- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.781
benim eşimde öyle canım yaaaa
Aaa ne guzell sanada d.gunu hediyesi gelecek ins. Sanki senin hemen olacak gibi bi his dogdu icime cunku ben ikinci dnemede hamis kalmistim kasimda...ama kimyasal gebelikmis 5.haftada dustu:-( neyse gordugun uzre arada korunmalarim olsada toplaminda 6 aydir beklemedeyiz,yokk... Esim artik isyanlarda bebekte istemiyorum yeterki sen. Benden vazgecme diyor.. Cinsel hayatimi bile tamamen degistirdim yaa, ama suna pisman oldum keske hic korunmasaydim evlenir evlenmez baslasaydim simdi bukdr kasmazdim herhalde.
napsınlar ama tatlım ilki üzüntü olunca ister istemez korkuyolar ben bebek ayakkabısı almıştım süpriz olarak öyle bi hamilemisin demesi vardıki hala unutamıyorum ama sevinemiyom demişti ama ben umutluydum bu sefer sevin bence demiştim bu sefer Allahın izniyle bişey olmicak demiştim şükürler olsun sorunsuz devam ediyorum. bi kaç ay sonra gör sen eşini benimki ilkten ben uyurken seviyodu karnımı konuşuyodu artık seviyo uyanıkkende :) ayşecim en güzel anlar o hareket ettiği zamanlar varya insan çok muttu oluyo benim artık hareket ettiği gözle bile görülüyo
canım doktorun sana zaten tedavı uygulamadı mı ne zmana kontrole gıttın ne dedı ben bı yerde okumustum her pco kısıye ozelmıs ve ozel tedavı edılırmıs ne demek tedavısız cok zor takma ıste oyleyse bıle Allaha sukur kı tedavısı var
canım neyi bekliyosun anlamadım.. günün geçmiş zaten bence hemen bi test yapmalısın...Merhaba kızlar ben hala hasta olmadım ayın 18 inde olmam gerekiyordu ama olmadım test yapmadım çünkü hiçbir belirtim yok dun baya bı karnım belim ağrıdı adet olacak sandim 3 saat sonra gecti biraz beyaz akıntım var o kadar hiç umutlu degilim ama hala beklemeyeyim
canım benim yaaaa ne güzel darısı bizmde başımıza
kız bulantıların başladımı senin
gunaydın kızlarrr:) ya bısı sorucam adetım gecen hafta persembe bıttı ve 2 gundur gogus batmaları oluyor boyle naısl anlatsam acı hıssı dun yururken karnımı ıcerı cekerken sol kasıgım agrıdı ev gece sahurda da yuruyemedım ara ara sızılı agrıdan e adet bıtelı 1 hafta oldu ne sımdı bu:)
yok artıkkk nasıl bekliceksin karnında oynamaya başlamasını...? iyi sabırlıymışsın valla :) bence test yapmalısın eğer hamileysen hemende kontrollerine gitmelisin...Allah vermesin herşey olabilir... o yüzden öğrenip tedarikli olman şart...Ama benim hiç belirtim yokki bu ay cok geç yumurtladım hesaplamalarına göre en geç dun hasta olmaliydim ama olmadım İnsallahta olmam aslında biraz bulantımda var ama yinede guvenemiyorum karnımda oynayana kadar test yapmak istemiyorum :) çünkü haber negatif test bir yıkım resmen ya
offf yaaaa çok uykum var yaaaa
ayşemm normalde benim midem sağlamdır ne yesem bana mısın demez. taş olsa öğütür. ama 2 gündür midemde yanma ve aç kalınca bulantı oluyo. bilmiyorum ama sıcaktan mı yoksa hamişlikten mi. minik galetalar aldım onlardan atıştırıyorum kuru kuru..
bu arada ben de folik asit kullanıyorum. 2 aydır. günde 1 tane içiyorum. büyük ihtimal cuma doktor içmeye devam der.
ben çalışan hamişlere üzülüyorum yaaa hamileyken evde olmak en güzeli valaa
valla yaaa allahtan bugün nbetiyim 3 gün evdeyim izinli bol bol yatarım
ohh 3 gün yan gel yat canım
aynen öyle bu bebek takvimini nasıl yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?