- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.481
bı oncekı sayfada cevap yazdık sana kardes
sen kaçlısın:) Apla de bana
ben senden buyğum 1 yaşş.. buarada varmı arttıraan benım kocam inşaat mühendisi yasemın inşaat muhasebecisi mercimink inşaat teknikeriiiiiiiiiiiiii..... ne kadar uyumlu arkadaşlarız dımıııı :)))bir araya geldik mi bile kocalarımızın konuşacağı tek bı konu var inşaatlar:)))))
bana deme ben hala 18 immmmmmmmmmmm yaşım 28 olsadaaaa:))))))
kızlaarrr aksam kacta gelıonuzz bee kalkayımda kaynanama yardım edem azcık bı corba pişirem:)gelceniz dimi?ben sahura kadar burda olurum buyuk ıhtımalle tabı teravıhten sonra:)
benim başım çok ağrıyor geçerse buralardayımmmm... kalk kaynaananaaaaa yardım et bakammmm haydeee.. kaynanalara saygıııı:)))
dımı ama bızde olcaz belkım kaynana
Yasemin çok minikmişsin sen ya
nrkny vayyyy aplamsın
Belkide temizlik yaparken yorulduğun için gelmiştir pembeler. sen bu ara temizliği falan bırak dinlen bence
Yasemin çok minikmişsin sen ya
nrkny vayyyy aplamsın
Belkide temizlik yaparken yorulduğun için gelmiştir pembeler. sen bu ara temizliği falan bırak dinlen bence
Ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm nerdesiniz kızçelerim:):):):):)
Selam kızlar herkese günaydın.
Benim Bat 20 temmuzdu.1 gün geçti.Üstelik hasta olacakmısım gibi sancılarım vardı,ama suan bi vukuat yok.Hadi hayırlısııı..
test yapsana hayatmmm neden bekliyorsunnn
benımde 4 gunum var ama sankı sancım vuruyo gibi değişik duygular içindeyımmm:)))
benımde 4 gunum var ama sankı sancım vuruyo gibi değişik duygular içindeyımmm:)))
eeee sende test yapsanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?