Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

benim eşimde öyle canım yaaaa

napsınlar ama tatlım ilki üzüntü olunca ister istemez korkuyolar ben bebek ayakkabısı almıştım süpriz olarak öyle bi hamilemisin demesi vardıki hala unutamıyorum ama sevinemiyom demişti ama ben umutluydum bu sefer sevin bence demiştim bu sefer Allahın izniyle bişey olmicak demiştim şükürler olsun sorunsuz devam ediyorum. bi kaç ay sonra gör sen eşini benimki ilkten ben uyurken seviyodu karnımı konuşuyodu artık seviyo uyanıkkende :) ayşecim en güzel anlar o hareket ettiği zamanlar varya insan çok muttu oluyo benim artık hareket ettiği gözle bile görülüyo

Her şeyde bir hayır vardır. Ben isyan etmeyi çok sevmiyorum. Olmayacaksa çok üzülürüm tabi ama hayırlısıdır aynı zamanda...
Bu gece rüyamda bebek doğuruyordum, hem de pırt diye çıkıveriyordu.hayatımda gördüğüm en güzel bebekti. Annem "sıkıntılarından kurtulacaksın" diyor
Gebelik testimi bugün uygulamak istiyorum.Elim gidip geliyor teste...
Bir kaç gün daha mı beklesem acaba?
bu arada ben hiç korunmadım.hep eşim korunmuştu.bunun da etkisi olur mu acaba? Jinekoloğum yaşın biraz büyük,zorlanabilirsiniz..ama her şey normal, çok da beklemezsiniz demişti.

canım benim yaaaa ne güzel darısı bizmde başımıza

Hayırlısı bebeğim... bekliyoruz bakalımm elbet bizde o müjdeyi alırız bi günn

Merhaba kızlar ben hala hasta olmadım ayın 18 inde olmam gerekiyordu ama olmadım test yapmadım çünkü hiçbir belirtim yok dun baya bı karnım belim ağrıdı adet olacak sandim 3 saat sonra gecti biraz beyaz akıntım var o kadar hiç umutlu degilim ama hala beklemeyeyim

canım neyi bekliyosun anlamadım.. günün geçmiş zaten bence hemen bi test yapmalısın...

kız bulantıların başladımı senin

ayşemm normalde benim midem sağlamdır ne yesem bana mısın demez. taş olsa öğütür. ama 2 gündür midemde yanma ve aç kalınca bulantı oluyo. bilmiyorum ama sıcaktan mı yoksa hamişlikten mi. minik galetalar aldım onlardan atıştırıyorum kuru kuru..

bu arada ben de folik asit kullanıyorum. 2 aydır. günde 1 tane içiyorum. büyük ihtimal cuma doktor içmeye devam der.

Ama benim hiç belirtim yokki bu ay cok geç yumurtladım hesaplamalarına göre en geç dun hasta olmaliydim ama olmadım İnsallahta olmam aslında biraz bulantımda var ama yinede guvenemiyorum karnımda oynayana kadar test yapmak istemiyorum :) çünkü haber negatif test bir yıkım resmen ya

canım geçmiş olsun ama ben diyim bunlar iyiye işaret bana doktorum demiştiki:
normalde 28 günde bir adet olan kadın 14. gün yumurtlar ve yumurtladıktan 14 gün sora regl olur. ama bizim gibi pcoluların ne zaman yumurtlayacağı belli olmazmış o yüzden reglden sonraki 14. günü beklememeliymişiz. ama yumurtlama belirtileri ortaya çıktıktan (ki sen de olan yumurtlama belirtisi bence) sonraki 2-3 gün hamiş olmak için süper günlermiş. çünkü kasık ağrısının olduğu zaman normal kadın gibi hemen yumurtlamıyomuşuz. bi kaç günü buluyomuş yumoşun piyasaya çıkması.

yok artıkkk nasıl bekliceksin karnında oynamaya başlamasını...? iyi sabırlıymışsın valla :) bence test yapmalısın eğer hamileysen hemende kontrollerine gitmelisin...Allah vermesin herşey olabilir... o yüzden öğrenip tedarikli olman şart...

kız benim bugün sabah başladı ama ince ince ara ara bulanıyorrr

aaaaaaaaaaaa çok güzel ayşem hamile misin 2 saattir geçmişi oku oku şaşı oldum valla tebrik ederim canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin şimdi ben sen ve ayvareçeli doğum arkadaşı mı olacak ay çok güzel ee kaç haftalıkmış ben gün itibariyle 2+3 olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…