Temmuz Ay'ı anneleri

Ben veriyorum canım. Gaz sancımız var demiştim ya o yüzden sürekli emmek istiyordu. Artık tukenmiştim yani o yüzden verdim. Ayrıca doktorlar bir yaşına kadar vermekte sakınca olmadığını söylüyor canım. Uyurken falan dilin arkaya kaçmasını engelliyormuş Allah korusun tabi. Gerçi bizimki uyuyunca atıyor emziği orası ayrı :)

Aynen bizimki Dr atıyor. Zaten canı istemezse almıyor bile. Gazi olunca hırsını ondan alıyor :))

Canım eğer gazı varsa kendimi sıkar sürekli ayaklarını karnına doğru çeker. Ve çığlık çığlığa ağlar:)
Evet yapio oyle ama asiri degil bide memeyi alinca susuyo..mama verince gazlaniyo sadece emince pek gazi olmuyo bende gazli bisiler yemiyorum hic.

gaz sancınız varmı kızlar bizim var yedilerime dikkat ediyorum ama genede oluyor gecen gün yumurta yedim kahvaltıya haşlanmış acayip gaz yaptı sonra komşum dedi yumurta gaz yapar diye ne yieceğimi şaşırdım sütümde az arada mama veriyorum aptamil pronutra süt arttırmak için siz neler yapıyorsunuz

gaz sancınız varmı kızlar bizim var yedilerime dikkat ediyorum ama genede oluyor gecen gün yumurta yedim kahvaltıya haşlanmış acayip gaz yaptı sonra komşum dedi yumurta gaz yapar diye ne yieceğimi şaşırdım sütümde az arada mama veriyorum aptamil pronutra süt arttırmak için siz neler yapıyorsunuz
Yumurta yiorum ben hrgun ama bakliyat yrmeye korkuyorum en cok onlar gaz yapiyor. Sut arttirmasi icin mami power iceceginden aldik migrostan ve humana still tea emzirme cayi içiyorum.
Onun disinda bol su yogurt ayran bulgur dereotu yiorum protein de almak lazim et balik tavuk bol bol yemek lazim sut artmasi icin

Bizim kızımız çok nazlı emziği pek sevmiyo ama hala deniyorum. Malum annelerin kurtarıcısı. Gaz sancımız bizimde oluyo ama rezene içince kızımında çok rahatladığını fark ettim. Eğer çok rahatsızlanırsa. Az bir biktar demleyip onada veriyorum. Gaz damlamız da var ama rezene bizde daha etkili.

Ayrıca bende yumurtayı çok yiyorum ve öyle bir etkisi olduğunu bilmiyodum.

Bizim pek gaz sancimiz yok cok şükür. Arada oluyor ama aglama huyu yok oğlumun :)

Gunaydinlar
Mnkpnda Mnkpnda Bende papatya cayi icince rahatladigini farkettimAma kendisine veremem henuz 15 gunluk, gaz damlamiz var bakalim onu denerim bundan sonra.

mavi_lina mavi_lina maşallah şanslısın bizimki bi aglıo ki yıkıo etrafı :)))

Gunaydinlar
Mnkpnda Mnkpnda Bende papatya cayi icince rahatladigini farkettimAma kendisine veremem henuz 15 gunluk, gaz damlamiz var bakalim onu denerim bundan sonra.

mavi_lina mavi_lina maşallah şanslısın bizimki bi aglıo ki yıkıo etrafı :)))
Benimki iki aylık oldu canım bende yeni yeni veriyorum

Back
X