- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.561
gunaydınnnnn guzel anne nasılsın bakalımm :)benden de herkese kocaman bir bomba gibi günaydın. yeni uyanmadımmm
kahvaltımı yaptım öle geldim :)
nasılsınız bakalım balbadem hatunlar
günaydın fıstık bayanlar nasılsınız pembişim hayırlısı olur inş da senden güzel haberler alırız bu ay tatlım
günaydııııııııııııııııııııııııın
ben de 7de uyandım ammmaaaa ancak işte
birazdan kuaföre gideceğim saçlarımı kestireceğim çok sıkıldım ve uçları çoook kırıldı saçlarının ama nasıl kestirsem bilemedim
1 hafta diyet yapdım şimdide sankiii sonumu topluyormuşum gibi yemek yiyorummm.çok iştahlıyım beni vantilatör çarpıyor heralde belim kasığım ağrıyor sabahta miğdem bulanıyorrr.kılzar yaaa üşüttüm heraldee.çocuğum olmaz (koca karı lafı hahahaha)
ben iyiyim pembiş teşekkür ederim. sen nasılsıııın
ne alemdesin. hadi bakalım gelmesin misafirleriniz inşalah....
Günaydın hanımlar
Güzel haberler var mı diye baktım pembemasaldan ümit varHadi hayırlısı bakalım.
Bence bir iki gün daha bekle sonra kan testi yaptır İDrar testi net sonuç vermeyebilir. Boş yere sıkılmasın canın.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
zaten ben onu sana söylememiştim :89::89: şaka yaa. kız midem bulamıyo yok başım dönüyo. ne bunlar kızkim misafir kız benim adetimeeee çooooookkkkk.hayırlısı inşallah yaaa stres yokkkk.
aysem_kas ben de onu ilk kez geçenlerde duydum kayınvalidemden. saç kestirmeye kalktım yok dedi. daha önce hiç duymamıştım ve çok ilginç bulmuştum.
aysem_kas ben de onu ilk kez geçenlerde duydum kayınvalidemden. saç kestirmeye kalktım yok dedi. daha önce hiç duymamıştım ve çok ilginç bulmuştum.
zaten ben onu sana söylememiştim :89::89: şaka yaa. kız midem bulamıyo yok başım dönüyo. ne bunlar kız
ben de uzun yıllardır duyuyorum. ama bana cok sacma geliyor böyle şeyler. mesela dogduktan sonra sarı yazma koyarlar vs. koca karı uydurması bunlar. zamanında kaynana gelininin saçlarına hastaymış. gelini kestirmek isteyince kaynana da bebeğin ömrü azalır kestirmme diye bi yalan uydurmuş o gün bu gündür biz de bu yalana inanırız
evet canım burda ona çok önem cverirler saç kesilmez ve boyanmaz hayatım
evet canım burda ona çok önem cverirler saç kesilmez ve boyanmaz hayatım
ben üşütüyorum heralde canım.ondan canım yaaa .hayatım bişde şu saç kestirme olayı sonuçtan inanç meselesi bende bu tarz şeylere çok inanırımm.elimde olmasa bileee
ben ce mantıksız ya o saclar nıe kesılmesın aslı kadın kılo aldıgı ıcın bakmılı olsun kı moral bulsun sısıyor bı de boya konusunda arkadasım hamıle doktora sormus ne zaman ıstersen sur demıs kokusu senın mıdenı bulandırmıyor dayanabılıyorsan bebege zararı yok ona bakarsanız makyaj da aynı boya gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?