Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

gercekten yaaa:)ben 91lıyım yanı daha 21

kızlaarrr aksam kacta gelıonuzz bee kalkayımda kaynanama yardım edem azcık bı corba pişirem:)gelceniz dimi?ben sahura kadar burda olurum buyuk ıhtımalle tabı teravıhten sonra:)

benim başım çok ağrıyor geçerse buralardayımmmm... kalk kaynaananaaaaa yardım et bakammmm haydeee.. kaynanalara saygıııı:)))

neyseeeeeee şu dkaıkka itibarıyla 1 damla bile pembe akıntıya rastlanmamıştırrrrrrrr.... allahım hayırlısı neyse sen onu ver...

Yasemin çok minikmişsin sen ya
nrkny vayyyy aplamsın

Belkide temizlik yaparken yorulduğun için gelmiştir pembeler. sen bu ara temizliği falan bırak dinlen bence

nrkny vayyyy aplamsın

Belkide temizlik yaparken yorulduğun için gelmiştir pembeler. sen bu ara temizliği falan bırak dinlen bence

nrkny vayyyy aplamsın

aynennn canım aramızda 1 yaş var ne ablasıııı:))) kızlar benım 1 haftaya yakındır da kulaklarım basınç yapıyooo ayyy hastalık hastas oldummmmm iyice inşşşş bebişim gelir yaaa(( çaresiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz içimdeeeeeeeeeeeekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çocukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk((((((

Selam kızlar herkese günaydın.
Benim Bat 20 temmuzdu.1 gün geçti.Üstelik hasta olacakmısım gibi sancılarım vardı,ama suan bi vukuat yok.Hadi hayırlısııı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…