Temmuz 2017 Anneleri gelin beraber bekleyelim

Hemşire iyi dedi pazar aksam verdiğim 27 idi bugun sabah 09:00 da verdim 163 olmuş

amin inşallah :dua: hemşireye sordun mu peki adet olma riski hala var mı diye. üff valla bu gerginlik öldürücek beni hee
Yok sormadım sende sakin ol canım seniin değerin bana bakarak daha yüksek sakin ol ki bebişlerimize birşey olmasın

Bende haziran görünüyordum ama temmuzun ilk haftası olacak sanırım geç döllenme geriden geliyoruz biraz :)
Adetime bir gün kala öğrendim 81.87 iydi değerim. Bir hafta sonra yani battan bir hafta sonra dün 2456 çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin sizlerin de hayırlı olsun kızlaaaaaar :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Hayırlı olsun kuzlar hepimize bende adetten 3-4 gün önce yaptım 18 çıkmıştı 2 kere taha tekrarladım artıyorfu 40 oldu sonrAda 120 çıktı bıraktım yanlız kafama bi soru takıldı beta 40 iken kese göründü dedi doktor nSıl oldu anlamadım

Hayırlı olsun kuzlar hepimize bende adetten 3-4 gün önce yaptım 18 çıkmıştı 2 kere taha tekrarladım artıyorfu 40 oldu sonrAda 120 çıktı bıraktım yanlız kafama bi soru takıldı beta 40 iken kese göründü dedi doktor nSıl oldu anlamadım

Valla çok yanlş yerde soruyosun. biz de bu konuda baya cahiliz :KK48: ama hakkaten nasıl görmüş keseyi ben de merak ettm. adet gecikmesnden yaklaşk 10 gün sonra görünüyomş. senin sonuç 40ken adetin geçmş mydi

Hayır asıl şaşırdığım bu zaten resim bile verdi elime sonra başka bi doktor daha gittim oda var gibi burda dedi ama çok erken biraz daha geçsin dedi ama oda gördüm ama bu değerlerle inanmak istemedi bide bunları üstten bakarak söylediler diyecem geç yumurtlama ama değer düşük bıraktım bende pazartesi gidip öğrenecem bakalım ne diyecekler

Hayır asıl şaşırdığım bu zaten resim bile verdi elime sonra başka bi doktor daha gittim oda var gibi burda dedi ama çok erken biraz daha geçsin dedi ama oda gördüm ama bu değerlerle inanmak istemedi bide bunları üstten bakarak söylediler diyecem geç yumurtlama ama değer düşük bıraktım bende pazartesi gidip öğrenecem bakalım ne diyecekler

Allah allah..ilginç gerçekten. öğrendğinfe yazar msn brn de merak ettm :KK48:

Bende temmuz annesiyim inşallah adetim geçtikten 2 gün sonra 300 çıktı ilk değerim inşallah sağlıkla kucağımiza alırız

Back
X