TEMMUZ 2024 bu ay hamiş olacak miyizzz cok umutluyum

Akıntım bugün yok benim karnım ağrıyor ishal olursunuz da gıdıklanır ya öyle 🤣

Evet canım maalesef başladı eşim çok üzüldü bende üzüldüm tabi ki eylülde aşılamaya başvurmayı düşünüyoruz
Canm bir probleminiz var mi? Biz 2 kez aşılama olduk. Sebepsiz infertilite de aşılama hiçbir işe yaramıyor iliski gibi ihtimali probleminiz yoksa bosuna gereksiz masraf yapmayın bence

Karin guruldamasi hamilelik belirtisi 🫠
Hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum ki ben akıntı falan da bitti gitti dün çok yoğundu yani en ufak belirtim kalmadı artık. 7 gün varken test yapmıştım ona da negatif dediniz hainler 🤣🤣🤣🤣

Hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum ki ben akıntı falan da bitti gitti dün çok yoğundu yani en ufak belirtim kalmadı artık. 7 gün varken test yapmıştım ona da negatif dediniz hainler 🤣🤣🤣🤣
😅😅😅 hangi test o da bende bakayım bi ya da bir daha yap 😅

🤣🤣 Hadi bi daha yap 🤭
Ahahshs burdaki eczanede dandik marka var birazdan çarşıya incem bilinen marka alıcam akşam ya da yarın yaparım artık regle 3 4 gün kala yapın demişti eczacı adam benim 6 gün vardı yaptığımda yarın yaparım belki ama umudum sıfır

ya beni de gaza getiriyorsun gidip test yapacam şimdi fjdjdj

Eklentiler

• 1000034027.webp
    1000034027.webp
    117 KB · Görüntüleme: 54
Ahahshs burdaki eczanede dandik marka var birazdan çarşıya incem bilinen marka alıcam akşam ya da yarın yaparım artık regle 3 4 gün kala yapın demişti eczacı adam benim 6 gün vardı yaptığımda yarın yaparım belki ama umudum sıfır
Ay artimed alma lutfen bozuk cikiyor 🙈

Back
X