Temmuz 2017 Anneleri gelin beraber bekleyelim

Burcu251

05.07.2017 ❤️
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
487
849
18
31
Kızlar merhaba,

Bu konuda benden. Bende hamile olduğumu bugün öğrendim adetime 4 gün kala. Temmuz doğum yapacaklar hafi gelin beraber takip edelim :KK76:

Kızlar Günaydın

Ben erken test yaptığım için heralde temmuz annesi yok suanda :halay: Bir kaç güne kadar öğrenecekler bekliyorum sizleride buraya :KK76:

Ben varım :) ben de erken öğrendim günüm geçmeden. Pazartesi yaptırdığım testte 291 çıktı değer. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur :dua:

Ben varım :) ben de erken öğrendim günüm geçmeden. Pazartesi yaptırdığım testte 291 çıktı değer. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur :dua:
Merhaba Canım Hoşgeldin

Adetinden kaç gün önce öğrendin ? Ben 4 gün önce öğrendim ama degerim seninki kadar yüksek değil :anneadayı:

Hoşbulduukk :)
8 gün önce öğrendim daha da 2 gün var
8 gün once 291 mi çıktı maaşallah ikiz olmasın ya da üstüne adet görmüş olma çok yüksek çünkü:halay: benim adete 4 gün once 27,05 di pazar yaptır adet yarın bugün yine yaptırdım yarın sonuçlar çıkacak bakalım doktor bugün hatta o kadar neden erken yaptırdın dedi :63: şimdi senin bu kadar yüksek çıkınca kendimden tedirgin oldum bak o_O

Merhaba Canım Hoşgeldin

Adetinden kaç gün önce öğrendin ? Ben 4 gün önce öğrendim ama degerim seninki kadar yüksek değil :anneadayı:

ben de adetimden 4 gün önce ptesi günü evde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çktı. sonra kan verdim. 29 çktı. bugün yine verdim 118 çıktı. adet tarihim cuma günü 28i. hala emin olamıyorum. snein değerlerin kaç çktı?

8 gün once 291 mi çıktı maaşallah ikiz olmasın ya da üstüne adet görmüş ol a çok yüksek çünkü:halay: benim adete 4 gün once 27,05 di pazar yaptır adet yarın bugün yine yaptırdım yarın sonuçlar çıkacak bakalım doktor bugün hatta o kadar neden erken yaptırdın dedi :63: şimdi senin bu kadar yüksek çıkınca kendimden tedirgin oldum bak o_O
Üstüne görmedim muhtemelen çünkü normaldi regli. Ama ikiz beklentim var ailede çok. Hatta annemin bizzat ikizi var :) 8 gün önce idrarda çıktı kan testi olanı 5 gün kala yaptırdım. Haftaya pazartesi tekrar yapalım testi dedi dr. Bakalım hayırlısı :)

ben de adetimden 4 gün önce ptesi günü evde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çktı. sonra kan verdim. 29 çktı. bugün yine verdim 118 çıktı. adet tarihim cuma günü 28i. hala emin olamıyorum. snein değerlerin kaç çktı?
Canım sen de hoşgeldin
Benim bat yarın 4 gün once pazar yani idrar yaptım silikti ama belirgindi baya hemen hastaneye gittik 27,05 çıktı. Dün evde gebelik testi yaptım yine fazlaydı o biraz daha koyu çıktı bugün kan verdim yarın çıkacak sonucum bakalım çok merak ettim bende sonucu

Canım sen de hoşgeldin
Benim bat yarın 4 gün once pazar yani idrar yaptım silikti ama belirgindi baya hemen hastaneye gittik 27,05 çıktı. Dün evde gebelik testi yaptım yine fazlaydı o biraz daha koyu çıktı bugün kan verdim yarın çıkacak sonucum bakalım çok merak ettim bende sonucu

Üstüne görmedim muhtemelen çünkü normaldi regli. Ama ikiz beklentim var ailede çok. Hatta annemin bizzat ikizi var :) 8 gün önce idrarda çıktı kan testi olanı 5 gün kala yaptırdım. Haftaya pazartesi tekrar yapalım testi dedi dr. Bakalım hayırlısı :)
Bencede ikiz canım maaşallah çok yüksek çünkü hayırlı olsun inş sağlık hamilelikler geçiririz hep beraber. :anne:

ben de adetimden 4 gün önce ptesi günü evde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çktı. sonra kan verdim. 29 çktı. bugün yine verdim 118 çıktı. adet tarihim cuma

Aynen benim de cuma günü ve silik çıkmıştı ilk test. 2 günde bu kadar yükselmesi çok iyi korkma pozitif ol :)

Aynen benim de cuma günü ve silik çıkmıştı ilk test. 2 günde bu kadar yükselmesi çok iyi korkma pozitif ol :)

Evet canım bencede korkma iki gün arayla 4 kat artmış seninde maaşallah inş benimkinde de güzel artış olur :dua:

Peki siz doktora danştnz mı? Hiç ya bi doktora sordunz mu
Canım ben 4 gün önce yaptırdığım için deeğerin böyle düşük çıkar tabi dedi ben sormadan hatta ama bende birşey sormadım bugün sağlık ocağında kan verdim yarın cıkacakmış bilseydim yine özele giderdim moralim bozuldu yarına kadar beklicem artık :işsiz: ama senin sıkıntı edeceğin birşey yok değerlerin gayet iyi çıkmış

Ben daha adet tahim.bile gelmedi.diye.gitmedim. adet tarihi 2gün geçnce bile doktorlar erken diyip kesin bi şey söylemiyolarmş. Ben hala korkyrm yani :olamaz:

Ben daha adet tahim.bile gelmedi.diye.gitmedim. adet tarihi 2gün geçnce bile doktorlar erken diyip kesin bi şey söylemiyolarmş. Ben hala korkyrm yani :olamaz:
Bende korkuyorum ama sıkmammak lazım allahın izniyle birşey olmaz değerlerimiz iyi. Ben kadın doğuma pazartesiye randevu aldım benim doktorum var gebelik düşündüğümzde gitmiştim ona gideceğim tekrar adetimdende 4 gün geçmiş olacak.

Bende korkuyorum ama sıkmammak lazım allahın izniyle birşey olmaz değerlerimiz iyi. Ben kadın doğuma pazartesiye randevu aldım benim doktorum var gebelik düşündüğümzde gitmiştim ona gideceğim tekrar adetimdende 4 gün geçmiş olacak.

Ben de gitmştim benim de doktjrum var ama şimdiden aramadm bile. Deli demesin bana :KK70: en azndan bi adet tarihim geçsin diye bekliyorm. Benm de cuma günü. Hayırlsyls bi şey olmaznşallah da ben de haftaya vuma falan giderm dayanabilrsem :KK48: 1 hafta geçmiş olır en azndan kese falan görinür

Ben de gitmştim benim de doktjrum var ama şimdiden aramadm bile. Deli demesin bana :KK70: en azndan bi adet tarihim geçsin diye bekliyorm. Benm de cuma günü. Hayırlsyls bi şey olmaznşallah da ben de haftaya vuma falan giderm dayanabilrsem :KK48: 1 hafta geçmiş olır en azndan kese falan görinür
Aynen canım kan sonucumda cıkarsa bende yazacağım burdan sizlere:KK76: dua edin bana Suan sağ bacağıma bir yanma geldi nasıl çekiliyor hayırlara gelsin kızlar sizde böyle birşey oldu mu?

Back
X