TEMMUZ 2022 PGT’li Tüp bebeğe başlayacaklar!!

Merhaba benim 8 emriyodan 4 ü genetiğe gitti. 1 tane normal geldi.
Diğer 3 ü mozaik geldi mozaik ne demek bilmiyorum.. bu adetimde yetişirse transfer planlıyorum🙏🏻
Cok sevindim hayırlısıyla gebe kalip sağlıkla doğursun inşallah genetik sorununuz mu var nedir

Merhaba benim 8 emriyodan 4 ü genetiğe gitti. 1 tane normal geldi.
Diğer 3 ü mozaik geldi mozaik ne demek bilmiyorum.. bu adetimde yetişirse transfer planlıyorum🙏🏻
Merhaba cnm gözün aydın cnm inşallah sağlıkla tutunur sana evladınbenimde iki embiriyom genetiğe gitti bugün aradîlar ikiside sağlıklı gelmiş 🙂🙂

Merhaba cnm gözün aydın cnm inşallah sağlıkla tutunur sana evladınbenimde iki embiriyom genetiğe gitti bugün aradîlar ikiside sağlıklı gelmiş 🙂🙂
Cok şükür çok sevindim benimde 1 tane saglikli geldi insallah gebe kalip sağlıkla bebislerimizi aliriz kucagimiza🤲 genetik sıkıntınız nedir

Ah teşekkür ederim.
süper cok sevindim sizin adınıza da🥰
hangi merkezdi sizin?
Transferi ne zaman düşünüyorsunuz💘
Yani orana bakılınca gerçekten kromozomal problem varmıs diyorum üzülerek.. kalan 4 taneyi de merakla bekliyorum ❤️
Umarım sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz🥰

Cok sevindim hayırlısıyla gebe kalip sağlıkla doğursun inşallah genetik sorununuz mu var nedir
Cok teşekkür ederim hayırlısıyla hepimiz alalım kucağımıza, sağlıkla🙏🏻 Eşimde ben de ayrıntılı bir kaç test yaptık ama herhangi bir sorunumuz yoktu genetik vs..
düşükler olunca doktorlar genetik testi önerdi.

Cok şükür çok sevindim benimde 1 tane saglikli geldi insallah gebe kalip sağlıkla bebislerimizi aliriz kucagimiza🤲 genetik sıkıntınız nedir
Sağol çok tşk amin inşallah hep beraber ederim cnm seninde gözün aydın kromozonum bozuk yani translakosyon vardı bende inşallah yavrularımızı sağlıkla alırız kucağımıza🙂🤲

Kizlar inşallah burda cogeliriz çok önemli bir konu hastalık taşıyıp pgtyle gebe kalip saglikli bebek dünyaya getirmek hepimizin amacı inşallah hayırlısıyla nasip eder🤲🥰
Pgtyle gebe kalınlıkta sonra amniyosentez yaptırmayı dusunuyormusunuz kizlar

Cok teşekkür ederim hayırlısıyla hepimiz alalım kucağımıza, sağlıkla🙏🏻 Eşimde ben de ayrıntılı bir kaç test yaptık ama herhangi bir sorunumuz yoktu genetik vs..
düşükler olunca doktorlar genetik testi önerdi.
Kromozomsal sorun sadece ngs yaptirmissinizdir ozaman

Ah teşekkür ederim.
süper cok sevindim sizin adınıza da🥰
hangi merkezdi sizin?
Transferi ne zaman düşünüyorsunuz💘
Yani orana bakılınca gerçekten kromozomal problem varmıs diyorum üzülerek.. kalan 4 taneyi de merakla bekliyorum ❤️
Umarım sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz🥰
Sağol cnm allah razı olsun🥰 istanbul şişli memorial yaptım şuan adettim 4 gün doktorum bidahaki ay yapalım dedi nasipse inşallah eylulde olcak inşallah sizin o 4 embiriyonuzdanda sağlıklı bulunurlar cnm çok sevindim siz ne zaman transfer yapcaksınız🥰🤩

Amin inşallah hepimiz sağlıkla getirelim şuanlık ben düşünmüyorum onu cnm🙂
Kizlar inşallah burda cogeliriz çok önemli bir konu hastalık taşıyıp pgtyle gebe kalip saglikli bebek dünyaya getirmek hepimizin amacı inşallah hayırlısıyla nasip eder🤲🥰
Pgtyle gebe kalınlıkta sonra amniyosentez yaptırmayı dusunuyormusunuz kizlar

Sağol cnm allah razı olsun🥰 istanbul şişli memorial yaptım şuan adettim 4 gün doktorum bidahaki ay yapalım dedi nasipse inşallah eylulde olcak inşallah sizin o 4 embiriyonuzdanda sağlıklı bulunurlar cnm çok sevindim siz ne zaman transfer yapcaksınız🥰🤩
Merhaba, benimde memorial gönül hnm. 18 Ağustos adet günüm ama 4 eylül gibi istanbul a gelebileceğim. Yetişirse bu adetime yaptırmayı planlıyorum. Yurtdısındayım çünkü:(

Bu ay neden olmadı sizin 🙈

Anladım cnm bugün adetimin 4 günü doktorum uygun görmedi o yüzden eylul ayıyla yapalım dedi bende bursadan gelcem ama eşim yurtdışndan geliyo o yuzden yapıp gitmesi lazım baya uzadı tedavi yüzden burda kalması adetle başlanması lazım o yüzden kuzum seninde eylule sarkar 😏
Merhaba, benimde memorial gönül hnm. 18 Ağustos adet günüm ama 4 eylül gibi istanbul a gelebileceğim. Yetişirse bu adetime yaptırmayı planlıyorum. Yurtdısındayım çünkü:KK43:

Bu ay neden olmadı sizin 🙈

Canım seni okadar iyi anlıyorum ki iliklerime kadar hissediyorum yaşadığını rabbim bu emriyona can versin kan versin nefes versin sana sağlıklı evlat eylesin
Canm ağustos eylul ayi transfer grubundaki varsın dimi transferin nezaman ikimizde tek gen tasiyiciligindan pgt ve ngs yaptırdık aynıyız sonuclar hayırlı olur inşallah 🤲

Canm ağustos eylul ayi transfer grubundaki varsın dimi transferin nezaman ikimizde tek gen tasiyiciligindan pgt ve ngs yaptırdık aynıyız sonuclar hayırlı olur inşallah 🤲
Evet canım bende o topicdeyim histeriskopi oldum trasfer eylülde nasipse senin kaç emriyon var

Back
X