TEMMUZ 2022 PGT’li Tüp bebeğe başlayacaklar!!

Bende önceden çekilmiştim ama filmin üstüne bir kürtaj 2 kimyasal geçirdim o yüzden yenilemek istedi doktor☺️ Bende echomarda çekildim çok rahattı yine oradan isteyecek sanırım doktor. Valla birbirimize bilgi alışveriişi yapalım😍 memorialdeain sanırım bende şişli kolandayım
Bende orda çekildim sıfır acı korkarak girmiştim hiç öyle olmadı 😄

İnşallah cnm geçer tedavidemisiniz ne aşamadasınız🙂
Evet canım yumurta toplamam oldu bugün 3. Gün 10 embriyom var ama biri yavaşlamış 9u iyi durumda dediler. Yarın aramayacaklarmış 5. Gün arayacaklar tekrar bakalım ☺️

Evet canım yumurta toplamam oldu bugün 3. Gün 10 embriyom var ama biri yavaşlamış 9u iyi durumda dediler. Yarın aramayacaklarmış 5. Gün arayacaklar tekrar bakalım ☺️
Hadi hayırlısı olsun insallah hepsi devam eder galiba pgtli sizinde cnm🤗

Anladım eğer olumlu sonuç olursa bana eylül adetimle dendi :)🙏🏻
Ben hiç sormadım zaten toplama günü doktor şey dedi geçmiş hikayelerin olduğu için hemen tüp bebek yaptık transfer ettük bitti gitti yapamayız adım adım ilerlicez hemen transfere odaklanamayız dedi.
Ama bende kendi kafamdan eylül ekim aylarını kurmuştum. Ay sağlıkla olacak olan olsunda biz bekleriz ya 😍🥰🥰

Merhaba kızlar bende pgt+NGS gönderdim ama 3 hafta olcak sonuç cikamdi kafayı yicem beklemez zormus

Back
X