Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

teşekkür ederim özge. doktorumu aradım o da bana aynı şeyi söyledi. cumartesi gideceğim ya o zaman net bir seyler söylerim dedi. ilk değerim 15 iki gün sonra 55 12 gün sonra 10000 üzeri çıkınca panik yaptım üzüm gebeliği zannettim:) dedim ya ben biraz paranoyak davranıyorum bu konuda. ayrıca pembe masal umarım gebelik nedeniyle gelmez senin de kırmızılılar:) inan çok sevineceğim. nedense bu sitedeki herkesi tanıyormuşum gibi hissediyorum. umarım hiç birimiz kötü şeyler yaşamayız

benim bat 18 temmuz belirti olarakta bilemiyorum bazen belim ağrıyor bazen göğsüm.. anlayamıyorum adet belirtisi gibi de olabilir kendimi dinliyorum sürekli. senin baya geçmiş canım inş. ilerleyen günlerde belkide iyi haber verirsin hayırlısı olsun

ben hamile olduğumu hiç anlamadım. eşim anladı. çok sıcaksın derdi bana hep. ellerim ayaklarım hep sıcacıktı. o da sıcağı hiç sevmez:) o yüzden şikayet ederdi benden. bir de regl olmadan bi kaç gün önce akıntı süt rengi ve kıvamsız olur eğer regl olacaksa bir bayan. tıpkı bi damla süt gibi düşünün akıntıyı. eğer o akıntı yoksa hala yapışkansa akıntınız gününüz geldiği halde hamile olabilirsiniz demek. bende akıntı hep yapışkan kaldı.göğüs şişliği sancı kasık ağrısı her gebelikte olmayabiliyor. benim yaşadıklarım bunlar

benim belim falan hiç ağrımadı. o yüzden adet geçmeden belirti vermediği durumlar olabiliyor. umutsuzluğa kapılmayın hiç. nasibi olan geliyor bu dünyaya. dediğim gibi sıcaktım ve akıntım hep yapışkandı. adet öncesi gebelik belirtileri her hamilelikte olmuyor.

Kızlar banada dua edin ne olur.Çok istiyorum bebek,ilaç kullanmam gerekirken hamilelik istegim sebebiyle bütün ilacları bıraktım.8aydır kullanmam gereken panik atak antideprasanları bıraktım.6 aydırda bebek deniyoruz olmuyor,banada dua edin ne olur.Bebegiii coookkkk istiyorummm bugün halsizlik kırgınlık asırı gaz nedeniyle doktora gittim.Hiç bir şey cıkmadı gitmişken adetime 9-10 gün varken hcg de baktı doktor negatif.Olsa azcık kücücükte olsa cıkardı dimiii.Hcg 0 cıktı.
Bu ayda kesin olmadımı sizce.Bende mutlu haberler verenlerden olmak istiyorumm.Üstelik son 1 yıldır cok zor zamanlar atlattım.Bebeğim bana cok iiyi gelecek biliyorum.Gelsin artık diye dua ediyorumm..
Allah kimsenin umutlarını boşa cıkarmasın.Rabbim hepinize dilediğiniz bebişleri versin.
Pembiş hatırlıyomusun geçen ay icime bişeyler doguyo demiştim seninle ilgili.canım güzel haberlerini bekliyoruzzzz insallahhh..

ayrıca bebek diye insanın gözünün içine bakan insanlara da diyecek bir şey bulamıyorum. bin kat strese sokuyorlar. ben allah tan tatildeyim iki ay. yoksa ben de çalışırken çok stres yapıyorum.

sarışın 87 umarım sen de en hayırlı olan zamanda hamile kalıp sağlıklı bir bebeği kucağına alırsın. b hcg testi için bana erken gibi geldi ben adete 5 gün kala yaptım ve değer 15 çıktı yani o gün yada bi önceki gün yerleşmişti bebek. umarımnasip olur hepimize

ayrıca bebek diye insanın gözünün içine bakan insanlara da diyecek bir şey bulamıyorum. bin kat strese sokuyorlar. ben allah tan tatildeyim iki ay. yoksa ben de çalışırken çok stres yapıyorum.
Canım bende tatildeyim 2 ay.Öğretmensin heralde benim gibi.
Aynen öyleee bebekte bebek bıktım usandım ama benim meselem simdilik insanların davranısı degil ben istiyorumm bebegi cokk

InsAllah canım ya kırmızılar ya da bebıs beklemedeyım ben de hayırlısı:)))

pembecim bende beklemedeyim ne kırmızılar var ne ağrılar var ne de bebek test için eczanenin önünden geçtim ama girip bi test alamadım çünkü ben o salak tek olmanın allaha mahsus olduğunu bilmeyen tek takılan o iğrenç,pislik,ukala kendini beğenmiş tek çizgiyi görmekten bıktım üfffffffffffff ya uzun lafın kısası ben anne olmak istiyorum

hatırlamazmıyım canım da daha bende belı bısı yok hayırlısı beklemedeyım Allah hepımızın yuzunu guldursun Amin

Yerleştigi tarihi nerden biliyorsun?Döllenmeden bikac gün sorna yerleşiyor ve rahime yerleştikten sonra b hcg artıyor heralde dimi?

aynen canım belırtıler var mı adetın falan o tek cızgıyı bana sorma nefret edıyorumm ondan test almıyorum ya

canım yerleştiği gün b hcg 10 gibi bi değer çıkıyor döllenmeden bir hafta sonra ancak rahme iniyor döllenmiş yumurta. ben böyle biliyorum belik de yanlıştır. ama şundan eminim yerleşince b hcg salgılanmaya başlıyor.ve evet öğretmenim iyi ki tatildeyim çok büyük ve kalabalık bi okulda öğretmenim. bazen eve gelip ağladığım olur sinirden:) ama şu sıralar çok rahatım

aynen canım belırtıler var mı adetın falan o tek cızgıyı bana sorma nefret edıyorumm ondan test almıyorum ya

ya var desem yalan olur yok desem yine yalan olur çünkü bunların psikolojik olmasında korkuyorum çünkü ben bu bebeği çok istiyorum eğer hamile kalırsam bu kadar sorun ve sıkıntının içinde umudum olacak ve sanırım 9 ay sonra ilk kez(ha bi kez olmuştu ama 2 ay sonra beni bırakmıştı) mutlu olacam inşallah hamileyim ve hamileyizdir

Aynen bende öyle.Mesleğimide en cok bu tatillerde seviyorum seneye tatil yapacakmıyız orasıda muamma zaten.
Her neyse ne kadar zamandır bekliyordun bebeğini.?Beni en cok yıpratan hastalığım panik atak.İlaclarımı almıyorum neyse ki su sıralar beni pek rahatsız etmiyor ama hastalığım her an bir atak gelecek diye cok korkuyorum ilaclar yalan oldu.Doktorlar sana bebek iyi gelecek dedi.
Ayyy ne bilimmm işteeee öylee,bebekkkk istiyorummm bebek istiyorummm bebekkkkkkkkkkkkkkkkk:)

Aminnnn canım ben de senın gıbıyımmkendıme bıle solemeye korkuyorum gıbı bısı bu dururm:)

benim kalbimde bir rahatsızlık var ve ilaç kullanmam lazım sürekli ya da ameliyat olmam lazım ancak bebek sahibi olmak istediğim için ne ilaca başladım ne de ameliyata yanaştım. bebeği evlendiğim anda istemeye başlamıştım çünkü eşimi çok seviyorum ve ondan bir parçayı dünyaya getirmeye vesile olmak, anneliği tatmak ve farklı bir yaşama sebebimin olmasını çok istemiştim ilk kez mart ayında hamile kaldım ancak bebek gelişmediği için aldırmak zorunda kaldık. bu hamileliğimde ise karar verdiğimiz ay hamile kaldım çok şükür. ama rabbim bilir devamı gelecek mi. çok sabırlı olamamıştım ilk gebeliğim sorunlu olunca. ama bu defa sabredenlerden olmak istiyorum. rabbim cümlemize hayırlısını versin diyorum. önce bebeğim olsun derdim. atrık hayırlısını istiyorum. kalbimden dolayı çok sıkıntılı geçiyor bazen ama değer.bu duygu çok güzel. hayatını onun üzerine kurup bundan da mutluluk duyuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…