Temmuz Ay'ı anneleri

Evde yaptigim testlere göre hamileyim. Bugun acilde kan verecegim. Insallah o da pozitif çıkar :anneadayı::KK46:

Ben de varım, ben dee:KK49:

5 Temmuz'da öğrendim ben de.. 2-3 haftalık gebe olduğumu söyledi testler.. Ama henüz kan testi ya da ultrason yaptırmadım.
Yurtdışında işler Türkiye'deki gibi olmuyor ne yazık ki o_O

Salı günü kan testi için randevum var. Herşey yolunda ise ; ben de anne oluyorum :KK46::KK22:

5 Temmuz'da öğrendim ben de.. 2-3 haftalık gebe olduğumu söyledi testler.. Ama henüz kan testi ya da ultrason yaptırmadım.

Salı günü kan testi için randevum var. Herşey yolunda ise ; ben de anne oluyorum :KK46::KK22:

Hayırlı olsun canım :anneadayı::KK46:

H

15 haziran cnm. Bugün doktora gittim ama tam gorunmedi kese. Hcg 1200olunca gorunur dedi cuma gunu gorecegim insallah :anneadayı:
Benim sat 12 Haziran bugün hcg 1000 çıktı. Benim doktorumda 28 temmuza randevu verdi kese o zamana gözükür dedi

Benim sat 12 Haziran bugün hcg 1000 çıktı. Benim doktorumda 28 temmuza randevu verdi kese o zamana gözükür dedi
28 temmuza kadar kalp atisini bile duyarsin insallah keseyi deger 4000-5000 lerdeyken goruyorlar genelde ;)

Benim doktorum cok zayıf olduğum için 1200-1500 lerde görünür dedi. Cuma gideceğim, inşallah görürüm :KK46:

Back
X