kızlar bende ocak başında bebek arabası almayı düşünüyorum
kullandığınız ve mennun kaldığınız araba modellerini yazabilirmisiniz
şuan araştırmadayım
ama netten değil gidip görerek alıcam
tabi bunun içinde malesef sayılı saatlerim olacak
puset almıcam
çünkü diğer kızımda gayet iyi bir pusetten nefret etmiştim
şimdi çift yönlülerden almayı düşünüyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum şekerler
çift yönlü almakla çok iyi yaparsın biz az yer kaplasın diye tek yönlü aldık daha ince oluyormuş katlanınca ama kraftan hiç memnun kalmadık yada biizm aldığımız bu modelden diyeyim 350 tl verdik ama değmezmiş...Denizle bu yaz tatildeyken foto...ne küçükmüş yahuuulülülülülülü
kızlar dün esim katı meyve sıkacağı almışşş....zemuszemus
arzum marka çok güsel ınox 200 liraya almış bütün parçaları sökülüoo çok kolay temızlenıoo ve sanıyede sıkıooo.... posa kabıı kupkuru hıc su bırakmıooo anlıcanız meyvenın canını cıkarıoo...
ayrıca 1000WATT ... phılıpsın aynı ınox 700watt olanı 399liraa beyazı 260 lira .... ben çok memnun kaldım aklınızda bulunsunnn......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çift yönlü almakla çok iyi yaparsın biz az yer kaplasın diye tek yönlü aldık daha ince oluyormuş katlanınca ama kraftan hiç memnun kalmadık yada biizm aldığımız bu modelden diyeyim 350 tl verdik ama değmezmiş...Denizle bu yaz tatildeyken foto...ne küçükmüş yahuuulülülülülülü
gülegüle kullan şekerimmmmmm yerimseniben
o zaman bu resmini eklediğin beğenmediğin model öyle mi , ben mi yanlış anladım :bbo:
bende mam sandalyesi kullanıyorum chicconun gayet kullanışlı ayrıca yürütecte aldım mam sandalyesi 160 yürütecde 60 aldım
tomy yada playskool 'un hem yürüteç hem ilk bisikleti olabilen ürününü kullanan ya da hakkında bilgisi olan var mı?
bu hoppalayı dun nette dolaşırken gördüm hoşuma gitti ama acaba daha sonra içinde sıkılırmı yürütece ihtiyac duyarmıyım die düşündüm herseyi alp ewde saklamakda istemiyrum sen memnun kaldın mı canım ne zamandır kullanıyorsun mama sandalyesi olarakda kraftınkinden baksetmişin sallanan resmini ekliyebilirmisin merak ettimbilmiyorumkismile
t$k ettim canim, yalniz oturacagi terletiyormu :uhm:
Canım selam ben görümcemde olduğu için satın almadım onunkini aldım chicconun mama sandalyesi oturma kısmı meşin tarzı bir kumaş olduğu için evet baş kısmını terletiyor bizde penya battaniye koyuyoruz o kısmına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?