Temmuz ağustos gibi transfer olacak arkadaşlar buraya Rabbim yardımcımız olsun inşallah

herseyvaktbekler

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2021
13
7
6
31
2 başarısız denemeden durmak yok yola devam nefes aldığımız sürece daima umut var Rabbimin izniyle inşallah arkadaşlar transferden önce ve sonra nelere dikkat etmeliyiz burdan yardimlasalim inşallah

2 başarısız denemeden durmak yok yola devam nefes aldığımız sürece daima umut var Rabbimin izniyle inşallah arkadaşlar transferden önce ve sonra nelere dikkat etmeliyiz burdan yardimlasalim inşallah
Merhaba ben de 1kimyasal 1negatifim var. 3.denemeye hazırlanıyorum arkadaşım. Allah yolumuzu açık etsin🙏

Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım bende dün 2. negatifi aldım malesef dondurulmuş 8 tane embriyomlarim var inşallah onlarla yola devam Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah bu mübarek cuma günün hürmetine

Benimde ilk denemem rahim dinlendirme aşamasındayım opudan sonra 2.adeti bekliyorum ağustos başı gibi transfer olurum heralde. Stresli bir süreç maalesef. Allahım çok bekletmesin bizi de bebeklerimize kavuşalım🤲🏻

Back
X