Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

benden de herkese kocaman bir bomba gibi günaydın. yeni uyanmadımmm
kahvaltımı yaptım öle geldim :)
nasılsınız bakalım balbadem hatunlar
gunaydınnnnn guzel anne nasılsın bakalımm :)
günaydın fıstık bayanlar nasılsınız pembişim hayırlısı olur inş da senden güzel haberler alırız bu ay tatlım

ıns canım ben de beklıyorum adet olsam da rahatlıyıcam karnım sıstı gıbı bısı

günaydııııııııııııııııııııııııın
ben de 7de uyandım ammmaaaa ancak işte
birazdan kuaföre gideceğim saçlarımı kestireceğim çok sıkıldım ve uçları çoook kırıldı saçlarının ama nasıl kestirsem bilemedim

kız bizim burlarda hamile kadın saçlarını kestirmez iyi değil derlerrrr.

ben iyiyim pembiş teşekkür ederim. sen nasılsıııın

ıyım canım ne olsun ben de bıldıgın gıbı herseyy:)))))

Günaydın hanımlar
Güzel haberler var mı diye baktım pembemasaldan ümit var Hadi hayırlısı bakalım.
Bence bir iki gün daha bekle sonra kan testi yaptır İDrar testi net sonuç vermeyebilir. Boş yere sıkılmasın canın.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz

aysem_kas ben de onu ilk kez geçenlerde duydum kayınvalidemden. saç kestirmeye kalktım yok dedi. daha önce hiç duymamıştım ve çok ilginç bulmuştum.

hayırlıssııı canım oluruna bıraktımm:)

kim misafir kız benim adetimeeee çooooookkkkk.hayırlısı inşallah yaaa stres yokkkk.
zaten ben onu sana söylememiştim :89::89: şaka yaa. kız midem bulamıyo yok başım dönüyo. ne bunlar kız
aysem_kas ben de onu ilk kez geçenlerde duydum kayınvalidemden. saç kestirmeye kalktım yok dedi. daha önce hiç duymamıştım ve çok ilginç bulmuştum.

ben de uzun yıllardır duyuyorum. ama bana cok sacma geliyor böyle şeyler. mesela dogduktan sonra sarı yazma koyarlar vs. koca karı uydurması bunlar. zamanında kaynana gelininin saçlarına hastaymış. gelini kestirmek isteyince kaynana da bebeğin ömrü azalır kestirmme diye bi yalan uydurmuş o gün bu gündür biz de bu yalana inanırız

günaydınlar hekese iyi sabahlar ben kırmızı kartı yedim sabah temmmuz gitti artık önümuzdeki maçlara bakicazağustosa erteedik. yarin aşılama için muayeneye gidicem adetliykem muayene olmak çok gıcık ya...bakalim aşılama tecrübelerimi paylaşırım burdan. inşallah sizler kalırsınız bu ay...

ha ha hahaha çok güldüm yaaaa:) bu kaynanalar varya ne isterler gelinden:))))))))) bırak kestirsin. hikaye süpermiş kesinlikle. ben bayılıyorum kültürümüzün güzelliğine. başka hangi kültür bu kadar geniş ve rengarenk

ben üşütüyorum heralde canım.ondan canım yaaa .hayatım bişde şu saç kestirme olayı sonuçtan inanç meselesi bende bu tarz şeylere çok inanırımm.elimde olmasa bileee

evet canım burda ona çok önem cverirler saç kesilmez ve boyanmaz hayatım

ben ce mantıksız ya o saclar nıe kesılmesın aslı kadın kılo aldıgı ıcın bakmılı olsun kı moral bulsun sısıyor bı de boya konusunda arkadasım hamıle doktora sormus ne zaman ıstersen sur demıs kokusu senın mıdenı bulandırmıyor dayanabılıyorsan bebege zararı yok ona bakarsanız makyaj da aynı boya gıbı

evet canım burda ona çok önem cverirler saç kesilmez ve boyanmaz hayatım

ben üşütüyorum heralde canım.ondan canım yaaa .hayatım bişde şu saç kestirme olayı sonuçtan inanç meselesi bende bu tarz şeylere çok inanırımm.elimde olmasa bileee

saçlar vücudumuzdaki besin ve minerallerden besleniyor ya. bebeğe gideceğine neden saça gitsin allalallaaa. ben bebeğime vermek istiyorum allalala
ama boya konusunda çok emin değilim. bazı jinekologlar boyatmayın diyor. pembe de başka şey söyledi az önce..şaşırdım

dedimya inanç meselesi niyetini bozarsan iyi değil ama bende böyle şeylere çok takılırım o yüzden önemli anında içime şüphe düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…