Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Hayırlısı olsun tek çözüm kafaya takmamakmış ben bu ay hamile kaldım öyleEvde yaptigim testlere göre hamileyim. Bugun acilde kan verecegim. Insallah o da pozitif çıkar![]()
İnşallah Hayırlısı olsun tek çözüm kafaya takmamakmış ben bu ay hamile kaldım öyle
Ben de varım, ben dee
5 Temmuz'da öğrendim ben de.. 2-3 haftalık gebe olduğumu söyledi testler.. Ama henüz kan testi ya da ultrason yaptırmadım.
Yurtdışında işler Türkiye'deki gibi olmuyor ne yazık ki
Salı günü kan testi için randevum var. Herşey yolunda ise ; ben de anne oluyorum![]()
HBen de varım, ben dee
5 Temmuz'da öğrendim ben de.. 2-3 haftalık gebe olduğumu söyledi testler.. Ama henüz kan testi ya da ultrason yaptırmadım.
Yurtdışında işler Türkiye'deki gibi olmuyor ne yazık ki
Salı günü kan testi için randevum var. Herşey yolunda ise ; ben de anne oluyorum![]()
Hayırlı olsun cnm. Benim tam 1 yıl oldu korunmayı bırakalı. Bu ay hamileyim çok şükür.
Bende korunmayalı 10 ay oldu tam umudu kesmişken oldu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RabbimHayırlı olsun cnm. Benim tam 1 yıl oldu korunmayı bırakalı. Bu ay hamileyim çok şükür.
Benim ilk kan sonucum 173 ikincisi 359 çıkmıştıHayırlı olsun canım![]()
Bende korunmayalı 10 ay oldu tam umudu kesmişken oldu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Benim ilk kan sonucum 173 ikincisi 359 çıkmıştı
Güzel iyi çıkmış 1000-1500 Olmasını istiyorlar genellikleBen dün kan test, yaptırdım. 750 çıktı.Bugün doktora gideceğim.
Sat kaçtı acabaEvde yaptigim testlere göre hamileyim. Bugun acilde kan verecegim. Insallah o da pozitif çıkar![]()
Sat kaçtı acaba
Benim sat 12 Haziran bugün hcg 1000 çıktı. Benim doktorumda 28 temmuza randevu verdi kese o zamana gözükür dedi15 haziran cnm. Bugün doktora gittim ama tam gorunmedi kese. Hcg 1200olunca gorunur dedi cuma gunu gorecegim insallah![]()
28 temmuza kadar kalp atisini bile duyarsin insallah keseyi deger 4000-5000 lerdeyken goruyorlar geneldeBenim sat 12 Haziran bugün hcg 1000 çıktı. Benim doktorumda 28 temmuza randevu verdi kese o zamana gözükür dedi
Benim sat 12 Haziran bugün hcg 1000 çıktı. Benim doktorumda 28 temmuza randevu verdi kese o zamana gözükür dedi
inşallah cnm sağol28 temmuza kadar kalp atisini bile duyarsin insallah keseyi deger 4000-5000 lerdeyken goruyorlar genelde![]()