- Konu Sahibi pembemasal
-
günaydın milleeeeeeeeet
ayyyy oku oku bitiremedim valla
kan verip geldim 10da çıkacak sonuç ilk kan verdiğimde bile bu kadar heyecanlanmamıştım ya vardır ya yoktur diye
amaaaaaaaaaaaaa şimdi çok korkuyorum yaaa yükselme olmadıysa diye:18::18::18:
gece nasıl yattıysam artık bir ağrıyla uyandım kiiii anlatamam dedim Allah korusun bebeğim gidiyor galiba kımıldayamadım
sonra yavaş yavaş yürüdüm braz geçti çok şükür ama çoook korktum çoooooook ağladım
Ama kesinlikle doğru dıyo dr valla atın kafanızdan yaaa olursa olur olmazsa zaten kendını parcalasanda olmuyacak..ooohh dunya varmıs dıyecen koşulsuz sex yaptıgındaneyse öylesıne gırdım sımdı kalkayım ıbadet zamanı mucckkkk
Kızzz Hadı benı da araya katmısın:))) sagol tatlım dusundugun ıcın ama bılmıyorum kız pcoyum ya:) ecelı bunu okursa benı dover pco moco:)) Allah hayırlısını versın canım hepımız ıcın bak doktor da sana pozıtıf seyler solemıs takma artık canım Allah buyuk
İyi bitanem agzım cok fena yaa tatlı yedım bır dılım sabah namazındada sut ıctım ne bıleyım sen neler yapıyon poc ondan harıc bırdaha bahsetmıyecen tamammıı
lannnn ne yapıyosunujzzzz bakayımmm.özledim siziii kaç gün oldu sizi görmeyeli:) eeee neler yaptınız anlat6ın bakayım
ay kıyamam sana been.. hayırlı sonuçlar gelsin inşallah. uyumaya calış biraz zaman geçsin hemen. kasma kendini çok.düşünmemeye calıs. ilk 3 ay ımız çok sakınmasak mı acaba
hayatım çok korkma başlangıçta oluyor böyle şeyler. hayırlı haberlerini bekliyoruz
sağ ol canım sizler rahatlatıyorsunuz beni
ben de buna sasıyorum ya ne erkenı ben kosovada yasıyorum burda dırek tedavı canım yoksa adet gorsemde sevınıcem pcolunun sorunu adet gecıkmesıdır bılırsın de doktorunu deıstır bence
pembemasal tatlım kızlara bende katılıyorum at şı pco yu kafandan yaaa bak benimde hem kistim vardı hemde doktor tedaviye başlıcaz yoksa hamile kalman çok zor demişti kalsan bile tedaviye devam bebek yaşamayabilir demişti ama bak RABBİMİN mucizesi tedaviye başlamadan hamile kaldım ve bebişim karnıma yerleşti unut sende pco yu
canım nasılsın görüşemedik epeydirr.bebeişko nasıl ikili teste girdinmi
saol canım iyiyiz ikimizde Allahıma şükürler olsun evet güzel çıktı sonucumuz teyzesi 3lüye gerek yok dedi doktorum sen girdinmi senin bebiş nasıl bakalım tatlım
saol canım iyiyiz ikimizde Allahıma şükürler olsun evet güzel çıktı sonucumuz teyzesi 3lüye gerek yok dedi doktorum sen girdinmi senin bebiş nasıl bakalım tatlım
canım sen cinsiyetini öğrendinmi minik erkeğim diye yazmışsın yaaa merak ettimm hihihih
Günaydınnnn
Temmuz ayı çalışmalarına başladım. Hadi hayırlısı . Dualarınızda beni de unutmayın
inş iyi bi odktor bulursun tatlım benim kendi doktorum söylemedi daha erken dedi 31 temmuzda söylicek ben başka doktora gittim o erkek dedi tatlım:)
hayırlı sağlıklı bi evlat olsunda cinsiyetin önemli değil. bu senin ilk bebiş değilmi. eşimde artık nasıl bi bilgiye sahipse yıldızı parlak bu çocuğun erkek olucak ismini muhammet koyabilirmiyim dedi. olur dedim. annem kızkardeşim isism ağır diyor ama bakalım
Elif hakkaten neden kan vermeni istediki tekrar doktor. Dün bende gittim testin sonucunu gösterdim şimdi küçük daha baksakta göremeyiz bir hafta sonra gel bakalım dedi bir daha kan testi falan istemedi ? Sıkıntıya sokmasana böyle kendini ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?