahçecide. İlk deneme ve 1 embryo transfer edildi. Daha önce 1 tane de aşılama yapılmış tutmamıştı.
Opu' n yapıldı mı peki?
Opu cumartesi canim.yumurtalar gec olgunlasti biraz gecikti oyuzden.kac yumurta olusmustu

Senin dondurulmus varmiydi canim.simdi yumurta toplanacak sonra orda dinlenecekmiyim ne olcak toplamadan hemen sonra merak ediyoŕum.kac yumurta toplandigi vs bilgi veriyorlarmi

Ya bide ben 4 kiloya yakin kilo aldim 11 gun menopur 6 gun de orgarutran kullandim.daha kilo alirmiyim sinir oldum herkesmi aloyor kilo boyle

Bem
Ya bide ben 4 kiloya yakin kilo aldim 11 gun menopur 6 gun de orgarutran kullandim.daha kilo alirmiyim sinir oldum herkesmi aloyor kilo boyle
bende aldım önemli değil veririz Zaman'la yarım saat dinlenip çıktım ben az Ağrı'm oldu toplama işleminden bir gğn sonra kaçı döllendi söylüyorlar toplamadan sonrada kaç tane toplandığını söylüyorlar

Opu cumartesi canim.yumurtalar gec olgunlasti biraz gecikti oyuzden.kac yumurta olusmustu

3 yumurtaydı toplam, 2si döllenemedi 1 tane kaldı, yumurta azlığı var bende o yüzden bu 1'i bile çok önemli. Senin kaç tane? Embronun kalitesini ( hücresini) öğrenin mutlaka ilkse özellikle.hayırlısı olsun tekrar :anne:

3 yumurtaydı toplam, 2si döllenemedi 1 tane kaldı, yumurta azlığı var bende o yüzden bu 1'i bile çok önemli. Senin kaç tane? Embronun kalitesini ( hücresini) öğrenin mutlaka ilkse özellikle.hayırlısı olsun tekrar :anne:
Benimde 7 toplandı 6 döllendi 3. Güne 3 kaldı 1 i birinci kaliteydi o transfer edildi 2 tane ikinci kalite donduruldu

Back
X