- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.481
Hayatim bi test yapsanaya belki yerlesme kanamasidir.devami geldimi kanamani.
amin arkadasim inşallahbenim bat 5temmuzdu ama gelemedi bi türlü hiç şaşmaz normalde tatil dönüşlerimde hep gecikir dün dayanamayip test yaptim tabiki negatif:)))aliştım artik gülüyorum eşimde test yaptim diyince kazanamadinmi klasik dene diyip dalga geciyo işi gırgıra vurduk yani:)) senin bat ne zaman belirtilerin varmi?
canım ıdrar testı yaptırmamm:)) bılıyonnn kan da doktor belge vermeden burda yapmıyorlar zaten doktora gıdınce o goruyor emın olmasa senden kan testı yaptırıyo zaten
yeni bir hamiş geliyor galiba :)) hadi hayırlısı
Canım bende tatildeyim 2 ay.Öğretmensin heralde benim gibi.ayrıca bebek diye insanın gözünün içine bakan insanlara da diyecek bir şey bulamıyorum. bin kat strese sokuyorlar. ben allah tan tatildeyim iki ay. yoksa ben de çalışırken çok stres yapıyorum.
InsAllah canım ya kırmızılar ya da bebıs beklemedeyım ben de hayırlısı:)))
Kızlar banada dua edin ne olur.Çok istiyorum bebek,ilaç kullanmam gerekirken hamilelik istegim sebebiyle bütün ilacları bıraktım.8aydır kullanmam gereken panik atak antideprasanları bıraktım.6 aydırda bebek deniyoruz olmuyor,banada dua edin ne olur.Bebegiii coookkkk istiyorummm bugün halsizlik kırgınlık asırı gaz nedeniyle doktora gittim.Hiç bir şey cıkmadı gitmişken adetime 9-10 gün varken hcg de baktı doktor negatif.Olsa azcık kücücükte olsa cıkardı dimiii.Hcg 0 cıktı.
Bu ayda kesin olmadımı sizce.Bende mutlu haberler verenlerden olmak istiyorumm.Üstelik son 1 yıldır cok zor zamanlar atlattım.Bebeğim bana cok iiyi gelecek biliyorum.Gelsin artık diye dua ediyorumm..
Allah kimsenin umutlarını boşa cıkarmasın.Rabbim hepinize dilediğiniz bebişleri versin.
Pembiş hatırlıyomusun geçen ay icime bişeyler doguyo demiştim seninle ilgili.canım güzel haberlerini bekliyoruzzzz insallahhh..
Yerleştigi tarihi nerden biliyorsun?Döllenmeden bikac gün sorna yerleşiyor ve rahime yerleştikten sonra b hcg artıyor heralde dimi?sarışın 87 umarım sen de en hayırlı olan zamanda hamile kalıp sağlıklı bir bebeği kucağına alırsın. b hcg testi için bana erken gibi geldi ben adete 5 gün kala yaptım ve değer 15 çıktı yani o gün yada bi önceki gün yerleşmişti bebek. umarımnasip olur hepimize
pembecim bende beklemedeyim ne kırmızılar var ne ağrılar var ne de bebek test için eczanenin önünden geçtim ama girip bi test alamadım çünkü ben o salak tek olmanın allaha mahsus olduğunu bilmeyen tek takılan o iğrenç,pislik,ukala kendini beğenmiş tek çizgiyi görmekten bıktım üfffffffffffff ya uzun lafın kısası ben anne olmak istiyorum
aynen canım belırtıler var mı adetın falan o tek cızgıyı bana sorma nefret edıyorumm ondan test almıyorum ya
Aynen bende öyle.Mesleğimide en cok bu tatillerde seviyorum seneye tatil yapacakmıyız orasıda muamma zaten.canım yerleştiği gün b hcg 10 gibi bi değer çıkıyor döllenmeden bir hafta sonra ancak rahme iniyor döllenmiş yumurta. ben böyle biliyorum belik de yanlıştır. ama şundan eminim yerleşince b hcg salgılanmaya başlıyor.ve evet öğretmenim iyi ki tatildeyim çok büyük ve kalabalık bi okulda öğretmenim. bazen eve gelip ağladığım olur sinirden:) ama şu sıralar çok rahatım
ya var desem yalan olur yok desem yine yalan olur çünkü bunların psikolojik olmasında korkuyorum çünkü ben bu bebeği çok istiyorum eğer hamile kalırsam bu kadar sorun ve sıkıntının içinde umudum olacak ve sanırım 9 ay sonra ilk kez(ha bi kez olmuştu ama 2 ay sonra beni bırakmıştı) mutlu olacam inşallah hamileyim ve hamileyizdir
Aynen bende öyle.Mesleğimide en cok bu tatillerde seviyorum seneye tatil yapacakmıyız orasıda muamma zaten.
Her neyse ne kadar zamandır bekliyordun bebeğini.?Beni en cok yıpratan hastalığım panik atak.İlaclarımı almıyorum neyse ki su sıralar beni pek rahatsız etmiyor ama hastalığım her an bir atak gelecek diye cok korkuyorum ilaclar yalan oldu.Doktorlar sana bebek iyi gelecek dedi.
Ayyy ne bilimmm işteeee öylee,bebekkkk istiyorummm bebek istiyorummm bebekkkkkkkkkkkkkkkkk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?