TEMMUZ 2022 PGT’li Tüp bebeğe başlayacaklar!!

Selam kızlar öncelikle hayırlı olsun bol sabırlar versin Rabbim.. Bende öncelikle ikş embriyoyu pgt ngs ye göndermiştim malesef olumsuz gelmişti son olarak bitane daha gönderdik çok şükür olumlu geldi çok zordu o meraklı bekleyiş. Bir kere de transferim ertelendi rahim duvarına geçilemedi histereskopi oldum iki adet dönemi dinlendim Allah nasip ederse cumartesi günü transfer tarihim belli olacak bol bol dua edelim birbirimize
Rabbim saglikla tutunmayı nasip etsin sizin kacgu de geldi sonuclar

Merhaba, ben 42 yaşındayım ve 10 yumurta toplandı. 8i embriyo oldu fakat 5inci güne 4 tanesi kaldı.
5. Gün embriyoları olarak 4unu de genetik teste gönderdik.
Sonuç yaklaşık 8 günde geldi. Araya bayram girdiği halde çabuk dönüş yaptıklarını düşünüyorum.
Maalesef 4 yumurta da transfer icin onay alamadı.
Ngs sonuç kısmında hepsinde farklı farklı şeyler yazıyor.
Sizler hangi sebepten pgt yaptırıyorsunuz ? Bize yastan dolayı yaptırmamızı önerdi doktorum.

Ben şimdi bir kac ay vitamin takviyesi vs alacağım. Sonra artık son bir kez daha deneyeceğiz insallah.
Umarım o zaman sağlıklı bir embriyoyu yakalayabiliriz.

İnsalh sağlıkla tutunsun bebeğin Ben 2016 dan beri araştırıyorum hemde o kadar çok araştırdım ki hatta burda popüler topic var pgt ile NGS ile gebelik elde etmeyen kalmadı herkez çok zor süreçten geçti ama illaki herkesin de oldu....amaaa son 1 senedir okadar çok kişiden duydumki pgt tutmadı diyen benimde aklım çok karışık rabbim rast getirsin ne diyeyim kendim iicnde korkuyorum
Ardışık 3 pgtlinin 3.nün tutmadı kesin gibi
Ama genel olarak tutuyo sanırım, inşallah tutanlardan oluruz🙏🙏 bazılarının rahımdede sorun oluyo bagısıklığında sorun oluyo belki ondandır🤷🏼‍♀️

Selam kızlar öncelikle hayırlı olsun bol sabırlar versin Rabbim.. Bende öncelikle ikş embriyoyu pgt ngs ye göndermiştim malesef olumsuz gelmişti son olarak bitane daha gönderdik çok şükür olumlu geldi çok zordu o meraklı bekleyiş. Bir kere de transferim ertelendi rahim duvarına geçilemedi histereskopi oldum iki adet dönemi dinlendim Allah nasip ederse cumartesi günü transfer tarihim belli olacak bol bol dua edelim birbirimize
Bende su an pgt li embrıyo transferı oldum 6. Gunum beklemedeyım☺️🙏

İyice hazır olup transfer olucaksın ne güzel❤️ Umarım sonuçlarında güzel cıkar.. bu bekleyişler ömürden ömür alıyo 🙈🤕

Merhaba, ben 42 yaşındayım ve 10 yumurta toplandı. 8i embriyo oldu fakat 5inci güne 4 tanesi kaldı.
Sonuç yaklaşık 8 günde geldi. Araya bayram girdiği halde çabuk dönüş yaptıklarını düşünüyorum.
Sizler hangi sebepten pgt yaptırıyorsunuz ? Bize yastan dolayı yaptırmamızı önerdi doktorum.

Ben şimdi bir kac ay vitamin takviyesi vs alacağım. Sonra artık son bir kez daha deneyeceğiz insallah.
Merhabalar, nerede tedavi oluyorsunuz ve bu kaçıncı denemenizdi, sayı çok iyiymiş aslında 😌

Benim 3 tane düşüğüm var.. yaşım 27 yapılan testlerde vs hiç bir sorunumuz olmadığı söyledi.. doktorlarda pgt yi önerdiler

Back
X